Opet kreće navlakuša za mase...
Bitcoin premašio vrijednost od 100.000 dolara!
- poruka: 38
- |
- čitano: 5.625
- |
- moderatori:
vincimus
Dobro je, bit će nova bembura...
Opet kreće navlakuša za mase...
Pa svakako tko ga sada ide kupovati taj je ukasnio, ta je vijest ionako za široku raju koja nije u tome. Tko je u tome taj već to zna i prije nego se desilo
kupi xrp ili cardano..imas sigurni 2,3x lp
Moguće da je za neke navlakuša.
Za one koji su kupili kad je tresnuo u prosincu 2022 na 18000$ dobar deal, ako sad prodaju.
Ne morate vjerovati, no bitcoin možete zamijeniti za prave novce i kupiti bembaru kao Kant.
Neke autokuće primaju i bitcoin, pa ne morate ni raditi transakciju.
Navlakuša je za one koji su samo gledali i gunđali da od toga nema sreće
Vratit če se BTC ispod 50K..
Pitanje je samo koji če bit "trigger" ovog puta.
Zadnji put je propal FTX i sve se srušilo na dno.
Ovog puta ču bacit prognozu;
Vjerujem da če se desit neko sranje sa Tetrom ili nekim drugim stable coinom.
Ako Teter propadne, to bu največi kaos u povjesti kripta.
Samo 20% Tetera ima pokriče u pravim dolarima, to je dobar recept za katastrofu.
Druga vrlo moguća prognoza;
Svijetska kriza.
Propast burzovnih indexa, kad se to sruši, ode sve u 3 pm.
Ko je stariji, sječa se sranja 2008 godine.
Pitanje je samo datuma.
Iskoristite ovaj Bullrun, sranje če se desit prije ili kasnije.
Naravno to če bit odlična prilika za kupnju, kao i uvijek.
Danko otkrio Ameriku....veselimo se padu kao i rastu
Zar nije neko vrijeme na ovom stručnom forumu bila popularna šala "DOĆI ĆE DO MILIJUN"? Ne viđam te eksperte više baš.
Zar nije neko vrijeme na ovom stručnom forumu bila popularna šala "DOĆI ĆE DO MILIJUN"? Ne viđam te eksperte više baš.
Zar se ne priča godinama na ovom stručnom forumu kako je to sve magla, bacanje para i navlakuša koja će uskoro propasti?
A evo viđamo te "experte" i dalje kako lupetaju bez obzira na vrijednost bitcoina.
I da btc dođe do milijun, oni bi tepli svoju istu priču...
Trebalo je samo da kripto mjenjačnice i osuđeni peraci novca istresu najveće iznose za kupnju izbora unazad 20 godina (više i od naftne industrije) te da promotor kripta dadne 200+ milijuna dolara za kupnju Trumpa i da on na kraju i postane predsjednik.
Predsjednik čiji je čelnik kampanje glavni akter Tethera, kojeg su u 7 godina tiskali 100 milijardi da bi sada u mjesec dana natiskali 20 milijardi.
Baš priča o uspjehu malog ćovijeka.
Nisi li ti pisao traktate o etatistima?
Znači kripto kao "sloboda malog ćovijeka od tiranije vlasti" je uspio, samo je trebalo za 25 milijardi dolara kupiti kongresnike, senatore i predsjednika najveće nuklearne sile na svijetu.
Anti-etatisti!
Zar se ne priča godinama na ovom stručnom forumu kako je to sve magla, bacanje para i navlakuša koja će uskoro propasti?
A evo viđamo te "experte" i dalje kako lupetaju bez obzira na vrijednost bitcoina.
Kad prodas pajceka osoba koja ga kupi dobi svinjetinu, a ti novac s kojim kupujes opet sto trebas, hrana itd.
Kad ti odlucis kupiti bitcoin po 100k eura od mene, ja dobijem novce, bitcoin drugo jutro padne na 20k, 10k i? Ja sit, ti panicaris ili glumis tibetanskog svecenika koji HODL!!.
Podsjecam, za svaku osobu koja zaradi na shitcoinovima netko drugi mora izgubiti. No mene uopce ne cudi pohlepa, ljudi nasjedaju na kladionicu, prevare, piramidalne sheme i slicno. Podsjetimo se herbalifa, totalno ista spika. Dan danas ima ljudi koji vjeruju u to.
Ja sam odavno zakljucio da tip osobe koja nasjeda na prevaru kad im se ponudi povrat njihovih ukradenih milijuna preko interpola nisu zrtve nego lopovi u nastajanju. Znaju da taj novac nisu nikad zaradili, nikad im nije bio ukraden, ali pohlepa i osjecaj superiornosti koji dobe mastajuci kak ce oni zaribati sustav i omastiti brk ih ponese i poskeniraju karticu. Dok oni trljaju ruke, netko im pegla karticu i prazni racun. Nakon sto skuze, ajme meni, ja sam zrtva! Ne, lopov lopova nasamario.
Zamislite da vam stvarno interpol posalje mail i tvrdi da vam zeli vratiti milijune i da je stvarno od interpola istinita situacija pa postena osoba bi odmah odgovorila da to nije njezin novac, ali lopov, lopov se polakomi i navali na udicu ko stuka. Tak i ovo, nasjela moja prijateljica na NFT-ove, cak sam pisal prije koji tjedan o tome, kupila ether i ulagala u nft. Kupila ga je tad po prakticki najvisoj cjeni od oko 4k eura za eth i kad je to sranje potonulo kroz mjesec na ispod 3k eura i onda na 900eur, uhuhuhuhuuhu, nije joj bilo lako. Tek sad se ether popeo na 3.7k eura, da nije trosila na nft-ove ulaganje bi joj bilo na nuli. A podsjetimo se, NFT-ovi su bili isto sveti gral kripta.
Ona nije zaradila, ona je popusila samo da bi ti, ili netko drugi, omastio brk. Ne znam zasto je to tako tesko za shvatiti. Vjerojatno nitko od sramote ne zeli o tome pricati. Svi vi mislite da ste onaj koji ce prodati na vrhu, bas kad se bitcoin zapikira na najvecu vrijednost ikad, bas ti, bas ti ces nadmudriti citavu planetu i sve gubitnike koji ti govore suprotno jer oni su zavidni, ljubomorni na tvoj uspjeh...
Jedva cekam da masa kripto strucnjaka pretvori svoj minimalac u milijardu.
Na Binancevom acc mi je stanje na 218€ ako dođe do milje ode ja sa ženom na Kubu...do tada neka stoji :)
Ovo je kao priča o klimatskim promjena kad bude mećava neka pa se ljudi pitaju gdje je sad globalno zatopljenje ne razumijevši pojam prosječne vrijednosti. BTC i kriptovalute imaju veliku volatilnost, ali činjenica je da im vrijednost raste.
Doći će sigurno jedino što nije sigurno da li za deset ili dvadeset godina.
Neka vrijednost raste koliko hoće, ja u kriptu i dalje ne vidim veliku korist niti ću u njega ulagati. Neću omalovažavati izumitelje, zanimljiv je taj koncept blockchaina, ali nedovoljno dobar da bi to bilo "ono nešto". Sva ova fama oko toga je zapravo socijalnog karaktera - ljudi vrednuju kripto čisto zato jer vide da i drugi to rade. Međutim, naravno, srž svega su programeri, ljudi koji se bave računalnom znanošću, injženjeri - oni su sve zahuktali. Oni su pokrenuli priče da se radi o nećem revolucionarnom. I naravno, boomeri su povjerovali u te priče i počeli pumpati sustav. A zašto su povjerovali? Zato jer su im se ti ljudi (većinom mladi) činili pametni i entuzijastični. I istina je, pametni su oni, ali su krenuli izmišljati toplu vodu - valute već postoje i nitko se ne žali da ih je teško koristiti. Zašto izmišljati nešto komplicirano, ako već postoji jednostavno riješenje?
Kažeš .... "Ja u tome ne vidim lepotu"
Pa iskreno ne razumiješ, ne zanima te i to je u redu, no ako negdje možeš na relativno lak način uzeti nešto novca a da je legit ne vidim zašto ne, čak i da ne znaš kako stvar funcionira no vidiš da za jednu kokoš dobiješ 3 i piliće zašto ne uzeti...stvar je u tome....a taj koncept kako i zbog čeg/kog funkcionira i ne funkcionira ionako je nebitan. Krajnja računica i pouka je jasna...kockaj se sa onim što ti ne treba i zaboravi da si imao/imaš...malo se igramo Bitno je uteč sa 3 kokoši i piličima na vrijeme da ne ostaneš i bez one jedne, mada ovdje je na 0 skoro i nemoguće doči....uvjek nešto ostane i vrijedi, pa ako ne prodaš gle čuda za neko vrijeme ti se opet vrati
Kažeš .... "Ja u tome ne vidim lepotu"
Pa iskreno ne razumiješ, ne zanima te i to je u redu, no ako negdje možeš na relativno lak način uzeti nešto novca a da je legit ne vidim zašto ne, čak i da ne znaš kako stvar funcionira no vidiš da za jednu kokoš dobiješ 3 i piliće zašto ne uzeti...stvar je u tome....a taj koncept kako i zbog čeg/kog funkcionira i ne funkcionira ionako je nebitan. Krajnja računica i pouka je jasna...kockaj se sa onim što ti ne treba i zaboravi da si imao/imaš...malo se igramo Bitno je uteč sa 3 kokoši i piličima na vrijeme da ne ostaneš i bez one jedne, mada ovdje je na 0 skoro i nemoguće doči....uvjek nešto ostane i vrijedi, pa ako ne prodaš gle čuda za neko vrijeme ti se opet vrati
Da u Đuru Đakovića, Zastavu Kragujevac i TLM Mostar uložiš 25 milijardi eura, imao bi sigurniji povrat investicije i radna mjesta.
(Ovdje se uzlozilo fiktivnih 20mlrd preko tethera, milijarde u lobiranje i nešto sitno od malih ćovijeka, pa ti je dobitak isključivo ovo što su mali ćovijeci ubacili, a ovih 20 mlrd Tethera ce se otpisati)
Kaj je sa onim tipom kojem je cura bacila u smeće nekoliko milijardi na hard disku?
Sve 3 firme i njihove djelatnosti usko su povezane ili možebitno usko sa proizvodnjom oružija/specijalnih vozila vojne namjene i samim time bi profitiralo i malo djete da ih vodi, no banda lopovska ih/nas je pokrala
Kaj je sa onim tipom kojem je cura bacila u smeće nekoliko milijardi na hard disku?
Kopaju po smeću
Vratit če se BTC ispod 50K..
Pitanje je samo koji če bit "trigger" ovog puta.
Zadnji put je propal FTX i sve se srušilo na dno.
Ovog puta ču bacit prognozu;
Vjerujem da če se desit neko sranje sa Tetrom ili nekim drugim stable coinom.
Ako Teter propadne, to bu največi kaos u povjesti kripta.
Samo 20% Tetera ima pokriče u pravim dolarima, to je dobar recept za katastrofu.
Druga vrlo moguća prognoza;
Svijetska kriza.
Propast burzovnih indexa, kad se to sruši, ode sve u 3 pm.
Ko je stariji, sječa se sranja 2008 godine.
Pitanje je samo datuma.
Iskoristite ovaj Bullrun, sranje če se desit prije ili kasnije.
Naravno to če bit odlična prilika za kupnju, kao i uvijek.
nhf, nisam grammar nazi, niti je ova rečenica primjer pismenosti, ali ovo tvoje fulavanje "ć" i "č" baš bode u oči.
nhf, nisam grammar nazi, niti je ova rečenica primjer pismenosti, ali ovo tvoje fulavanje "ć" i "č" baš bode u oči.
Rugala se sova sjenici
Tvoje "fulavanje" je kvalitetna riječ
Kopaju po smeću
Ne zadnje što sam čitao nedaju mu da kopa. Odnosno zabranili su mu.
Taj jadnik je jos u fazi poricanja.
To uvijek kazes, ali onda radi guza ko meduza. Ja kupujem novi stan sa Solanom.
Taj jadnik je jos u fazi poricanja.
Niti ne bude izišel van iz te faze bogac
Bilo je nekidan u "Potjeri" pitanje na koje je odgovor bio "Blockchain" pa je i Mladen Vukorepa rekao da ne razumije to sve sa Bitcoinom i ostalim "blagom"... I što se to "rudari" itd...
E, tak i ja... Doduše, vidim ovdje kad valja uletit a kad pobjeći ali meni je problem i baratanje sa "novčanikom". Ono, koji k...?
Kupio sam tog bitcoina za 100 eura 2017 kad je bio na negdje 3000 dolara ak se dobro sjećam i evo nedavno kad se ovo sve zahuktalo sam išao nać taj wallet, uspio nekak. I ok imam sad tih par tisuća eura, to ću prodat i život ide dalje. Nisam ja za to. I ne kužim poantu bitcoina, koja je svrha tog?