Nego, što je s onim operaterom s joystikom iza "robo" taxija?
Robotaksi Verne: Donosimo reakcije iz svijeta na d
- poruka: 15
- |
- čitano: 8.198
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Već vidim natripanu ekipu od njih 10 kako se pokušava ugurati i voziti tim prometalom
0 | LSD |
---|---|
0 | DMT |
3 | Gljive |
0 | Pejotl |
4 | Ajahuasca |
0 | Speed |
0 | Kokain |
0 | Trava |
0 | Hors |
0 | XTC |
Nego, što je s onim operaterom s joystikom iza "robo" taxija?
taj je u podnici, pored baterije, zato je batka samo 60kWh
:D
Na stranu autonomna vožnja, Adriano je napravio dobar posao što se tiče dizajna. Podsjeća oblikom na futurističkiji id3 s dozom Hyundaia u njušci i ima zanimljivu siluetu.
Ako ništa, mogu mu nakalemit dry by wire volan i pedale i imaju jzgodan električni auto za prodati.
A kako tocno ocekujes da autonomni automobil izadje na pozornicu? Na stranu sve to koliko je uistinu spreman za autonomnu voznju, u svakom slucaju je namjenjen da vozi po cesti, gdje ima oznake i moze prepoznati cestu, a ne po pozornici.
Ekipa gdje vi čitate da robotaksi nije izašao na pozornicu?
Evo čitam sve navedene strane medije u članku, tamo nema toga.
A kako tocno ocekujes da autonomni automobil izadje na pozornicu? Na stranu sve to koliko je uistinu spreman za autonomnu voznju, u svakom slucaju je namjenjen da vozi po cesti, gdje ima oznake i moze prepoznati cestu, a ne po pozornici.
Što mu nisu mogli postaviti oznake i po pozornici? Ili je baš morao biti znak ubetoniran u cestu?
kiseli krastavci ove godine em uranili, em opako rodili. nema više gladi u svijetu.
Neznam. Kako su to ocekivali oni koji su ga zvali da izade na pozornicu?
pa neki od nas smo pratili live cijeli debakl na indexu, sniman nekim krumpirom od moba u vertical modu... ali da... zvali su nekoliko puta auto, ali bi prije dočekali Godota da dođe... prezentacije nije bilo live ni na jednoj značajnoj streaming platformi, što je samo po sebi indikativno da su sve izrežirali i znali unaprijed da bude kita, a ne auto na pozornicu došao. Inače... meni je bilo skoro odmah jasno da bude neki shit čim sam čuo podrhtavanje u Bradinom glasu... naravno, ovo je samo moje mišljenje i ništa ne tvrdim sa sigurnošću
pa neki od nas smo pratili live cijeli debakl na indexu, sniman nekim krumpirom od moba u vertical modu... ali da... zvali su nekoliko puta auto, ali bi prije dočekali Godota da dođe... prezentacije nije bilo live ni na jednoj značajnoj streaming platformi, što je samo po sebi indikativno da su sve izrežirali i znali unaprijed da bude kita, a ne auto na pozornicu došao. Inače... meni je bilo skoro odmah jasno da bude neki shit čim sam čuo podrhtavanje u Bradinom glasu... naravno, ovo je samo moje mišljenje i ništa ne tvrdim sa sigurnošću
Mislim da je ova autu nalik komponenta robotaxija nazovimo ju Verne neplanirano zaštekala. Rimac nije znao da će Verne zaštekati.
Bug to the rescue. Hrpa linkova gdje je generički i anemično prenesena neka vijest o Rimčevom taksiju bez ikakvog dodatnog komentara. Ono tipa padala je kiša jučer i ceste su bile mokre, pazite se gliste. Čekamo 2026. da nam bug kaže: Aha!