TV pristojba onima koji gledaju samo Netflix? Kont

poruka: 9
|
čitano: 1.531
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "TV pristojba onima koji gledaju samo Netflix? Kont".
14 godina

Kod njih kontroverzna ideja, a kod nas realnost :)

3 0 hvala 0
8 godina

U regiji imamo istovjetno naslijeđe iz bivše nam države , porez na radio i TV aparate  popularno kao tv pretplata 

SFRJ je bila ispred vremena 

waaagh ;

2 0 hvala 0
10 godina

Program BBC-a je prvoklasan, od dokumentarnih emisija do drama i serija. Za naš domaći program ne znam uopće koji bih komentar napisao, a da opiše svu kakofoniju kvalitete i sadržaja kojima nas šopaju između reklama.

7 1 hvala 0
3 mjeseca
Re: TV pristojba onima koji gledaju samo Netflix?
Naslov je loš s obzirom da se kod nas plaća pristojba i za slabije kriterije kao što su kolege već navele.

0 0 hvala 0
15 godina
Tv kalendar jedini dio dokumentarog da valja....
VenAtoR#2231
16 godina

Čujte ovdje u Njemačkoj kao stanoprimac plaćaš pretplatu svaka tri mjeseca 55 eura, imao ili nemao tv / radio uređaj, gledao ili ne gledao TV. Osobno nemam Tv / radio i primoran sam plaćati.

All software has bugs.Any developer who claims that his or her software is always bug-free is living in a fantasy world.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2025 15:20 (Nix).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
Ali i nema reklama na drzavnim tv programima...i vjv imaju bolji programski sadrzaj....
VenAtoR#2231
11 godina
jocommb kaže...
Tv kalendar jedini dio dokumentarog da valja....

ne bih se baš složio, HRT zadnjih par godina ima dosta dobar dokumentaran program (od kojih su neki serijali pobrali i nagrade - i.e. Sretni gradovi) - trenutno ide i dosta dobar serijal "Prst u oko"

od ostalih serijala koji su išli na HRT, a domaće su produkcije - Plovopis, Moderna vremena, Pijaca pazar plac, Milićevi "What's up..." serijali, Betonski spavači itd. (ovo je samo unazad par godina što je išlo na HRT1)

3 godine

Da, ima dobrog programa, no primjetio sam da su HRT-u dozvolili malo više reklama.

Ne mogu (smiju) dići cijenu pretplate, pa će se poslužiti dužim propagandnim programom, jer su za razliku od Nove tv ili RTLa morali biti uskraćeni za duljinu pp-a.

合氣道
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice