A kad niste pitali kolko to kosta ili probali sami procijeniti 🤣

Mene zanima cijena punjenja na suprbrzom punjaču?
Dali to uopče dođe kaj jeftinije nego da natankam dizel?
Nije da nešto volim i uvažavam Teslu, ali u njihovu obranu treba reći da u HEP-u da se ne bave strujom bi još imali golube pismonoše. Daleko najneučinkovitija javna služba.
nemaju oni pojma gdje su došli i sa kim su mislili surađivati.. pa ova komedija od keipe u saboru, koji se nazivaju ka političari od 1.1.2026. ukidaju netiranje za svoje građane, da im se puno manje isplati instalirati solarnu elektranu. Umjesto da širom potiču ekipu, barem uz obalu, otocima da svaka kuća postavi panele, oni rade kontra, da mogu kupit skupu struju iz vana... eee kretena u saboru.
Mene zanima cijena punjenja na suprbrzom punjaču?
Dali to uopče dođe kaj jeftinije nego da natankam dizel?
ispadne skuplje
A i sami mogu investirati. Oni bi da se "struje nađe".
Sada, pak, iz Tesle imaju poruku za HEP, koji im očito nije omogućio potrebne priključke i povećanja priključne snage: "Ako HEP hitno ne priključi/nadogradi Otočac, Varaždin, Jasenice Jug i Zadar, kapacitet će biti ograničen tijekom vikenda u špici ljeta", kažu.
jer su u sezoni, kad je mreža diljem jadrana stalno na granici pucanja (što smo vidjeli lani kad je roknula mreža u četiri države), najbitnija tesla i njezini punjači
ljudi moji, živim na viru i razlika između zime i sezone je 4.000 vs 70.000 ljudi na tom otoku, jel itko razmišlja koliko je to problematično za uskladiti u bilo kojem segmentu života, od vodoopskrbe i faking pražnjenja kanti za smeće, pa do te famozne struje ili opterećenja telekomunikacijske mreže
"Imal' mene tude?"
bez toga ne ide.