SAD se povukao iz dogovora o globalnom minimalnom

poruka: 23
|
čitano: 2.659
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "SAD se povukao iz dogovora o globalnom minimalnom ".
14 godina

Insert šok i vjeverica meme.

Velike kompanije kupile ponovno mandat i sad se mi trebamo iščuđavati ovakvim potezima.

Nešto bih komentirao kako Američani mogu izabrati ovako što, ali onda pogledam u našem dvorištu i samo se pokrijem ušima.

Jerbo vidi nas šta biramo.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
17 0 hvala 0
14 godina
Re: SAD se povukao iz dogovora o globalnom minimal
sudy_freak kaže...

Insert šok i vjeverica meme.

Velike kompanije kupile ponovno mandat i sad se mi trebamo iščuđavati ovakvim potezima.

Nešto bih komentirao kako Američani mogu izabrati ovako što, ali onda pogledam u našem dvorištu i samo se pokrijem ušima.

Jerbo vidi nas šta biramo.

Dobro si rekao. Jako puno ljudi sere po Amerima na sve nacin (full ok!), medjutim kakvu vlast mi imamo? Za sto ljudi tu glasaju?

Tako da dok ne budemo imali nesto bolje za ponuditi ne mozemo srati Amerima a da ne budemo licemjerni.

16 godina

Bravo, gospodine predsjedniče!

\o/\o/

AMD Ryzen 7900X3D; Gigabyte Gaming X670 X AX; G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 C30 32 Gb; MSI 4090 24 Gb X Trio; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

eh nije to isto, Anemic Pussy je sitna boranija, on mora brinuti o 400.000 članova rasutih po  općinama koje se napučene ko jedan veći neboder u Šangaju..

Trumponja brine za bogate jer svi oni se zaklinju u "trickle-down" spiku, ak je dobro Musku, za neki vremenski odmak bude dobro i Felishi koja radi 2 posla na minimalcu da prehrani klince...

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2025 12:01 (Stric_Jura).
Moj PC  
7 0 hvala 1
3 godine

SAD će se u naredne četiri godine povući u psihijatrijsku ustanovu zatvorenog tipa a ostatak svijeta poći će s njom kao taoc.

Moj PC  
3 4 hvala 0
6 godina

sad kad mojca svom mužeku trumpu šapne na uvo...reci ap-u da zloveniji mora ustupiti cili piranski...no piranski...no pussy

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
4 0 hvala 1
4 godine

USA cijelu Zemlju gleda kao svoj novčanik. Tužno ako svijet dozvoli takvu politiku...

4 3 hvala 0
16 godina
Nemon kaže...

Dobro si rekao. Jako puno ljudi sere po Amerima na sve nacin (full ok!), medjutim kakvu vlast mi imamo? Za sto ljudi tu glasaju?

Tako da dok ne budemo imali nesto bolje za ponuditi ne mozemo srati Amerima a da ne budemo licemjerni.

naši ljudi su ko ona tamnoputa djeca iz siromašnih krajeva što trče za bijelim čičom i vesele mu se jer znaju da čiča ima para i da bi im mogao bacit koju lipicu, a kad čiča neda ništa, ko Ameri sada, onda mu psuju sve po spisku

Trump je odličan za američke interese i svaka mu čast za to, ameri ga mogu mrzit koliko žele ali će im uzrokovati novi ekonomski uzlet i bogaćenje

14 godina
Samo se budala veseli novim porezima.
EU je propali eksperiment. Regulacija i porezi. Pumpanje uhljebistana. Game over

3 10 hvala 0
16 godina
Ges kaže...

naši ljudi su ko ona tamnoputa djeca iz siromašnih krajeva što trče za bijelim čičom i vesele mu se jer znaju da čiča ima para i da bi im mogao bacit koju lipicu, a kad čiča neda ništa, ko Ameri sada, onda mu psuju sve po spisku

Trump je odličan za američke interese i svaka mu čast za to, ameri ga mogu mrzit koliko žele ali će im uzrokovati novi ekonomski uzlet i bogaćenje

Kako kome ovo boldano. Bogatima, sigurno. Siromašnima, teško do nikako. Amerima naravno.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina
Pero Dinamit kaže...
Ges kaže...

Kako kome ovo boldano. Bogatima, sigurno. Siromašnima, teško do nikako. Amerima naravno.

u SAD-u je siromaštvo ionako uzrokovano osobnim vrijednostima. On će uzrokovati omogućivanje novog rasta i bogaćenja američkih tvrtki, koje će za uzvrat moći zaposliti ljude. Ne možeš pomoći onima koji se ne žele zaposliti na takvim poslovima

14 godina

ima on sa strane

8 godina
Nemon kaže...

Ima nesto u tome, ali isto tako, ovaj ce dovuci radna mjesta u SAD. Kod nas, frula.

Narandzasti tata nazove par frendova, i bin Salman kaze: E, ja cem da investiram 600 milijardi. Na sto mu ovaj odgovara: Ajd ne jebi, zaokruzi na 1000 milijardi.

Koga anemija moze nazvati? Da nazove Layen i kaze: E, ajde otvorite jedno 10 fabrika ili u svakoj zupaniji po jednu, s barem 300 zaposlenih svaka. Koji bi odgovor bio? Osim gromoglasnog smijeha.

15 godina

AP se ne brine za zaposlenost, dokle god bere PDV, ionako računa na briselsku sinekuru, ali je preglup da skopča da neće biti gensekretar NATOja, jer nije ni za zamjenika (to je Makedonka)...

sve je u Hrvatskoj na autopilotu, lagano jedrimo prem okomitoj stijeni nad bezdanom...

helikopterski novac iz EU je do kraja '26 zajamčen, nakon toga  banda (glazbeno-kriminalna) svira fajrunt, gotov je kurvin pir....

Ju je je? Je ju je!
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2025 16:09 (Stric_Jura).
5 godina
Gallu kaže...

USA cijelu Zemlju gleda kao svoj novčanik. Tužno ako svijet dozvoli takvu politiku...

Cuj ako dozvoli? Tako je vec najmanje 50g, o cemu pricas uopste?

16 godina

Pa dobro, nije SAD problem za porez, problem su porezne oaze. Njih treba nagovoriti da dignu poreze kad već ljudi žele veće cijene.

Moj PC  
1 0 hvala 0
3 godine
Gebirgs kaže...
Koga anemija moze nazvati? Da nazove Layen i kaze: E, ajde otvorite jedno 10 fabrika ili u svakoj zupaniji po jednu, s barem 300 zaposlenih svaka. Koji bi odgovor bio? Osim gromoglasnog smijeha.

Možda mu rošavi može pomoći.

On se je pokazao kao uspješan konzultant

合氣道
5 mjeseci

Da, Rošavi ga spoji sa istočnom ekipom.

13 godina
Pozdrav!
Kako si došao do ovog zaključka?

"USA cijelu Zemlju gleda kao svoj novčanik. Tužno ako svijet dozvoli takvu politiku..."

Zašto ti misliš da je tuđi novčanik tvoj novčanik? Jesi li lopov? Nesposoban da si zaradiš plaću?
U zadnjih par godina moga si pročitati da USA ima daleko najveće izdatke u svakoj svjetskoj organizaciji koje su članovi i čije usluge koriste sve druge članice (UN, WHO, NATO). USA je globalno država sa najvećom količine odaslane pomoći. Kina je dugo godina, a vjetojatno i danas održavala umjetan odnos juana naspram US dollara. Kada su države u krizi idu prositi pomoć od USAa.

Ako nisi škrtac, zar ti nisi u svom životu bio u situaciji da stalno daješ i ništa ne dobivaš zauzvrat? Kakav je to bio osjećaj?
Amerikanci nikome nisu dužni. Ni tebi ne meni.
Meni je drago da su na vlasti u USA ljudi sa kičmom. Kada je Amerika na dobrom putu, cijeli svijet profitira.

vicious
4 godine
viciousone kaže...

Zašto ti misliš da je tuđi novčanik tvoj novčanik? Jesi li lopov? Nesposoban da si zaradiš plaću?

Pa ne mislim ja, to misli USA administracija

viciousone kaže...

U zadnjih par godina moga si pročitati da USA ima daleko najveće izdatke u svakoj svjetskoj organizaciji koje su članovi i čije usluge koriste sve druge članice (UN, WHO, NATO).

Proporcionalno BDPu, ne vidim zašto bi trebalo drugačije, osim za naoružanje što je ionako njihov interes.

viciousone kaže...

Meni je drago da su na vlasti u USA ljudi sa kičmom. Kada je Amerika na dobrom putu, cijeli svijet profitira.

Kako uz protekcionizam i uvođenje carina može cijeli svijet profitirati? Europa? Rade istu stvar zbog kojih s drugima prijete trgovinskim ratom ili uvođenjem sankcija. Kako je to dobro za globalnu trgovinu??

One izjave o nasilnom preuzimanju Paname, Grenlanda ili Kanade? Druge države bi morale čuvati USA granice i plaćati za to?

Je. lijepo je na štetu drugih zadržati hegemoniju i voditi ratove po svijetu bez straha da ti itko može išta...

2 mjeseca
De nemojmo biti naivni , kakva pomoć , nema džabe ni u stare babe. Recimo devedesetih je bilo dovoljno 4 milijarde dolara i ne bi bilo gladnih na svijetu , čak je postignut i neki dogovor o tome, pa ništa na kraju , malo se državnici poslikali i to je to.
Znaš ono Danajci i darovi, tako svijet funkcionira. Ako si dobio dar , kolega moj ti to moraš nekako odraditi ako nemaš da vratiš.
Druga je stvar milostinja , to je sića, bakšiš ili reklama, u Diplomaciji to je meka moć.
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 20:42 (Sirotanovic).
10 godina
viciousone kaže...
Pozdrav!

"USA cijelu Zemlju gleda kao svoj novčanik. Tužno ako svijet dozvoli takvu politiku..."

U zadnjih par godina moga si pročitati da USA ima daleko najveće izdatke u svakoj svjetskoj organizaciji koje su članovi i čije usluge koriste sve druge članice (UN, WHO, NATO). USA je globalno država sa najvećom količine odaslane pomoći. Kina je dugo godina, a vjetojatno i danas održavala umjetan odnos juana naspram US dollara. Kada su države u krizi idu prositi pomoć od USAa.

Ako nisi škrtac, zar ti nisi u svom životu bio u situaciji da stalno daješ i ništa ne dobivaš zauzvrat? Kakav je to bio osjećaj?

ma pusti ga, lik je ektremni lijevicar ili po nasem komunjara, ne vrijedi se raspravljat s njim i slicnima.
Jos od 2020. godine grcevito brani sve totalirarne mjere koje prethodna SAD vlast je nametala i mediji koji su to pratili.

Cak i bug forum kao sam je dosta okrenut lijevo gdje je dosta forumasa dozivotno potjerano jer su imali svoje misljenje.

Pogledaj samo starije teme u zadnjih 4-5 godina i vidjet ces da su to jedni te isti ljudi.

Vjerojatno im je i ovaj komentar smeta, tako da riskiram ako napisem jos koju dodatnu rijec.

4 godine
marsovac zemaljski kaže...
viciousone kaže...
Pozdrav!

ma pusti ga, lik je ektremni lijevicar ili po nasem komunjara, ne vrijedi se raspravljat s njim i slicnima.
Jos od 2020. godine grcevito brani sve totalirarne mjere koje prethodna SAD vlast je nametala i mediji koji su to pratili.

Cak i bug forum kao sam je dosta okrenut lijevo gdje je dosta forumasa dozivotno potjerano jer su imali svoje misljenje.

Pogledaj samo starije teme u zadnjih 4-5 godina i vidjet ces da su to jedni te isti ljudi.

Vjerojatno im je i ovaj komentar smeta, tako da riskiram ako napisem jos koju dodatnu rijec.

Normalno - kada nemaš nekog suvislog odgovora onda je "komunjara i ljevičar"... usklik za sve one s IQom na arzini sobne temperature... živio ti meni...

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.1.2025 13:20 (Gallu).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice