Kina prijeti Japanu uskraćivanjem sirovina zbog po

poruka: 4
|
čitano: 2.205
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Kina prijeti Japanu uskraćivanjem sirovina zbog po".
16 godina
Kina prijeti Japanu uskraćivanjem sirovina zbog po

Bože mili, sačuvaj me lakih žena i nepismenih novinara.

Gledam te!

3 0 hvala 0
11 godina
Re: Kina prijeti Japanu uskraćivanjem sirovina zbo
Veliki Brat kaže...

lakih žena nikad dosta, a nepismeni novinari su najmanji problem - okreneš očima i ideš dalje, to je danas tako

zamisli što te sve vreba kod radne snage koja je priučena i jebe im se za sve, a niti ne znaš kad te sjebu - pekari koji prospu brašno, pa lopatom vrate s poda sve natrag u vreću, mesara koji zaborave meso u skladištu, pa ga samelju kad prođe rok... itd. itd.

takvih se treba čuvat, a sjebu te daleko gore od nepismenih novinara

6 godina
picajzla0707 kaže...
Veliki Brat kaže...

lakih žena nikad dosta, a nepismeni novinari su najmanji problem - okreneš očima i ideš dalje, to je danas tako

zamisli što te sve vreba kod radne snage koja je priučena i jebe im se za sve, a niti ne znaš kad te sjebu - pekari koji prospu brašno, pa lopatom vrate s poda sve natrag u vreću, mesara koji zaborave meso u skladištu, pa ga samelju kad prođe rok... itd. itd.

istina, iako mesar i pekar su bliže u nabavnom lancu.

naj prije će te sjebat ovi dalje u nabavnom lancu sa procesuiranom hranom (restorani , trgovine, itd..)

u principu što više ruku prošlo veća je vjerojatnost.

da ne spominjemo , da u trgovine i ne dolazi top kvaliteta, to proizvođaći čuvaju za sebe.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.11.2024 10:45 (gpd).
16 godina
picajzla0707 kaže...
Veliki Brat kaže...

Što se mene tiče na kratki rok, istina.

Što se tiče svih budućih generacija, nepismeni novinar je puno veći problem.

Gledam te!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice