Ugašen H2M – dugo iščekivani mod za Call of Duty:

poruka: 4
|
čitano: 3.474
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ugašen H2M – dugo iščekivani mod za Call of Duty: ".
16 godina

GoFna. Zato nisam kupio CoD pa valjda desetljeće, a nit neću.

The sky above the port was the color of television, tuned to a dead channel.
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
Re: Ugašen H2M – dugo iščekivani mod za Call of Du
Lovac kaže...

Mozda bi trebao vise pljuvati pa bi onda nekad i kupio.

Na internetu samo pljuvanja CoD-a kako je svake godine isti, reciklaza, bezidejni, activision vaki-naki, ali zato se igre kupuju ko vruce kifle u pekari.

Ali to je tako sa svim ostalim. Eto Netflix kad dize cijene, ukida dijeljenje accounta, kao ljudice otkazati pretplate, propasce netflix, a netflix ubija na trzistu.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2024 14:20 (Indestructible).
3 godine

Pizde developeri, umisto da naprave mod, učinu ga dostupnim masi pa onda kud koji.... ti kreteni oglašavaju uradak na sva zvona, a znaju kakav je Activision po pitanju tužbi i zabrana. Sami su sebi krivi.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ugašen H2M – dugo iščekivani mod za Call of Du
Indestructible kaže...
Lovac kaže...

Mozda bi trebao vise pljuvati pa bi onda nekad i kupio.

Na internetu samo pljuvanja CoD-a kako je svake godine isti, reciklaza, bezidejni, activision vaki-naki, ali zato se igre kupuju ko vruce kifle u pekari.

Ali to je tako sa svim ostalim. Eto Netflix kad dize cijene, ukida dijeljenje accounta, kao ljudice otkazati pretplate, propasce netflix, a netflix ubija na trzistu.

Nemoj generalizirati...

Uzeo sam Helldivers2 iz uz kontroverzne odluke Sony a ipak uživam u naslovu , koji nažalost gubi momentum, pa ću se sada uskoro, okušati u SM2.

Ja sam nakon određenog broja godina, ovo prolječe obrisao CoD, nakon što su pokazali da ništa od nastavka suporta za DMZ, a kupovao sam svaku sezonu i svaku igru. Jer ih apsolutno ne zanima što njihovi kupci misle.

Netflix sam odjavio prije manje od 48 h (trajno)jer jednostavno tako malo naslova koji imaju ikakvu kvalitetu ... To je postao daleko najgori streaming servis, a da ne počinjem o Woke sadržajima koje ne podnosim a postali su 95% sadržaja.

Što će biti zanimljivo na Netflixu = torent dowload.

Ostaju mi Spotify, Disney (koji plačam samo zato što ima jako velik izbor starih serija koje su nestale na ostalim servisima, ali i on će na hlađenje kada mi oped dopizdi njihova woke politika), HBO sam ugasio prije 2-3 mjeseca , neka se malo skupi pa ću opet uplatiti na neko vrijeme. SkyShowtime, koji makar ima najgoru uslugu kvalitetu slike, jako često im serije NISU titlovane, ali 4 eura sada sa poskupljenjem ću plačati ako ništa onda zato jer imaju Yellowstone i ostale prequelse od istoga i Star Trekove. A da o King of tulsa ni ne govorim. Amazon? I njega plačam evo 2 mjeseca prvi puta u životu, jer žena ne želi gledati sadržaj bez titla, ali se i ona promijenila unazad 3-4 mjeseca i sada uživam u Clarksons Farm, Grand tour, odličnim serijama i največe pozitivno iznenađenje za mene od svih servisa je ispao Amazon.

Ali , Netflix?

Ne jednostavno , sa ovim najavljenim poskupljenjem i sa time što potrošim bateriju na daljinskome dok nađem IŠTA za gledati , ne , možda je bio jedan od pionira streaming servisa,ali više ne hvala.

A da će CoD ljudi i dalje kupovati?

Isti ti ljudi koji su sada kupili ovaj cod nadajući se da će igrati ovaj mod?

Da , hoće.

Neće se ništa promijeniti.

Pa i kod nas je država uništena od jednih te istih političara pa opet je ekipa glasala za te iste prije 3 mjeseca i sada opet plače?

Paralela sa CoD om , gdje će opet ekipa plakati nakon kupnje, ali će ga kupiti.

pojedinci više , neće.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice