Drago mi je da se razvijaju letjelice, tehnologija i natječu kompanije.
Ali Musku mogu samo staviti soli na rep. SpaceX je za njih jednostavno nedostižan.
Ali Musku mogu samo staviti soli na rep. SpaceX je za njih jednostavno nedostižan.
Točno. Njegovi Dragoni ili kako se već zovu, uredno voze ljude na svemirsku postaju, pa ne vidim problem da i Elon upadne u tu posadu ako baš silno poželi. S tom razlikom da on ne bi letio desetak minuta i dohvatio ili ne dohvatio Karmanovu granicu., nego bi više puta obišao Zemlju.
zna ta kriza srednjih godina biti gadna, produljiti se na neodređeno (kad imaš perja). samo nek oni odu i vrate se "cjeloviti", kao jedan artikl.
Točno. Njegovi Dragoni ili kako se već zovu, uredno voze ljude na svemirsku postaju, pa ne vidim problem da i Elon upadne u tu posadu ako baš silno poželi. S tom razlikom da on ne bi letio desetak minuta i dohvatio ili ne dohvatio Karmanovu granicu., nego bi više puta obišao Zemlju.
Ma dok oni uspiju napraviti orbitalnu letjelicu, SpaceX objektivno možda već sleti i na Mjesec. Nije isključeno, novi Starship napreduje ogromnim koracima.
Bojim se da nas "hvatanje minuta gore" sve nas neizbježno čeka, bez obzira na tehnologiju...