Joj kolko filozofiranja i zaobilazenja konkretnih odgovora. Cemu toliko skrivati place juniora, kao ne moze se reci. Naravno da se moze, sto volim kad me neko pravi glupim i misli da nitko nista ne zna.
i sto je ljudima bitno ili zasto idu u druge firme, naravno ako u firmi generalno nije dobro, los management ili losi ljudski od osi, ljudi ce odlazit. Moze se opet filozofirati koliko hoce, ali se na kraju sve svede na financijski aspekt. Jos mlada ekipa i gleda neke druge stvari, ali kadnije sve vise , pogotovo kod seniora gledas financije (ako je firma generalno ok)
A i ovo o mentorstvu juniora, da vidim kako seniori kraj sveg posla koji imaju obozavaju obucavati juniore, daj se uozbiljite.
meni ovaj video izgleda samo kao promocija dvije firme kako bi privukli nove ljude.
A da, i filozofije kod povratnika iz vana, nisi se snasao i gotovo, nije sramota, ali opet bez filozofija.
To so je netko radio za fb ili nekog drugog, ok, super, ne vidim da bi to trebao biti kriterij da je bolji od svih drugih, imamo mi jako dobrih ljudi koji nisu otisli u te razvikane kompanije, a i kad suradujes s raznim firmama skuzis da ovdje cesto imamo daleko bolje i sposobnije ljude neko u tim razvikanim firmama.