HNS odlučio kome prodati TV prava za prvu ligu - d

poruka: 13
|
čitano: 4.614
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "HNS odlučio kome prodati TV prava za prvu ligu - d".
10 godina
neaktivan

HNL se uzdigao dobrom igrom repke i našeg kluba Dinama. Sada se posljednjih godina ulaže nekaj i u infrastrukturu, tak da će bit' bolje.

Samo da se ne ganjaju megalomaniju. 

Prijenosom klupskog nogometa i repr. na nac.TV nogomet će doći u sve domove.

Ovako su malo jači ljubitelji nogometa morali ganjati one TV pakete gdje se igra nogomet koji žele gledati.

dzg
Moj PC  
1 17 hvala 0
14 godina
Re: HNS odlučio kome prodati TV prava za prvu ligu
Odkud ti da sad neće morati loviti paket sa najviše nogometa?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan

@Hexfire

Pa, ako imaš HNL na nac. tv tzv. HRT, odnosno Televiziji Zagreb, onda nećeš morati ganjati TV pakete. Sem, ako želiš baš gledati svaku tekmu svojega kluba.

dzg
13 godina
PzKpfw kaže...

@Hexfire

. Sem, ako želiš baš gledati svaku tekmu svojega kluba.

Kao poznavatelj nogometa bi trebao znati da se Hexfire zove Osim, Ivica Osim. Ne Sam (fonetski Sem, kao npr. Sam Cooke). Znaš tko je Ivica?

14 godina
PzKpfw kaže...

@Hexfire

Pa, ako imaš HNL na nac. tv tzv. HRT, odnosno Televiziji Zagreb, onda nećeš morati ganjati TV pakete. Sem, ako želiš baš gledati svaku tekmu svojega kluba.

Piše da će se prenositi samo jedna HNL tekma po kolu. U teoriji nečiji klub možda nikad neće biti na HTV-u. Ne vidim nikakvu razliku od onoga dosad. Tko želi normalno pratiti HNL, uzeti će si opet MaxTV. Reprezentacija na HTV-u se ne spominje nigdje koliko vidim.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Moje nekakvo razmišljanje je da će HT na ljeto 'otkantati' SportKlub kanale iz svoje ponude i umjesto njih staviti nova dva kanala predviđena samo za HNL i 2. HNL. Nekako mi ovo najviše ima smisla pošto ugovor između SportKluba i HT ističe na ljeto, a već od prije znamo da Premier liga seli na Arenu, stoga sumnjam da će HT uopće htjeti ići u nove pregovore oko potpisivanja ugovora sa SK-om. Lakše im je izbacit SK iz ponude i ubaciti nove programe za HNL.

0 0 hvala 0
14 godina
corco kaže...
Moje nekakvo razmišljanje je da će HT na ljeto 'otkantati' SportKlub kanale iz svoje ponude i umjesto njih staviti nova dva kanala predviđena samo za HNL i 2. HNL. Nekako mi ovo najviše ima smisla pošto ugovor između SportKluba i HT ističe na ljeto, a već od prije znamo da Premier liga seli na Arenu, stoga sumnjam da će HT uopće htjeti ići u nove pregovore oko potpisivanja ugovora sa SK-om. Lakše im je izbacit SK iz ponude i ubaciti nove programe za HNL.

Možda. Ali ne ostaju li na SK Španjolska liga i Formula 1? Nije to baš za "baciti".

11 godina

Španjolska liga je od ove sezone na Areni, SK ostaje Bundesliga i F1

9 godina
Na SK ostaje F1 i Bundesliga. No, F1 se ionako ne može gledati preko MaxTv-a, a Bundesligu puštaju tek poneku tekmu na Maxu. Tako da HT ne gubi praktički ništa otpisivanjem SK iz svoje ponude.
14 godina
Kako će ići raspodjela novca? Budimo realni Hajduk je po svim statistikama valjda pet puta gledaniji od sljedećeg najgledanijeg kluba. Valjda to treba imati nekakvog utjecaja. Ne kažem da trebaju dobiti pet puta više love nego svi drugi ali bi morali dobiti najviše.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Kako će ići raspodjela novca? Budimo realni Hajduk je po svim statistikama valjda pet puta gledaniji od sljedećeg najgledanijeg kluba. Valjda to treba imati nekakvog utjecaja. Ne kažem da trebaju dobiti pet puta više love nego svi drugi ali bi morali dobiti najviše.

Pretpostavljam da će velika četvorka: Dinamo, Hajduk, Osijek i Rijeka dobiti jedan iznos, a svi ostali neki drugi iznos. Ne sjećam se da sam pročitao po kojem ključu ide dodjela. Hoće li se gledati popularnost kluba, rezultati iz prošle sezone ili par prijašnjih sezona, neka kombinacija svega. Da se mene pita, ne bih imao ništa protiv da svi dobe jednaki iznos. Na kraju dana bolje da mali klubovi dobiju što više pa da se kvaliteta još digne.

3 godine
neaktivan

Od svega jedino gledam 1 hnl 2 hnl i 3 ligu jug... 

Sve drugo me ne interesira pogotovo money no problem lige i natjecanja... 

Živimo Hajduk

0 0 hvala 0
14 godina

Ima kakve šanse da A1 ispregovara sa T-com-om i dobije prava?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice