S obzirom da je 95% hrvata informaticki nepismeno, cudi me da uopce mozete poslovati kao casopis, a ne da se rade ankete, al evo sreca je kaj u imamo u regiji isto govornicko podrucje pa ajde.
S obzirom da je 95% hrvata informaticki nepismeno, cudi me da uopce mozete poslovati kao casopis, a ne da se rade ankete, al evo sreca je kaj u imamo u regiji isto govornicko podrucje pa ajde.
Posjedujem 7 kripto. Između ostalih i Luna. Tj ostavio sam 147.000 komada ako se slučajno podigne, ima da iduće godine u ovo vrijeme budem milioner. :).
Imam nesto sitno ETH sto sam "zaradio" rudarenjem, zanimalo me kako funkcionira taj proces rudarenja.
U tome je i problem kripta danas. Kripto valute NE SMIJU ovisiti o državama i "belosvetskom" ekonomskom biznisu. Problem nastaje kada velike korporacije sa Wall Streeta kupuju milijarde kripta i onda cijeli sustav ovisi o njima.
Kada sve bude pod kontrolom države onda možete ulagati i u dionice jer dođe na isto.
U tome je i problem kripta danas. Kripto valute NE SMIJU ovisiti o državama i "belosvetskom" ekonomskom biznisu. Problem nastaje kada velike korporacije sa Wall Streeta kupuju milijarde kripta i onda cijeli sustav ovisi o njima.
Kada sve bude pod kontrolom države onda možete ulagati i u dionice jer dođe na isto.
Sada "velike korporacije sa Wall Streeta" ne kupuju miljarde kripta i cijeli sustav ne ovisi o njima?
Nemam kripto, mada sam o Bitcoinu razmišljao u ono vrijeme kada se tek pojavio. Da sam tada svoj komp iskoristio za rudarenje - za ono vrijeme to je bila prilično dobra konfa, danas bih vjerovatno bio bogataš, ali eto, nisam. Ni prva ni zadnja dobra prilika koja mi je skliznula kroz prste.
Nemam kripto, mada sam o Bitcoinu razmišljao u ono vrijeme kada se tek pojavio. Da sam tada svoj komp iskoristio za rudarenje - za ono vrijeme to je bila prilično dobra konfa, danas bih vjerovatno bio bogataš, ali eto, nisam. Ni prva ni zadnja dobra prilika koja mi je skliznula kroz prste.
Ne bi bio bogataš jer bi ti to već odavno prodao i kupio si dvije porcije ćevapa.
Ljudi koji imaju BTC od tada su mrtvi, zaboravili seed fraze ili su u zatvoru zbog silk roada.
Imam SWEATCOIN-e
A gle, dok god ovise o tvitovima raznih retarda, manipulacijama određenih grupa ljudi, krađama, i svim mogućim malverzacijama i sl. budalaštinama - ne hvala.
Ako biram između tog dvoje, biram ovo uređenije, jer taj rak čovječanstva je igra za velike igrače, a ne za kriptarde koji misle da su zaradili 5 kn ove godine.
Zadnjih par mjeseci bezbrižno gledam koji novi auto da kupim (slatke muke od 350tkn), da ovisim o tim igricama za sirotinju, sad bi gledao imam li za režije sljedeći mjesec.
kriptično mi je sve što nije gotovina u novčaniku.
Ne bi bio bogataš jer bi ti to već odavno prodao i kupio si dvije porcije ćevapa.
Ljudi koji imaju BTC od tada su mrtvi, zaboravili seed fraze ili su u zatvoru zbog silk roada.
Da, upravo tako. Da sam rudario u to vrijeme, vjerojetno bih imao par tisuća bitcoina, i 100% bi ih prodao kad je bitcoin dostigao 5$ (ako ne i prije), tako da bi se danas samo nervirao radi toga što sam teoretski mogao imati 100,000,000$ na računu, da ih nisam prodao.
Imam 174 LBRY coina... Oni imaju stranicu koja želi biti kao Youtube pa gledanjem njihovog sadržaja dobijem malo tog coina...
Dabogda naraslo ko korov... Hahahaha...
evo natrpo se etherom dok je bio 35 dolara nekih 1000 komada uzeoi sad sta da vam kazem. ne radim više, plovim po morima, putujem po svijetu, komada ko u prici.. auto kupio i kucu na Jadranu...
al ga seruckam
Neznam baš..supply se povečal za stotinu biljuna i više..
Ako i spase nešto 147K lune ti bu vrijedilo možda 1 cent.
Kako to obično bude u kriptu..nikad se nezna.
Možda ti se posreči.
jel zbog Perkovića?
jel zbog Perkovića?
ma ne. džonija keša.
Neznam baš..supply se povečal za stotinu biljuna i više..
Ako i spase nešto 147K lune ti bu vrijedilo možda 1 cent.
Kako to obično bude u kriptu..nikad se nezna.
Možda ti se posreči.
Ne zamaram se, ako bude bude. Ako ne, nije mi žao. Bez takvog riskiranja nema ni para.
Kupio sam 2000 bitcoina kad su bili 2 dolara. Obogatio se, otišao na put oko svijeta, pa sve izgubio. Čekam da padne opet na dva dolara pa idem ispočetka.