Samsung Galaxy S25 Ultra "otkriven" na Redditu

poruka: 8
|
čitano: 1.532
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy S25 Ultra "otkriven" na Redditu".
7 godina

Samo jedna riječ WAU jer ovakvu promjenu u usporedbi sa S24 i S23 ultrom je nevjerovatna (čitaj nema je)

Uglavnom izgleda da smartphone industrija iskreno nema više konkretnih ideja, jer zadnjih par generacija svih proizvođača su u biti samo nekakvi fejsliftovi u kojim su samo dodani novi CPU/GPU, malo bolja kamera.... i sve ostalo je više manje isto. Što je u konačnici dobro za konačne korisnike jer definitivno nema potrebe mjenjat smartfon svako godinu dvije, i bez imalo problema ga goniš 3-4 i više godina.

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina

Samo neka moj S23 Uktra i dalje gazi kako gazi. Tu stvarno vise nema razloga prelazit na nove modele... pa cak i 3 generacije stari uredaji su top.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
9 0 hvala 0
6 godina

nije baš...S25 ultra ima snapdragon elite koji je 30% jači cpu&gpu...UW bude senzor kao kod x5...dobro samsung je šupak...mogao je odmah staviti da sve tri dodatne imaju isti 50mpx senzor...kuvaju nas polako

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung Galaxy S25 Ultra "otkriven" na Redditu
Pa kakvu konkretnu ideju bi trebali imati?
Pravokutan oblik, zaobljeni rubovi, botun na desnoj strani, kamere straga - tako mobitel treba izgledat i nema se tu šta novo izmišljat. Pitanje je jedino kojim marketinškim bulshitom će to uvaljivati korisnicima.
Dobro je što je tako, jer nemamo razloga mijenjati mob i plaćati sulude cifre koje proizvođači danas traže za te uređaje.
S10 i dalje služi svrsi, samo sam bateriju zamijenio prije 2 godine 😁
12 godina
HCMAA kaže...

nije baš...S25 ultra ima snapdragon elite koji je 30% jači cpu&gpu...UW bude senzor kao kod x5...dobro samsung je šupak...mogao je odmah staviti da sve tri dodatne imaju isti 50mpx senzor...kuvaju nas polako

I tih 30% ti treba da bi brze natipkao whatsapp ili viber poruku? Kajnradimo 3D modeliranje na mobitelima?

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina

To je napredak, tebi trebao ili ne.

Ako ti ne treba, kupiš mid range mobitel za 1/3 cijene i opet imaš vrhunski stroj za tipkanje poruka i slikanje ku*ca.

Mislim da je svima u interesu da flagship bude čim bolji i jači jer samim time i mid range postati bolji, odnosno dobivat će komponente ekvivalent prošlogodišnjeg flagshipa (osim kamere).

Halo Bing! Kako bratac?

3 0 hvala 1
7 godina

Sve to drži, ali nema više onog iščekivanja, sada kad vidim da su jabuka, samusung i slični izbacili novi fon nabrzake pogledam jeli samo fejslift ili ima nešto novo i vozi dalje. Ali tako je kako je.

Iskreno umjesto novog CPU-a i GPU-a ili AI-a bi radije da mi baterija traje 5 dana sa normalnim korištenjem.

9 godina

Pa da izbace avion od mobitela ne moras ga kupit. Stari mobitel ce ti i dalje radit kao i prije.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice