YouTube Premium Lite lansiran u SAD-u i Njemačkoj

poruka: 8
|
čitano: 4.732
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "YouTube Premium Lite lansiran u SAD-u i Njemačkoj".
13 godina

Jedino sto mi treba je reprodukcina u pozadini. Mogu bit i reklame za to vrijeme. Zato Vanced <3

0 0 hvala 0
16 godina

Zbog toga i dalje koristim Vivaldi koji mi omogućava reprodukciju u pozadini bez reklama i bez potrebe za pretplatom. 

1 0 hvala 0
14 godina

Brave omogućuje na mobitelu reprodukciju u pozadini, problem bar meni je yotube za TV, gdje su reklame postale prava napast.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

u kojem se to tocno selu u njemackoj nudi? jer u mom se ne nudi

0 0 hvala 0
16 godina

Čudim se da ljudi uzimaju individualni youtube premium kada postoji family opcija - 5 korisnika koji mogu shareati premium. Ja sam preko poljske uzeo premium family za 11.3€ i share-am sa ekipom tako da nas zapravo dođe 2 i sitno eura po osobi. Plaćati 6-7€ za lošiju verziju premiuma mi izgleda kao grozan deal

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Re: YouTube Premium Lite lansiran u SAD-u i Njemač
Stoja kaže...

Čudim se da ljudi uzimaju individualni youtube premium kada postoji family opcija - 5 korisnika koji mogu shareati premium. Ja sam preko poljske uzeo premium family za 11.3€ i share-am sa ekipom tako da nas zapravo dođe 2 i sitno eura po osobi. Plaćati 6-7€ za lošiju verziju premiuma mi izgleda kao grozan deal

oko mene nikom ni na kraju pameti placat jubito jer niko ne gleda jubito na tvu. 

15 godina

OK, a da li taj YT Premium Lite podržava YT Music u Android AUtu ?

Ju je je? Je ju je!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za one koji ne žele pretplatu, koristiti https://revanced.app - koristim ga također iako imam youtube premium

Za one koji žele family pretplatu, preko turskog VPN, turske adrese za plaćanje u google payments sa ininal kartice izađe ~€4/mj - više o tome u temi Youtube Premium

LOL: Crobrother
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice