Sve to djeluje dobro na papiru ali je u stvarnosti malo druga prica.
"roboti", chatboti ili sl aparatura, kada ih suocite s kompleksnijim pitanjem ili pitanjem u kojem je potrebno kreativno razmisljanje, nikako ne pruzaju odgovor koji pomaze. Konkretan primjer Lufthansa, 26.06., godisnji odmor, let za Singapur iz Frankfurta. Prtljaga zagubljena, kasnjenjem leta iz FR imamo i odbijanje ukrcaja na connecting flight radi prijasnjeg kasnjenja.
Zovite sluzbu za korisnike, kazu mi. Zovem, kucam, pisem mailove. Nema odgovora ili konkretne osobe s kojom mogu porazgovarati jer tehnika samo vrti stvar u krug. Nemam opcije pojasnjenja situacije i trazenja da mi se izda karta za kasniji let/ranojutarnji let. Ured LH na Changiju radi 3 dana u tjednu. U korisnickoj sluzbi LH samo navedena tehnoloska rjesenja koja nisu ni za smoki.
Sto radim? Moramo prenociti, proci kroz imigraciju, ispunjavati formulare, probijati se kroz hrpu ljudi s upitnim higijenskih navikama, cetverosatno iskustvo, u medjuvremenu rezervirati hotel, placati taksi, hotel, i ici tamo bez krpice rezervne robe.
Na kraju nakon potrosenih 4 dana na telefonu (ne zelim spominjati koliki racun za telefon je stigao) i kupljenih karata za svoj novac, locirana prtljaga koja je poslana za nama, dolazi mokra iznutra i usmrdjena jer je bila na kisi, i to dolazi tjedan kasnije, 2 dana prije polaska nazad. Na niti jedan moj mail nisam dobio odgovor.
Dakle poruka je jasna i davno poslana od strane Zdravka Mamica.
Jedina pozitivna stvar u cijeloj prici je posjet lokalnom karaoke baru koji je ispao sve samo ne karaoke bar, ali to je druga prica..