Jurio autocestom A3 čak 181 km/h i još blicao poli
- poruka: 36
- |
- čitano: 6.255
- |
- moderatori:
vincimus
U EU zemlji u kojoj je korupcija na najvišoj razini, veća prema istraživanjima, jebote, nego u Bugarskoj kojoj su oduzeli EU fondove zbog korupcije, da policija radi svoj posao i nije dio problema ne bi bilo tako. Sve je jasno.
No, vrijeme liječi sve. Pa će izliječiti i ovo, ako prije toga svijet ne skonča u nuklearnoj vatri zbog ludila koje je sveprisutno na cijeloj planeti, a tzv. "vođe" i njihovi poltroni igraju glavnu ulogu u svemu. No karma is a bitch, sve što radimo dođe kad tad na naplatu.
Za tebe je demokracija to da možeš pljuvati po svima i svemu.
Bez dokaza reći nekome da je lopov, ubojica, diler, desničar, fašist bla.bla
To ne možeš ni u jednoj normalnoj državi raditi bez posljedica.
One novine čiji je link stavljen imaju točne podatke za sve navedene (pojedinačne ili skupne) slučajeve kriminala u policiji, inače bi ih MUP mogao tužiti.
Znaš nešto, dokaži, slobodno prijavi, nitko sretniji od mene.
A baljezgati kao ti bez dokaza , ponavljam, ne smiješ ni u jednoj uljuđenoj državi.
Nisam te prijavio da Bug ne bi imao problem, a redakciji, vlasnicima, takav problem ne želim.
Ti si pobrisao post jer znaš da nemaš dokaza, uplašio si se.
U EU zemlji u kojoj je korupcija na najvišoj razini, veća prema istraživanjima, jebote, nego u Bugarskoj kojoj su oduzeli EU fondove zbog korupcije, da policija radi svoj posao i nije dio problema ne bi bilo tako. Sve je jasno.
No, vrijeme liječi sve. Pa će izliječiti i ovo, ako prije toga svijet ne skonča u nuklearnoj vatri zbog ludila koje je sveprisutno na cijeloj planeti, a tzv. "vođe" i njihovi poltroni igraju glavnu ulogu u svemu. No karma is a bitch, sve što radimo dođe kad tad na naplatu.
One novine čiji je link stavljen imaju točne podatke za sve navedene (pojedinačne ili skupne) slučajeve kriminala u policiji, inače bi ih MUP mogao tužiti.
A baljezgati kao ti bez dokaza , ponavljam, ne smiješ ni u jednoj uljuđenoj državi.
Nisam te prijavio da Bug ne bi imao problem, a redakciji, vlasnicima, takav problem ne želim.
Hvala, ovaj post ima smisla. BTW, prijavio sam USKOK-u par stvari, preko ekipe u HR koja ima dokaze. Jer imam lege koji rade u MUP-u i frustrirani su oko korupcije. Valjda će polučiti rezultate.
Hvala, ovaj post ima smisla. BTW, prijavio sam USKOK-u par stvari, preko ekipe u HR koja ima dokaze. Jer imam lege koji rade u MUP-u i frustrirani su oko korupcije. Valjda će polučiti rezultate.
Budu i oni dobili po nosu.
Edit: jel gledao netko Den of thieves 2 ?
Nemam ja što dokazivati da nije tako, jer nisam ja tu tvrdnju iznio, nego ti, na tebi je teret dokazivanja.
Prijavljen si, ne moderatorima već MUP-, pa ćeš morati dokazati sve što si napisao , a neće ti pomoći ni vPN, ako misliš da hoće.
Znam da se piše u rečenci hrvatska policija, no ja iz poštovanja pišem u rečenici Hrvatska policija.
Vraćaju s dvoje momaka sa svadbe u rano juto i suvozač kaže "Netko stopira"
Tek će vozač "Nije, policija".
Kaznio bih ga jer je blicao, a još malo jer je vozi brže nego što smije. obzirom da u svakom kukolju ima žita uvijek ima savjesnih ljudi bez obzira o kome se radilo, a u našoj državi ima jako mnogo kukolja.
U zabitima A1 događalo mi se da prijatelj vozi 140 dok pored nas prolaze BMW, Audi kao da stojimo i u roku od minue ih ne vidiš. Jednom zovem poznanika doktora zbog neke operacije, a on kaže da žuri na neki seminar i vozi 180 kmh, BMW naravno.
Kvalitetan automobil na dobroj autocesti kada nema gužve to guta da se ni ne opazi ako ne gledaš u km sat ali na zagušenoj D8 gdje se kolonu pretiče po punoj traci, u okukama od 90° to čovjek da ne povjeruje s tim da je tu policije najmanje, a krivi su oni koji i voze, a najviše krivi oni koji najebu.