Zabrana pametnih telefona u školama pokazuje pozit

poruka: 4
|
čitano: 1.494
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Zabrana pametnih telefona u školama pokazuje pozit".
14 godina

Opet naslov neme veze s tekstom: Zabrana pametnih telefona u školama pokazuje pozitivne rezultate na spavanje i raspoloženje - ako sam dobro razumio djeca nisu nikako koristila mobitel 21 dan, a ne samo u školi .

Moj osnovac  osmaš u Zg nikad nije smio koristiti mobitel u školi, pa ne vidim pozitivne učinke. Očigledno je ispitivanje na pretpubertetskoj grupi.

Nego kažu li što za PC?

2 0 hvala 0
16 godina

Valjda su spavali u školi.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Ne koritenje mobitela kao i ostalih elektronickih uredaja samo 1 sat prije odlaska na spavanje bi pokazalo jednake rezultate, sto je vec odavno utvrdeno, a koncetracija je ionako sama povezana sa snom tako da ovo istrazivanje nije pokazalo nista drugo doli lukave nacine poromoviranja zabrane koristenja mobitela u skola u kojima prednjaci UK.

It aint what you dont know that gets you into trouble. Its what you know for sure that just aint so

2 0 hvala 1
10 godina

Za računalne igrice su isto tako tvrdili da zaglupljuju djecu, smanjuju motoriku, izazivaju agresivnost, nesanicu i hrpu gluposti da bi na kraju dobili ovakav članak:

https://www.bug.hr/znanost/tko-se-vise-igra-bit-ce-pametniji-djeca-videoigre-i-digitalna-inteligencija-45812

Sve što djeca trebaju je umjerenost u korištenju bilo čega i trebaju se baviti fizičkim aktivnostima, po mogućnosti i nekim sportom. Sve druge tvrdnje mi ispadaju kao kad netko počne tvrditi da šunka ili crno vino ubijaju, što može biti i istina, ali se onda trebaš prežderavati i opijati da bi to bilo tako.

3 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice