Xiaomijev HyperOS stiže globalno, evo koji će ga u

poruka: 11
|
čitano: 5.290
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Xiaomijev HyperOS stiže globalno, evo koji će ga u".
15 godina

Zanimljivo da su i oni krenuli u smjeru oduzimanja uredaja korisnicima. 

Inace tko zeli hyper os je za dosta uredaja vec dostupan "samostalnom" nadogradnjom. 

0 0 hvala 0
10 godina

HyperOS, novi Android skin isti kao i stari, samo malo losiji.

4 0 hvala 0
7 godina
protjeran
Re: Xiaomijev HyperOS stiže globalno, evo koji će
Stite mene od mene zabranom otkljucavanja loadera?Pa nije da samo stisnes kombinaciju tipki pa se slucajno otkljuca. Cija sigurnost je ugrozena ako ja zelim otkljucati bootloader? Kad god neko prica o tvojoj sigurnosti znaj da si naj....o. Oni imaju pravo na to i mogli su to napraviti bez da otvoreno svoje korisnike nazovu kret..ima. Svatko ko ima imalo samopostovanja i mrvu socijalne inteligencije kakvo drustvo gradi svojim odlukama ne bi kupio xiaomi vise nikad sto god mislio o OSu i bootloaderu jer je to nebitno. Podsjeca na onu pricu kad su neke tvrtke sve uvjeravale da je ugradjena baterija tu zbog izgleda i IPxx certifikata.
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.12.2023 19:19 (Hoggy).

0 1 hvala 0
2 godine
protjeran

Imam 13T, dakle nov model koji odmah dobiva novo OS. Ipak ostajem na starom, najmanje do kraja 2024, neću biti ničiji beta tester.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Zašto se to zove "novi" OS, kad je to samo novi skin?
Brkoni

2 0 hvala 0
22 mjeseca
protjeran
Brk kaže...

Tako je rekao marketing i svi samo kopi-pejstaju.

16 godina
Izgleda da će i Xiaomi lagano na crnu listu ako se ne može rootati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Brk kaže...

napravili su svoju verziju Kernela kojeg će unapređivati sami. Kernel je jezgra operativnog sustava, sve ostalo je kopirano od Androida. 

Jel vas brine da će oni početi zatvarati kodove za android tj više neće biti opensource, i počet će gurati svoje dodatne skrivene dodatke za koje nisi ni siguran sta su. A večina će korisnika kupovati upravo takve mobove u kojim nije android jer će nudi najčesto jeftiniju robu od konkurencije sa androidom. Čini mi se da je Androidovo vrijeme završilo i da ga sada ćeka silazna putanja. 

2 mjeseca
T700 kaže...
 A večina će korisnika kupovati upravo takve mobove u kojim nije android jer će nudi najčesto jeftiniju robu od konkurencije sa androidom. Čini mi se da je Androidovo vrijeme završilo i da ga sada ćeka silazna putanja. 

Ne vidim da je Huawei spustio cijene od kad imaju Harmony OS.. tako da se ne slažem s tvrdnjom.

6 godina
T700 kaže...

Jel vas brine da će oni početi zatvarati kodove za android tj više neće biti opensource, i počet će gurati svoje dodatne skrivene dodatke za koje nisi ni siguran sta su. A večina će korisnika kupovati upravo takve mobove u kojim nije android jer će nudi najčesto jeftiniju

Android nije opensource, AOSP je open source baza od koje se sastoji Android, ali ne samo od nje nego i od drivera zatvorenog izvornog koda.

10 godina

Najgori skin na tržištu i to vam kaže budala koja je kupila nekoliko njikovih najskupljih modela, ukljucujuci i dvije xiaomi 14 ultre. 

Toliko su stvari nelogično rjesili, a globalni rom je još i osiromašen u odnosu na njihov domaći. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice