Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao poli

poruka: 36
|
čitano: 6.255
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao poli".
13 godina
Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao poli

Policiji bi bilo bolje da ovakve hvata i krijumčare a ne ljude koji se voze sa tehnički ispravnim vozilom na autocesti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
Re: Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao
tgmcro kaže...
Zaporožac i ATJLučko su samo neki primjeri, ima ih još. Demokracija i sloboda govora na vrhunskoj razini, šta smo se za to borili (neki od nas), je li ovo 1971. godina??

U EU zemlji u kojoj je korupcija na najvišoj razini, veća prema istraživanjima, jebote, nego u Bugarskoj kojoj su oduzeli EU fondove zbog korupcije, da policija radi svoj posao i nije dio problema ne bi bilo tako. Sve je jasno.

No, vrijeme liječi sve. Pa će izliječiti i ovo, ako prije toga svijet ne skonča u nuklearnoj vatri zbog ludila koje je sveprisutno na cijeloj planeti, a tzv. "vođe" i njihovi poltroni igraju glavnu ulogu u svemu. No karma is a bitch, sve što radimo dođe kad tad na naplatu.

Za tebe je demokracija to da možeš pljuvati po svima i svemu.

Bez dokaza reći nekome da je lopov, ubojica, diler, desničar, fašist bla.bla

To ne možeš ni u jednoj normalnoj državi raditi bez posljedica.

One novine čiji je link stavljen imaju točne podatke za sve navedene (pojedinačne ili skupne) slučajeve kriminala u policiji, inače bi ih MUP mogao tužiti.

Znaš nešto, dokaži, slobodno prijavi, nitko sretniji od mene.

A baljezgati kao ti bez dokaza , ponavljam, ne smiješ ni u jednoj uljuđenoj državi.

Nisam te prijavio da Bug ne bi imao problem, a redakciji, vlasnicima, takav problem ne želim.

Ti si pobrisao post jer znaš da nemaš dokaza, uplašio si se.

合氣道
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 12:18 (Zaporožac).
16 godina
Zaporožac kaže...
tgmcro kaže...
Zaporožac i ATJLučko su samo neki primjeri, ima ih još. Demokracija i sloboda govora na vrhunskoj razini, šta smo se za to borili (neki od nas), je li ovo 1971. godina??

U EU zemlji u kojoj je korupcija na najvišoj razini, veća prema istraživanjima, jebote, nego u Bugarskoj kojoj su oduzeli EU fondove zbog korupcije, da policija radi svoj posao i nije dio problema ne bi bilo tako. Sve je jasno.

No, vrijeme liječi sve. Pa će izliječiti i ovo, ako prije toga svijet ne skonča u nuklearnoj vatri zbog ludila koje je sveprisutno na cijeloj planeti, a tzv. "vođe" i njihovi poltroni igraju glavnu ulogu u svemu. No karma is a bitch, sve što radimo dođe kad tad na naplatu.

One novine čiji je link stavljen imaju točne podatke za sve navedene (pojedinačne ili skupne) slučajeve kriminala u policiji, inače bi ih MUP mogao tužiti.

A baljezgati kao ti bez dokaza , ponavljam, ne smiješ ni u jednoj uljuđenoj državi.

Nisam te prijavio da Bug ne bi imao problem, a redakciji, vlasnicima, takav problem ne želim.

Hvala, ovaj post ima smisla. BTW, prijavio sam USKOK-u par stvari, preko ekipe u HR koja ima dokaze. Jer imam lege koji rade u MUP-u i frustrirani su oko korupcije. Valjda će polučiti rezultate.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 12:30 (tgmcro).
13 godina
tgmcro kaže...
Zaporožac kaže...
tgmcro kaže...

Hvala, ovaj post ima smisla. BTW, prijavio sam USKOK-u par stvari, preko ekipe u HR koja ima dokaze. Jer imam lege koji rade u MUP-u i frustrirani su oko korupcije. Valjda će polučiti rezultate.

Budu i oni dobili po nosu.

Edit: jel gledao netko Den of thieves 2 ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2025 15:41 (MGloc).
15 godina
Zaporožac kaže...
Zbog ovakve izjave bi morao na informativni razgovor, jer znaš neke stvari koje ni policija ne zna. 

Nemam ja što dokazivati da nije tako, jer nisam ja tu tvrdnju iznio, nego ti, na tebi je teret dokazivanja.

Prijavljen si, ne moderatorima već MUP-, pa ćeš morati dokazati sve što si napisao , a neće ti pomoći ni vPN, ako misliš da hoće.

Znam da se piše u rečenci hrvatska policija, no ja iz poštovanja pišem u rečenici Hrvatska policija.

14 godina

Vraćaju s dvoje momaka sa svadbe u rano juto i suvozač kaže "Netko stopira"

Tek će vozač "Nije, policija".

Kaznio bih ga jer je blicao, a još malo jer je vozi brže nego što smije. obzirom da u svakom kukolju ima žita uvijek ima savjesnih ljudi bez obzira o kome se radilo, a u našoj državi ima jako mnogo kukolja.

U zabitima A1 događalo mi se da prijatelj vozi 140 dok pored nas prolaze BMW, Audi kao da stojimo i u roku od minue ih ne vidiš. Jednom zovem poznanika doktora zbog neke operacije, a on kaže da žuri na neki seminar i vozi 180 kmh, BMW naravno.

Kvalitetan automobil na dobroj autocesti kada nema gužve to guta da se ni ne opazi ako ne gledaš u km sat ali na zagušenoj D8 gdje se kolonu pretiče po punoj traci, u okukama od 90° to čovjek da ne povjeruje s tim da je tu policije najmanje, a krivi su oni koji i voze, a najviše krivi oni koji najebu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice