Svakako dobrodošao uređaj, dok ne izmisle način da na postojećim tipkovnicama radimo copy/paste.
Svakako dobrodošao uređaj, dok ne izmisle način da na postojećim tipkovnicama radimo copy/paste.
Eto korisnog alata za "naše" novinske agencije...
Nema X za cut.
Ja bih jos dodao i mali wheel sa strane, kojim bi se onda moglo skrolat i odabrat neki item iz historyja kopiranja, a ne samo zadnji copy.
Ja bih jos dodao i mali wheel sa strane, kojim bi se onda moglo skrolat i odabrat neki item iz historyja kopiranja, a ne samo zadnji copy.
a možda i poneka tipka više? .... sarkazam na stranu, mislim da overthinkaš namjenu ovog "proizvoda".
Nema X za cut.
Nemožeš napraviti cut na stackoverflow-u.
nisam ginekolog ili inženjer poljodjelstva no čini mi se kako bi vama programeričarima dobro došla funkcija "automatska populacija" (uz stalnu vezu na taj "stack overflow"). nešto kao pojmovi, adrese i lozinke u pregledniku. započenš tamo nešto tipkati (if then, then if) a "to" ti predloži skup naredbi koje već postoje (uz lokalno uređivanje prema potrebi). onda zapravo ova tipkofnica i nije nužna, jer sustav "promptno reagira". možda to već i postoji. nemam pojma. lupetam napamet.
nisam ginekolog ili inženjer poljodjelstva no čini mi se kako bi vama programeričarima dobro došla funkcija "automatska populacija" (uz stalnu vezu na taj "stack overflow"). nešto kao pojmovi, adrese i lozinke u pregledniku. započenš tamo nešto tipkati (if then, then if) a "to" ti predloži skup naredbi koje već postoje (uz lokalno uređivanje prema potrebi). onda zapravo ova tipkofnica i nije nužna, jer sustav "promptno reagira". možda to već i postoji. nemam pojma. lupetam napamet.
Već postoji, ali lijepo od tebe da si se toga dosjetio:
Pomama za tipkovnicom u bugovoj redakciji.
Treba jos samo dodati Google translate tipku.
I mora biti "Gaming" u nazivu.
Već postoji, ali lijepo od tebe da si se toga dosjetio:
nisam mislio na redak, već čitave "tipske" blokove (a logika stvari mi ukazuje da ih ima na milijune - rijeki se usuđuju/imaju potrebu istraživati nešto potpuno novo) . ako sam dobro razumio, ovaj stackoverflow nudi baš to - blokčad s preko nekoliko redaka (u đuture). no i ovo s ponuđenim retkom unešto ubrzava.
Da uletim s nečim nebitnim... Riječ "tipkofnica" je napisana 5 puta na forumu i to svih 5 puta je napisana od strane kojeg forumaša? (+ sada još ja)
Bolje je da ubace još i tipku F5, ali bojim se da bise izlizala. Jer ima par trolova (neću da ih imenujem - sami će se prepoznati) koji vise na forumu i non-stop refreshaju stranicu da bi pisali gluparije,
jer su inače "prezauzeti" u svom zanimljivom Real-life-u.
Da uletim s nečim nebitnim... Riječ "tipkofnica" je napisana 5 puta na forumu i to svih 5 puta je napisana od strane kojeg forumaša? (+ sada još ja)
Sad ti moram otkriti tajnu... Slovo "V" se u Minkenu čita kao "fau".
ima i "dugmetara", "tastapkovnica" i "tiptura". jezična morfologija u rvata može stvarati čudesa