A daj reci mi prosječnu dob umrlih od tog virusa? 75?
Koliko ce ih umrijeti zbog manjka prevencije u zdravstvenoj zaštiti? Kolika je tu dob? 35 40?
Jeli bolje da se izrazim pederski ali lijepo da umire 300 starcadi ili 300 mladih i mladih ljudi koji su mogli bit spaseni?
Mjere su totalno za onu stvar jer recimo od 100 ljudi 5 ih se ne drzi sve to pada u vodu... Ne znam kako neki imaju vise muda pricat o tome da ce zbog covida doc slom zdravstva ovog onog... Prije covida svaki doktor je radio sa strane zaradivao miljune i dan danas sa covidom iste stvari radi... Tako da sto sam gore napisao je brutalna realnost ali umrijeti ce neki ljudi slicni meni koji nisu mogli dobiti pregled jer 90% hrvatske osim zagreba i jos par gradova ima zdravstvenu zastitu na razini austrougarske a u vecini kbcova si samo stoka pred klanje ako nemas lovu u kuverti za doktora ili da ti je neko veza...
Ali da nas je sjeba covid... Kad cujem te tvoje konstatatacije bude mi lose jer ti zivis u nekom svome fancy elvira in wonderland svijetu...
Zalosno je sto Bosna nakraju jedna od normalnijih drzava u ovom stanju globalne manipulacije i sranja. I evo po splitu su reklame za webinar za psiholosku pomoc jer znas sto ljudi pucaju po savovima ne zbog korone nego zbog nemogucnosti da normalno rade da donesu djeci hranu na stol da plate dugove. Da imas takve probleme jebalo bi ti se za koronu i oce od nje umrijeti ionako stare biljke sa 1001 kronicnom bolesti. Umiru umirali su i umrijeti ce se uvijek ali da netko radi ovaku strku za 0.15% u najgorom scenariju daj me nemojte prcat... Nakon toga umrijeti ce mladi u prosjeku od 0.30% ... Treba malo povecat paniku idu novi sojevi sa ogromnom smrtnosti i sadasnja cijepiva nisu ucinkovita? Sto je iza toga? Mediji su najveci krivci i ljudi koju rade paniku ako ih je strah toliko neka stoje kuci a nas neka puste sa sansama 99.85 ...