Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao poli

poruka: 34
|
čitano: 3.357
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao poli".
16 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 14:39 (tgmcro).

0 8 hvala 0
13 godina

Ah da, još jedan Bosanac divlja po hrvatskim cestama i dobije "kaznu" od 613 eur i faking mjesec dana zabrane upravljanja... Vjerojatno je iza otišao na pivu i dobro se nasmijao da ovo tapšanje po leđima. Koja smo mi komedija od države, to nije za vjerovat...

Nego, kad će kazne temeljene na osobnoj imovini ili primanjima? 

Halo Bing! Kako bratac?
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 13:30 (Apachy).

3 0 hvala 0
11 godina

pa di je baš njima "blicao" . neka su ga oderali ...

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Mene su isto zaustavili prije nekih 4-5 godina kod Križa sa audijem A5, ima jedna "debilana" na toj dionci bilo je ograničenje 100kmh iako nije bilo nikakvih znakova, čunjeva ili radova ja sam vozio 170kmh.Inače sam iz Kutine ali radim vani imao sam strane tablice, platio sam nekoliko stotina eura kaznu ne sjećam se tocno 200,300,400..

Desna traka je rupa na rupi od ZG prema Slavonskom Brodu moras se vozit po lijevo strani.Kako god od ZG prema Karlovcu treba obavezno napravit tri trake, ljeti je tamo katastrofa kada se gužva napravi.

Zadnju kaznu sam dobio 2022 to su me uslikali u ZG znaci prekoračenje za 20-30kmh odmah 1000kn (130e) u Austriji bi dobio 70e za ovakav prekršaj čak mi je i draže da me radar uslika pa dobijem čestitku u sandučić, još ako je za rođendan  (ova je bila), nego kada me zaustave pa si tratimo vrijeme prepiranjem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 14:13 (MGloc).
Moj PC  
2 9 hvala 0
4 godine

Čak 180, jeboootee Evo neka se ugledaju na dalmoše tamo ocigledno vole jurcati a ne po ovoj slavonskoj pustopljini
https://autonet.bug.hr/propisi/kamere-za-nadzor-brzine-najvise-prekrsitelja-snimile-na-zagrebackom-zadarskom-i-47204

Team Blue
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao
tgmcro kaže...

Strašno, policijskim službenicima je bio povrijeđen ponos uhljeba koji su posao dobili preko rođaka. ;-)

A koji si ti krkan?!?! 

ATJ Lučko
15 godina

Poznavajući naš mentalitet ne čudim se komentarima koji govore o tome da nije uopće bitno što je prebrza vožnja nego što je blicao policiji itd. Gdje mi živimo....

Kada ti noge postanu slabe, vrijeme počinje da prolazi brže.

8 0 hvala 0
16 godina
ATJLučko kaže...
tgmcro kaže...

Strašno, policijskim službenicima je bio povrijeđen ponos uhljeba koji su posao dobili preko rođaka. ;-)

A koji si ti krkan?!?! 

U spomenutoj skupini pa se osjetio povrijeđen?

9 godina

blaze masiranje bubrega zeljeznim sipkom, nebi preko 70 vise u zivotu vozio, ni u gta6.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
tgmcro kaže...
ATJLučko kaže...
tgmcro kaže...

A koji si ti krkan?!?! 

Nikada nisam bio u nikakvim skupinama, sve sam zaradio svojim deset prstiju ili grijanjem stolca dok sam pripremao ispite, ili ležao u krevetu nepokretan kada sam bio ranjen ispred Vukovara '91! 

Užasno me smeta izdrkavanje pojedinaca koji bi se usrali od straha u gaće i hlače u situacijama kojima sam odrastao kao tek navršeni punoljetnik! 

Dok budete kolega čitali ubuduće članke sa razumijevanjem a ne se prosrali sa tolikom sraćkom, možda vas jednom pomazi sreća pa se ponesete kao ODGOVORAN i prije svega RAZUMAN forumaš koji ljude gleda kao ljude a ne nižim oblikom života! 

ATJ Lučko
13 godina

Ja tu ne vidim nikakv problem, covjek je vozio dosta brzo 180kmh mogao je i brze zaustavljali su oni i likove sa puno brzim autima i koji su vozili 260kmh prije njega.Ja se obicno vozim 140-150kmh nekad ga zagzim na 180-190kmh ali to par kilometara a ne konstantne voznje od tocke A do tocke B.Meni je jasno da policija mora radit svoj posao i neka rade jer bi inace bio kaos a i ovako i onako kod nas se dosta gine na cesti iako ne bih uvijek pripisao brzu voznju vec stanje automobila i stanje nasih cesta.Kako je prosle ili pretprošle godine onaj rom ubio sebe, ženu i djete valjda u nesreci mislim da je bilo negdje kod Nove Gradiške još sa starim Bmw-om zato kazem sve treba uzeti u obzir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

stvarno ne vidis nikakav problem?

super!

mozemo diskutirati o tome dali su trenutna ogranicenja brzine od 130 ili 150km/h pomalo zastarjela u kontekstu danasnjih automobila, mozemo debatirati o tome da vecinu puta zbog kojekakvih radova i opceg stanja nasih cesta mozes voziti max 80-90km/h, sve stoji.....

ne postoji distinkcija u smislu "da, krsio sam zakon, ali znate, samo 10 minuta"..... pa je to onda magicno sve ok, nikom nista.

tako da, prekoracenje brzine postoji s razlogom, i svaka sekunda vozenja iznad ogranicenja je jednaka svakom satu vozenja iznad ogranicenja, kako rekoh, nema opravdanja u trazenju razlike. i problem je. mozda ne danas, mozda ne sutra, mozda ne za tebe.....ali....

u smislu sigurnosti, svaka brzina ubija, ali nesto ne vidim naslove "stravican sudar, trijezan vozac sa 50 km/h sletio sa ceste, 4 mrtva i vise kriticno ozljedjenih".

moze se desiti, jbg, kad hoce, onda hoce, ali, drasticno su manje sanse.....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina

-prije nešto godina je bio slučaj, austrijanac u švici, niska ograničenja 40-50, išao je +5 brže.. i dobio kaznu, no natezao se.. kazna 5000€, platio. Ovo je cca desetina (ili osmina) te kazne, kao i to da nije baš policiji blicao ne bi bilo ni to..

-prekoračenja brzine će biti.. kao i nesreća, svega, gluposti.. no zašto se npr za bahatost praktički nikad osim slučajno kao u ovom slučaju ništa ne radi, nema kontrole-sankcija.. dovoljno je naljepiti se nekome na dupe (2sec udaljenost kao minimum i kazna po toj osnovi..) agresivno ponašanje u prometu.. ne mora uopće biti prekoračenje brzine jedina kazna-osnova-razlog.. čitava kultura prometa i pravila a to počinje od toga da bi trebali znati pravila, kao rotor ili davanje žmigavca što je onako više vic nego pravilo, tj ovisi o vozaču, oni koji su navikli daju žmigavac, oni drugi ne baš.. a to je lako vidljivo-kažnjivo, kao npr svjetla koja su zimi obvezna, no prometne policije na cestama nema.. osim u ovakvom slučaju, i tad je stanje takvo jer ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
3 godine

Ha, na autocesti je dozvoljeno 130, korekcija 140 kmh.

Čovik izbosne je samo malo prekršia zakon 40+kmh, a nije nikog ugrozia. Još je liepo upozorio policiu da se sklone jer je iša poslon.

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
MGloc kaže...

Ja tu ne vidim nikakv problem, covjek je vozio dosta brzo 180kmh mogao je i brze zaustavljali su oni i likove sa puno brzim autima i koji su vozili 260kmh prije njega.Ja se obicno vozim 140-150kmh nekad ga zagzim na 180-190kmh ali to par kilometara a ne konstantne voznje od tocke A do tocke B.Meni je jasno da policija mora radit svoj posao i neka rade jer bi inace bio kaos a i ovako i onako kod nas se dosta gine na cesti iako ne bih uvijek pripisao brzu voznju vec stanje automobila i stanje nasih cesta.Kako je prosle ili pretprošle godine onaj rom ubio sebe, ženu i djete valjda u nesreci mislim da je bilo negdje kod Nove Gradiške još sa starim Bmw-om zato kazem sve treba uzeti u obzir.

Sve se i uzimalo u obzir kada je definirano ograničenje ne treba tu puno mudrovati oko toga niti nalaziti opravdanja za njihovo kršenje.

Ono na čemu treba raditi jest povećavanje sigurnosti prevencijama i dobro posloženim zakonima koji će adekvatno i pravovremeno uklanjati sa ceste one recidiviste koji bi sutra mogli nekog stajati glave.

Što se tiče tvoje teze o stanju automobila smatram da je ista promašena u potpunosti, Automobil A vrijednost 120K Eura brzinom 150km/h usljed neprilagođene brzine frontalno uz kočenje udari u automobil B  vrijednosti 18K Eura npr nekakvu Corsu/Fiestu/Twingo koji vozi 48km/h, krajnji  ishod >  sirotinja najebala a baja se izvuče jer eto ima para i htio si je dati malo oduška.

16 godina
ATJLučko kaže...
tgmcro kaže...
ATJLučko kaže...
tgmcro kaže...

A koji si ti krkan?!?! 

Nikada nisam bio u nikakvim skupinama, sve sam zaradio svojim deset prstiju ili grijanjem stolca dok sam pripremao ispite, ili ležao u krevetu nepokretan kada sam bio ranjen ispred Vukovara '91! 

Užasno me smeta izdrkavanje pojedinaca koji bi se usrali od straha u gaće i hlače u situacijama kojima sam odrastao kao tek navršeni punoljetnik! 

Dok budete kolega čitali ubuduće članke sa razumijevanjem a ne se prosrali sa tolikom sraćkom, možda vas jednom pomazi sreća pa se ponesete kao ODGOVORAN i prije svega RAZUMAN forumaš koji ljude gleda kao ljude a ne nižim oblikom života! 

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 14:37 (tgmcro).
3 godine
tgmcro kaže...
Daj smiri emocije. Nisam tvoj kolega, stoga mi se nemoj obraćati tako.Kakve veze ima što si proživio u životu s činjenicom da se u Rvackoj republici u državnim institucijama ljudi zapošljavaju rođačkim podobnostima a ne kvalifikacijama, poznati termin uhljebarstva? Svi s kojima sam imao posla u Poreznoj upravi i policiji su bili najgora takva gamad, iz osobnog iskustva.(BTW, 91. sam bio dobrovoljac u ZNG, branio rodni grad Slavonski Brod tijekom 9 mjeseci bombardiranja iz Bosne. Ne da to ima ikakve veze s ovom raspravom.)

Moje pravo je gledati ljude kako god poželim, na osnovu svojih iskustava, sigurno neću uzimati preporuke nekoga tko se (barem i virtualno) dere na mene bez razloga. Peace out.

Napisao si glupost, citiram; "Strašno, policijskim službenicima je bio povrijeđen ponos uhljeba koji su posao dobili preko rođaka."

Dakle, isfrustrirano podmuklo generaliziraš, predstavljaš sve policajce uhljebima, neradnicima. Netko te je gadno nagazio pa si bijesan na Hrvatsku policiju.

Da si bar stavio smajlić, ovako znamo što misliš, a mogao si sam osloboditi Knin, isto bih loše mislio o tebi.

合氣道
16 godina
Zaporožac kaže...
tgmcro kaže...
Daj smiri emocije. Nisam tvoj kolega, stoga mi se nemoj obraćati tako.Kakve veze ima što si proživio u životu s činjenicom da se u Rvackoj republici u državnim institucijama ljudi zapošljavaju rođačkim podobnostima a ne kvalifikacijama, poznati termin uhljebarstva? Svi s kojima sam imao posla u Poreznoj upravi i policiji su bili najgora takva gamad, iz osobnog iskustva.(BTW, 91. sam bio dobrovoljac u ZNG, branio rodni grad Slavonski Brod tijekom 9 mjeseci bombardiranja iz Bosne. Ne da to ima ikakve veze s ovom raspravom.)

Moje pravo je gledati ljude kako god poželim, na osnovu svojih iskustava, sigurno neću uzimati preporuke nekoga tko se (barem i virtualno) dere na mene bez razloga. Peace out.

Napisao si glupost, citiram; "Strašno, policijskim službenicima je bio povrijeđen ponos uhljeba koji su posao dobili preko rođaka."

Dakle, isfrustrirano podmuklo generaliziraš, predstavljaš sve policajce uhljebima, neradnicima. Netko te je gadno nagazio pa si bijesan na Hrvatsku policiju.

Da si bar stavio smajlić, ovako znamo što misliš, a mogao si sam osloboditi Knin, isto bih loše mislio o tebi.

.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 14:36 (tgmcro).
12 godina

kakve ovo ima veze sa kompijutorima

1 0 hvala 0
4 godine
GSP kaže...

mozda brojke i slova

Team Blue
16 godina
GSP kaže...

Isto koliko i članak koji komentiramo.

3 godine
tgmcro kaže...
Yup, većinu policije smatram graničnim psihotičnim slučajevima (postoje istraživanja tko se zapošljava tamo), na ozbiljnijim mjestima su masovno korumpirani (SVA droga koja uđe u zemlju iz Južne Amerike preko terminala u Rijeci - znaju za svaku pošiljku, uzimaju masovni mito, a onda uhapse lika koji ima nešto grama trave, please....), većina ih je dobila posao bez kvalifikacija. Dokaži da nije tako. Svi koji ih brane ili nemaju dovoljno informacija kako stvari funkcioniraju, ili imaju izravne interese (zaposleni su u policiji ili imaju bliske zaposlene tamo).

"Da si bar stavio smajlić..." - Pa stavio sam smajlić, zar ga ne vidiš?

(Pridjevi koji završavaju na -ski, ški, -čki, makar i deklinirani, pišu se malim početnim slovom po pravopisu hrvatskog jezika. Dakle ispravno je "hrvatsku policiju". Look it up.)

Zbog ovakve izjave bi morao na informativni razgovor, jer znaš neke stvari koje ni policija ne zna. 

Nemam ja što dokazivati da nije tako, jer nisam ja tu tvrdnju iznio, nego ti, na tebi je teret dokazivanja.

Prijavljen si, ne moderatorima već MUP-, pa ćeš morati dokazati sve što si napisao , a neće ti pomoći ni vPN, ako misliš da hoće.

Znam da se piše u rečenci hrvatska policija, no ja iz poštovanja pišem u rečenici Hrvatska policija.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 14:40 (Zaporožac).
3 godine
tgmcro kaže...

.

Što je frajeru?

Pobrisao si post 

Što ti vrijedi kad je screenshotan.

合氣道
16 godina
Igra guza ko meduza.
13 godina
UncleJimbo kaže...
MGloc kaže...

Sve se i uzimalo u obzir kada je definirano ograničenje ne treba tu puno mudrovati oko toga niti nalaziti opravdanja za njihovo kršenje.

Ono na čemu treba raditi jest povećavanje sigurnosti prevencijama i dobro posloženim zakonima koji će adekvatno i pravovremeno uklanjati sa ceste one recidiviste koji bi sutra mogli nekog stajati glave.

Što se tiče tvoje teze o stanju automobila smatram da je ista promašena u potpunosti, Automobil A vrijednost 120K Eura brzinom 150km/h usljed neprilagođene brzine frontalno uz kočenje udari u automobil B  vrijednosti 18K Eura npr nekakvu Corsu/Fiestu/Twingo koji vozi 48km/h, krajnji  ishod >  sirotinja najebala a baja se izvuče jer eto ima para i htio si je dati malo oduška.

Drugačije je vozit BMW iz 2011 koji ima truli ovjes i gume iz kauflanda a drugo je vozit bmw iz 2022 sa ganz novim gumama.Razmislite si sta ljudi u RH voze.

Drugo stanje ceste kod nas je katastrofa ne usporedivo sa Slovenijom ili Austrijom.

Treće kretena retardiranih ima svugdje tu u AT su kod mene svaki vikend pogibali kao muhe čim petak dođe kazem do nedjelje sigurno dolaze vatrogasci sa lopatama barem jednoga strugat sa ceste i tak je i bilo dok policijia nije dolazila nekoliko puta dnevno na rutu 69 (Ebiswald -Lavamünd) sa radarom i pisala kazne.Ako imate motor preporuka da se provezete ovuda ne vikendom dok ljudi putuju vec radnim danom u tjednu predvečer oko 17-19h, milina nikog na cesti samo gas.

Evo vam video link dolje pogledjate koliko ga lik gazi.

https://www.oe24.at/video/news/video-zeigt-toedlichen-motorrad-unfall/391201531

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 19:13 (MGloc).
7 mjeseci
Zaporožac kaže...

Znam da se piše u rečenci hrvatska policija, no ja iz poštovanja pišem u rečenici Hrvatska policija.

Ovo je samo mali dio onoga što se sve radi:

Ubijaju, kradu, dilaju, divljaju po cesti: Zapanjit će vas koliko kriminala su počinili policajci

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/ubijaju-kradu-dilaju-divljaju-po-cesti-zapanjit-ce-vas-koliko-kriminala-su-pocinili-policajci-foto-20231209

13 godina

U pravu si ali ne možeš sve trpati u isti koš, ima onih koji rade svoj posao.

7 mjeseci
MGloc kaže...

U pravu si ali ne možeš sve trpati u isti koš, ima onih koji rade svoj posao.

Naravno da ima, isto kao u svakoj profesiji... S time da smo među prvima i u EU i u svijetu po broju policajaca na broj stanovnika, broj policijskih službenika prošle godine bio je 20.335, ostalih djelatnika MUP-a 5.110:

https://mpudt.gov.hr/UserDocsImages/dokumenti/Statisti%C4%8Dki%20prikaz/statisticki%20prikaz%20broj%2031_o%C5%BEujak%202024.pdf

16 godina
MGloc kaže...

Desna traka je rupa na rupi od ZG prema Slavonskom Brodu moras se vozit po lijevo strani.Kako god od ZG prema Karlovcu treba obavezno napravit tri trake, ljeti je tamo katastrofa kada se gužva napravi.

Nisi dugo onda bio tu, trenutno rupa ima između Novske i Okučana. Potez NG -> SB koji je bio najgori je skoro kompletno obnovljen, samo kod Oriovca ima par km loše ceste.  

16 godina
Zaporožac kaže...
tgmcro kaže...

.

Što je frajeru?

Pobrisao si post 

Što ti vrijedi kad je screenshotan.

Što tebi vrijedi prijavljivati MUP-u nekoga tko je iza toliko kriptiranja i zavjesa da samoga sebe ne može naći? Očigledno je to potrebno u današnje vrijeme fašističkih predatora. Živim daleko od domovine i ne namjeravam se vraćati, djelomično zbog ljudi kao što si ti, stoga, nice try.

@Everyone - ovo je samo primjer gdje smo došli. Na informatičkom forumu sudjeluju ljudi koji su ili policajci ili vezani uz policiju koji prate kad netko kritiziria bilo policiju, bilo korumpiranu vladu države i onda teroriziraju, nazivaju ljude krkanima, govore im da je bolje da šute, prijavljuju postove policiji, i slično. Izgleda da ih se i sami administratori foruma boje da bi ih sankcionirali. Samo pogledajte rasprave na forumu koje su vezane uz Autonet gdje ljudi pokušavaju reći nešto o stanju u kojem je zemlja.

Zaporožac i ATJLučko su samo neki primjeri, ima ih još. Demokracija i sloboda govora na vrhunskoj razini, šta smo se za to borili (neki od nas), je li ovo 1971. godina??

U EU zemlji u kojoj je korupcija na najvišoj razini, veća prema istraživanjima, jebote, nego u Bugarskoj kojoj su oduzeli EU fondove zbog korupcije, da policija radi svoj posao i nije dio problema ne bi bilo tako. Sve je jasno.

No, vrijeme liječi sve. Pa će izliječiti i ovo, ako prije toga svijet ne skonča u nuklearnoj vatri zbog ludila koje je sveprisutno na cijeloj planeti, a tzv. "vođe" i njihovi poltroni igraju glavnu ulogu u svemu. No karma is a bitch, sve što radimo dođe kad tad na naplatu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 11:50 (tgmcro).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice