U obrani youtuba treba reci da se radi o minimalnim mjerama, i da se postupalo blago cak i u slucajevima koji bi inace po svemu zahtjevali reedukaciju na golom otoku. :-)
U obrani youtuba treba reci da se radi o minimalnim mjerama, i da se postupalo blago cak i u slucajevima koji bi inace po svemu zahtjevali reedukaciju na golom otoku. :-)
Smatram da je ova odluka ispravna.
Pozdrav.
Poznavao sam četvoro inače zdravih ljudi koji su umrli što od infarkta, što od moždanog u roku 2 tjedna nakon cijepljenja Astrom, nek me banira tko hoće, može i bug.
Susjedi i rođaci, poznanici.
LP
Poznavao sam četvoro inače zdravih ljudi koji su umrli što od infarkta, što od moždanog u roku 2 tjedna nakon cijepljenja Astrom, nek me banira tko hoće, može i bug.
LP
Post ti ne vrijedi, nisi rekao "pametnome dosta"
LP
Ali nisi poznavao njih 1,000,000 kojima se ništa nije desilo nakon cijepljenja.
Selektivno uzimanje informacija.
LP.
YT kao i Twitter i Facebook šire jednoumlje sve više.
YT kao i Twitter i Facebook šire jednoumlje sve više.
Ma nije samo YouTube, i matematičari šire jednoumlje, svi tvrde da je 2+2 jednako 4.
LP
u mojoj obitelji dvoje ljudi je umrlo "od srca" bas nakon druge fajzera - u pedesetima - naravno, nidje veze, nego mu je taka sudbina bila - jedna je bila zdrava osoba, druga je patila od lupusa i nakon prve je pala u komu nije se budila do exitusa.
rodjin mladi nestavnik tjelesnog, 35 - zdrav ko dren - nakon druge otisao od srca gledajuci nogomet na TV-u.
s druge strane, od C je otisao frendov otac prosle godine, i to nakon sto su ga stavili u dom (patio je ad alzheimera) gdje je bas tada uletila C - dok je frend uhvatio let doma usred lockdowna, covjek je vec bio otisao (u roku 2-3 dana) - 70g.
jedna bliska osoba se cijepila 2x fajzerom i ok je.
draga dugogodisnja prijateljica koja je bila na kemoterapiji je jednostavno bila sutnuta u stranu tokom lockdowna kao da je sugava, nisu je cestito htjeli ni pregledati, a umirala je u bolovima - da, zbog "sitaucije" nije mogla na terapiju - i to u civiliziranoj austriji.
dakle, nista rekla-kazala, cuo na ulici, reko mi susjed...
obicne cinjenice iz mog mikro svijeta.
Postavljena je kovid-dogma
A kod dogme nema rasprave
Zbogom demokracijo
Nekoć se to zvala cenzura.
Ta vremena i termini su se stvarno promijenili...
Nekoć se to zvala cenzura.
Ta vremena i termini su se stvarno promijenili...
Da, ali Jubitu nije jedini izbor informacija tu je kvaka.Jako puno poznatih Jutubera, paralelno uploda na dvije platforme nevezano za teme oko Korona show profita.Cenzura je danas skoro pa neizvediva, uz napomenu da sve više i više ljudi gleda alternativne video platforme.
LP
u mojoj obitelji dvoje ljudi je umrlo "od srca" bas nakon druge fajzera - u pedesetima - naravno, nidje veze, nego mu je taka sudbina bila - jedna je bila zdrava osoba, druga je patila od lupusa i nakon prve je pala u komu nije se budila do exitusa.
rodjin mladi nestavnik tjelesnog, 35 - zdrav ko dren - nakon druge otisao od srca gledajuci nogomet na TV-u.
s druge strane, od C je otisao frendov otac prosle godine, i to nakon sto su ga stavili u dom (patio je ad alzheimera) gdje je bas tada uletila C - dok je frend uhvatio let doma usred lockdowna, covjek je vec bio otisao (u roku 2-3 dana) - 70g.
jedna bliska osoba se cijepila 2x fajzerom i ok je.
draga dugogodisnja prijateljica koja je bila na kemoterapiji je jednostavno bila sutnuta u stranu tokom lockdowna kao da je sugava, nisu je cestito htjeli ni pregledati, a umirala je u bolovima - da, zbog "sitaucije" nije mogla na terapiju - i to u civiliziranoj austriji.
dakle, nista rekla-kazala, cuo na ulici, reko mi susjed...
obicne cinjenice iz mog mikro svijeta.
Ja sam čuo za jednog šećeraša koji je umro iste večeri na dan kad se cijepio. Inače je normalno funkcionirao osim što je imao šećernu bolest.
Također sam čuo da se jednome šezdesetogodišnjaku raspala jetra, morao je ići na transplantaciju. Istina, dogodilo se nekoliko mjeseci nakon cijepljenja pa možda nema veze sa time, no malo je čudno, jer nikada nije pio alkohol manje više.
Sam sam imao problema sa bubrezima, koji su se pojavili desetak dana nakon cijepljenja, pa nisam išo po drugu dozu.
Moji su se svi manje više cijepili sa obje doze i niko nije imo ništa osim onih priznatih blagih nuspojava.
Eto, to je iz mog mikrosvijeta, za one koje sam čuo su vrlo pouzdane informacije.
sljedeća faza: iznimno strogo. nakon toga: nemilice strogo. slijedi: opako žestoko strogo. pred kraj: bez iznimaka i konačno: božanski pravedno.
Stalno ide u istom smjeru, još kontrole, još cenzure, ali samo onog sadržaja koji golica i stimuliše mozak, ne i čisto zaglupljujućeg sadržaja.
To što ljudi sumnjaju u sve i svašta, negdje sam čuo: "Sumnja je znak inteligencije." a Francois Mauriac je čak rekao: "Najviši znak inteligencije je sumnja."
Naravno, inteligencija je alatka i treba se naučiti služiti s tim, ali zabraniti djeci da se igraju jer to čine nepravilno i nevješto onemogućava im da ikad nauče.
S tim da se ulazi u to da se zabranjuje dijalog i drugačije mišljenje, dakle, traži se jednoumlje, slijepo vjerovanje, da imamo ista vjerovanja i mišljenja kao vlasnici Youtubea i farmaceutskih korporacija, iako imamo različite interese.
I dalje ima previše antivaxerskog bullshita na YT ,debili nesmetano šire taj otpad !
Trebalo bi ih zakonski sankcionisati,ovo sa njihovim širenjem obmana i laži sa retardiranim spammerskim besmislenim argumentima prešlo je sve granice razuma ,uopće nije više ni smiješno.
Interesantno svaki od tih hard core antivax višegodišnjih debila , ima u obitelji i među prijateljima preminule od vakcina par zadnjih mjeseci.
LP
Kad se cijepi toliko veliki broj ljudi sasvim je normalno da će netko umrijeti u roku dva tjedna nakon cjepljenja. Jednostavno zakon velikih brojeva.
I dalje ima previše antivaxerskog bullshita na YT ,debili nesmetano šire taj otpad !
Trebalo bi ih zakonski sankcionisati,ovo sa njihovim širenjem obmana i laži sa retardiranim spammerskim besmislenim argumentima prešlo je sve granice razuma ,uopće nije više ni smiješno.
Interesantno svaki od tih hard core antivax višegodišnjih debila , ima u obitelji i među prijateljima preminule od vakcina par zadnjih mjeseci.
interesantno ja opet neznam za nikog umrlog od korone ,imalo ih hrpa oko mene a večina nije ni znala da ima ode zbog gluposti na testiranje i kao ima koronu i za to da riskiram sa bullshit cjepivom,ne hvala
vjerojatno bili mladi i zdravi ali to ti sve nagađanje bez obdukcija jer se jedino one priznaju,ali vidi čuda zabranjene su na onima umrlima od "korone" i doktori se tome čude jer znali bi što korona točno radi i kako se borit s njome ali cjepivo MORA bit jedino riješenje a i na cijepljenima je vjerojatno zabranjena ,a nisu se naši sjetili tih zabrana sve naređeno izvana i to za cijelu EU,ne vjeruješ meni-pitaj doktore a ni oni ne vjeruju u ta instant experimentalna cjepiva i sve te muljaže i zataškavanja jer postoje tablete kojima se to riješava ali i to pod cenzurom,zato ako želiš nešto znat idi nekome prijatelju doktoru jer nesmiju javno pričat neke stvari
jedva ste dočekali novu ovakvu temu nakon lockanja one o covidu... užas, kak vam se da pretakat iz šupljeg u prazno stalno?
Znači kad se neko cijepi i iznenada umre to 100% nije od cijepiva ali kada neko umre a bio je "pozitivan" na covid-19 taj je umro od korone i to se zna bez obdukcije? Logično nema šta
Tema je YT i cenzura, a ne cjepivo. Pokušavate od ove teme napraviti temu "Hoćete li se cijepiti" koja je već zaključana jer je služila za neprestano ponavljanje istoga i vrijeđanje.
Tko i dalje bude filozofirao o cijepljenju i necijepljenju ("... evo, rećemo ja...") dobija crveni karton.
LP
Ali nisi poznavao njih 1,000,000 kojima se ništa nije desilo nakon cijepljenja.
Selektivno uzimanje informacija.
LP.
A nije upoznao ni 1 000 001., t.j. mene a ja se cijepio i eto me živa izdrava, nadam se da će tako i ostati dulje vrijeme. Dobro je da YT uvede malo reda u to što tko objavljuje. Nisam za neku preveliku cenzuru ali reda treba biti.