Bože mili, sačuvaj me lakih žena i nepismenih novinara.
Kina prijeti Japanu uskraćivanjem sirovina zbog po
- poruka: 4
- |
- čitano: 995
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
lakih žena nikad dosta, a nepismeni novinari su najmanji problem - okreneš očima i ideš dalje, to je danas tako
zamisli što te sve vreba kod radne snage koja je priučena i jebe im se za sve, a niti ne znaš kad te sjebu - pekari koji prospu brašno, pa lopatom vrate s poda sve natrag u vreću, mesara koji zaborave meso u skladištu, pa ga samelju kad prođe rok... itd. itd.
takvih se treba čuvat, a sjebu te daleko gore od nepismenih novinara
lakih žena nikad dosta, a nepismeni novinari su najmanji problem - okreneš očima i ideš dalje, to je danas tako
zamisli što te sve vreba kod radne snage koja je priučena i jebe im se za sve, a niti ne znaš kad te sjebu - pekari koji prospu brašno, pa lopatom vrate s poda sve natrag u vreću, mesara koji zaborave meso u skladištu, pa ga samelju kad prođe rok... itd. itd.
istina, iako mesar i pekar su bliže u nabavnom lancu.
naj prije će te sjebat ovi dalje u nabavnom lancu sa procesuiranom hranom (restorani , trgovine, itd..)
u principu što više ruku prošlo veća je vjerojatnost.
da ne spominjemo , da u trgovine i ne dolazi top kvaliteta, to proizvođaći čuvaju za sebe.
Što se mene tiče na kratki rok, istina.
Što se tiče svih budućih generacija, nepismeni novinar je puno veći problem.