Kod njih kontroverzna ideja, a kod nas realnost :)
Kod njih kontroverzna ideja, a kod nas realnost :)
U regiji imamo istovjetno naslijeđe iz bivše nam države , porez na radio i TV aparate popularno kao tv pretplata
SFRJ je bila ispred vremena
Program BBC-a je prvoklasan, od dokumentarnih emisija do drama i serija. Za naš domaći program ne znam uopće koji bih komentar napisao, a da opiše svu kakofoniju kvalitete i sadržaja kojima nas šopaju između reklama.
Čujte ovdje u Njemačkoj kao stanoprimac plaćaš pretplatu svaka tri mjeseca 55 eura, imao ili nemao tv / radio uređaj, gledao ili ne gledao TV. Osobno nemam Tv / radio i primoran sam plaćati.
ne bih se baš složio, HRT zadnjih par godina ima dosta dobar dokumentaran program (od kojih su neki serijali pobrali i nagrade - i.e. Sretni gradovi) - trenutno ide i dosta dobar serijal "Prst u oko"
od ostalih serijala koji su išli na HRT, a domaće su produkcije - Plovopis, Moderna vremena, Pijaca pazar plac, Milićevi "What's up..." serijali, Betonski spavači itd. (ovo je samo unazad par godina što je išlo na HRT1)
Da, ima dobrog programa, no primjetio sam da su HRT-u dozvolili malo više reklama.
Ne mogu (smiju) dići cijenu pretplate, pa će se poslužiti dužim propagandnim programom, jer su za razliku od Nove tv ili RTLa morali biti uskraćeni za duljinu pp-a.