Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19? zaključana tema

poruka: 8.491
|
čitano: 1.487.596
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?".
16 godina
Re: Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?
perix231 kaže...

* * *TD-ove lupam čisto jer vas to očito živcira. * * *

Ma ne živciraš ti nas uopšte, samo postaješ nešto kao "cukica koji trči za nekim" ili neka vrsta "izolir trake za koja ti se zalijepi za patiku". ;-)

9 godina
neaktivan
perix231 kaže...

Cijepio sam se jer mi je trebalo za Erasmus razmjenu.

Htio je uteć ali su nam ga vraili natrag. 

15 godina
perix231 kaže...

Ekipa, nešto ste gadno zabrijali. Cijepio sam se jer mi je trebalo za Erasmus razmjenu. Ovo mi je zapravo dobro i ispalo jer ne moram po drugu, treću i tko zna koju dozu da bih dobio putovnicu tako da me izolacija nije razljutila. Nije mi nitko u užoj i široj obitelji umro od cijepljenja niti od korone. Također, i da je, moji trenutni stavovi se ne bi promijenili. TD-ove lupam čisto jer vas to očito živcira. Ako ima još kakvih nedoumica, lažnih nagađanja i slično, recite pa da to razriješimo.

moš ti meni bacat TD-ove, ali dao si guze Berošu i Capaku, nema nevinosti više....

Ju je je? Je ju je!
16 godina
Bolje da se nije ni javljao 😂
Moj PC  
2 1 hvala 1
16 godina
forumaš kaže...

Ma tak će na kraju većina primit cjepivo "iz krivih razloga" samo da ih puste na miru. Veliki borci za slobodu začas pokleknu.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
Bitanga kaže...
forumaš kaže...

Ma tak će na kraju većina primit cjepivo "iz krivih razloga" samo da ih puste na miru. Veliki borci za slobodu začas pokleknu.

A kako si točno zaključio da sam ja ikakav borac za slobodu? Ako je meni trenutno prioritet broj jedan odlazak na Erasmus i ako za isti postoje neke prepreke, onda će te prepreke biti rješene. To što vi mene trpate u isti koš s Hoggyjem za kojeg sam i sam rekao da je s "drugog kraja spektra", to je samo vaš problem. Znate o svakome sve, iako zapravo nemate pojma.

16 godina
perix231 kaže...
Bitanga kaže...
forumaš kaže...

A kako si točno zaključio da sam ja ikakav borac za slobodu? Ako je meni trenutno prioritet broj jedan odlazak na Erasmus i ako za isti postoje neke prepreke, onda će te prepreke biti rješene. To što vi mene trpate u isti koš s Hoggyjem za kojeg sam i sam rekao da je s "drugog kraja spektra", to je samo vaš problem. Znate o svakome sve, iako zapravo nemate pojma.

Meni si na ignore, tako da si mi potpuno nezanimljiv. Svakako nisi borac za slobodu komentiranja. Za mene si thumbsdowner, kao i ursusc355.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
16 godina
forumaš kaže...

Ja sam mu to okolo htio reći - ali neke stvari se moraju direct... 

perix231 kaže...
Bitanga kaže...
forumaš kaže...

A kako si točno zaključio da sam ja ikakav borac za slobodu? * * *

... i na kraju ćeš biti kao Riot.. sinonim za nešto jako ružno. 

A nakraju je zaključio Matematičkom Induckijom.

Bitanga kaže...
* * *

Meni si na ignore, tako da si mi potpuno nezanimljiv. Svakako nisi borac za slobodu komentiranja. Za mene si thumbsdowner, kao i ursusc355.

Ma kakav ignore u tvojoj glavi treba da imaš petlju da ga staviš na ignore... Odmh ga deigonriraj jer nećeš biti u toku osim kroz citirane postove.

Sad mu valja imati petlju da mi ne stistne TD.

Ali da se vratimo temu sa pitanjem svih pitanja... nešto kao diskusija, nije anketa niti neko pitanje direct.

Hoćemo li se morati bosti i 3. dozom (koja je već krenula) i koja se zahvaljujući mRNA tehnologiji može proizvesti za par tjedana na svaki (kod nas Delta, u Latinskoj Amrici, neki poslije Delte).

Ja prvi - hoću.

4 godine
forumaš kaže...

Ovako je samo potvrdio ono što smo mislili. 😷

Najteže je u životu sirovini dokazati da je sekundarna !
16 godina
perix231 kaže...

Ekipa, nešto ste gadno zabrijali. Cijepio sam se jer mi je trebalo za Erasmus razmjenu. * * *

Ajde mi ovaj paradox objasni.

Cijepio si seradi pravnih stvaria ne želiš se cijepitiradi zdravstveni razloga.

I ajde se ovo zapitaj: šta (ne-do-dragi-bog) da nam umreš ili teško se razboliš od cjepiva, a pri tome si ušao u Erasmus program kao student koji obećava? Izvoli, objašnjanji!

9 godina
neaktivan
Envy kaže...

Hoćemo li se morati bosti i 3. dozom (koja je već krenula) i koja se zahvaljujući mRNA tehnologiji može proizvesti za par tjedana na svaki (kod nas Delta, u Latinskoj Amrici, neki poslije Delte).

Ja prvi - hoću.

Zbog Delte ne namjeravam skoro, sumnjam da sam ugrožena skupina, a cjepiva bi mi trebala omogućiti zaštitu do sl. godine.
Možda odem na antigenski test krajem godine, preventivno, ako ovdje bude i dalje frka sa epidemijom. 

Ako se, zbog necijepljenih, pojavi novi opasni soj na koji postojeća cjepiva slabo djeluju, onda da,vrlo vjerojatno.

4 godine
Hoćete li se cijepiti protiv Covida-19?

čekam Kolumbijca, čujem da je čist (virus)..

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Envy kaže...
perix231 kaže...

Ekipa, nešto ste gadno zabrijali. Cijepio sam se jer mi je trebalo za Erasmus razmjenu. * * *

I ajde se ovo zapitaj: šta (ne-do-dragi-bog) da nam umreš ili teško se razboliš od cjepiva, a pri tome si ušao u Erasmus program kao student koji obećava? Izvoli, objašnjanji!

Cijepio sam se isključivo radi pravnih stvari jer smatram da bi trebalo cijepiti samo cijelu stariju populaciju bez iznimki, kao i ugrožene skupine te sve one koji to dobrovoljno žele. Cjepivo je dostupno već više od pola godine i tko god se htio zaštititi, mogao je (Misli na sebe, cijepi se > Misli na druge). Smatram i igram na kartu da ću covid uvijek preboljeti relativno lako te da neću imati dugotrajne posljedice pa tako ne vidim potrebu da se cijepim iz zdravstvenih razloga. Moj izbor.

Šanse da umreš od cjepiva ili se teško razboliš još su i manje, a ulazak u Erasmus program ne garantira da se radi o studentu koji obećava, već u njega može ući doslovno bilo tko (izvanredni, ponavljači, parcijala i sl.)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2021 13:13 (perix231).
8 godina
neaktivan
perix231 kaže...
Envy kaže...
perix231 kaže...

Cijepio sam se isključivo radi pravnih stvari jer smatram da bi trebalo cijepiti samo cijelu stariju populaciju bez iznimki, kao i ugrožene skupine te sve one koji to dobrovoljno žele. Cjepivo je dostupno već više od pola godine i tko god se htio zaštititi, mogao je (Misli na sebe, cijepi se > Misli na druge). Smatram i igram na kartu da ću covid uvijek preboljeti relativno lako te da neću imati dugotrajne posljedice pa tako ne vidim potrebu da se cijepim iz zdravstvenih razloga. Moj izbor.

Šanse da umreš od cjepiva ili se teško razboliš još su i manje, a ulazak u Erasmus program ne garantira da se radi o studentu koji obećava, već u njega može ući doslovno bilo tko (izvanredni, ponavljači, parcijala i sl.)

a zašto si lupao td onima koji su izjavili da su se cijepili dobrovoljno?

u stvari lupao si td svima koji su spomenuli cjepivo u bilo kakvom pozitivnom kontekstu koji dijelom i sam odobravaš...

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2021 13:25 (Louis Pluto).
10 godina
neaktivan

Kakvo psiholosko maltretiranje. Cijepljenje nije obavezno ali sve vise zabrana ako nisi. 

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Zechina kaže...
Envy kaže...

Ja prvi - hoću.

Zbog Delte ne namjeravam skoro, sumnjam da sam ugrožena skupina, a cjepiva bi mi trebala omogućiti zaštitu do sl. godine.
Možda odem na antigenski test krajem godine, preventivno, ako ovdje bude i dalje frka sa epidemijom. 

Ako se, zbog necijepljenih, pojavi novi opasni soj na koji postojeća cjepiva slabo djeluju, onda da,vrlo vjerojatno.

Da nije izumljeno cjepivo, soj otporan na cjepivo nebi nikad bio moguć. 

Logika. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2021 16:24 (Theophilus Ruy).
16 godina
perix231 kaže...
Envy kaže...
* * *

* * *

Cijepio sam se isključivo radi pravnih stvari jer * * *

E moj perix231 ... 10 ljudi ti se smije. (Osim nene - ja gledam i ne mogu da vjerujem što čitam). Ruku na srce mora netko i Stjepanja i Riota mora zamjeniti, kao što kažu "nitko nije ne zanemljiv".

Koji pavni razlozi će mene natjerati da uništim svoje zdravlje?

Inače čime si se to cijepivo samo radi raznih pravnih razloga - običnom infuzijom?

PS: Ti da si frajer rekao bi: neću se cjepiti, zbog svog zdravlja, pa makar Erasmus progream probao (doći sleledeće godine) nakon još par godina.

Because anything Korea does, Japan does it better.
10 godina
neaktivan

Da postane normalno treba biti obavezno. 

Tijekom lockdown-a su bili neki dogadaji koji se nisu smjeli organizirati a sad tijekom neke slobode odnosno ljeta opet se stvaraju razlike izmedu dogadaja. Jer? Politicari ili moc/pare.

Pa ako vam to ne smeta dragi cijepljeni i necijepljeni a ne smeta imamo problem. 

Tako u svim zemljama u svijetu ne samo RH. 

Sto smo dobili? Da Doktori u svijetu nisu se dobrovoljno cijepili nego su im to obvezale bolnice. Da se ljudi cijepe samo da ne placaju testove. Da se cijepe zbog drugih. Na kraju ispada da je obavezno ali nije. To sa potvrdama mi je smjesno. Mediji. 

4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Theophilus Ruy kaže...

Zbog cijepljenih će se pojaviti soj otporan na cijepiva. 

Da nije izumljeno cjepivo, soj otporan na cjepivo nebi nikad bio moguć. 

Logika. 

Logika ti je idiotska i trkeljaš gluposti.
Imaš čitav novi članak sa Čičin-Šainom na tu temu, objašnjeno i za one koji su malo sporiji.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/gdje-korona-najvise-mutira-u-zemljama-s-malo-cijepljenih/2296644.aspx

Svaka od poznatih bitnih mutacija, uključujući britansku Alfu i indijsku Deltu koje manjim dijelom zaobilaze imunosni odgovor cijepljenjem, razvile su se isključivo kod neprocijepljenih (jer tamo tada nije bilo cjepiva). Prije cjepiva.
Osim ako virus nema time machine, pa može odlaziti u budućnost gdje postoje cjepiva. 

S ovom gluposri koju si provalio, spetljao se i Lauc u prepiski sa Lukom Čičin Šainom, osramotio se i morao reterirati. Lagati da nije rekao što je upravo rekao.
Loše(g) si kopi pejstao: pogledaj i nauči:

- - - - 
Formalno filozofski si u pravu: Da, da nije izumljeno cjepivo, soj otporan na cjepivo "ne bi postojao" - ili bar ne bi znali da je otporan na cjepivo, jer cjepivo ne bi postojalo. Samo virus, multiple varijante i pandemija do daljnjeg.
Schrodingerovo cjepivo OMFG.

4 godine
neaktivan
Naravno da sam u pravu. Elementarna logika.
9 godina
neaktivan

Evo i točnog slijeda prokazivanja Lauca:

Pa vi vjerujte ovom šarlatanu.
(u prvom postu je, pretpostavljam, napao Nenada Jarića; ovo drugo i treće je Luka Čičin Šain i Laucovo izmotavanje kad se nađe pred autoritetom)

1 1 hvala 0
9 godina
neaktivan
Theophilus Ruy kaže...
Naravno da sam u pravu. Elementarna logika.

Elementarno si samo trol, i to teži.
Slušaj si gazdu gore - sad kaže da mu to podmeću da je rekao to što si ga loše citirao.
NOVI LAUC: NEĆE CIJEPLJENJE UBRZATI RAZVOJ NOVIH SOJEVA, TO IZVRĆU MOJE RIJEČI. 

4 godine
neaktivan
Lauc je noob,

Treba samo logiku upotrijebiti. Kao ja.

Ona gore rečenica je moja, trebalo mi je negdje sat i pol da ju smislim.

Vidi se po post time - edit time. :-)

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.8.2021 18:05 (Theophilus Ruy).
9 godina
neaktivan

Evo da više prestanete gluparati o većoj incidenciji mutacije virusa kod cijepljenih nego li necijepljenih:

Luka Čičin Šain je na pristojan način pobio Laucove populističke pretpostavke bazirane bez čvrstih temelja.

I VRLO BITAN ZAKLJUČAK: Zašto Lauca (i "realiste") treba uzimati sa rezervom:

Čitava zanimljiva rasprava je ovdje na fb:
https://www.facebook.com/nenad.jaricdauenhauer/posts/4267295290030671
Remete je jedino ubacivanje ameba poput G. Drljače, koji po izjavama ispada brat blizanac ovome gore.
Dubok naklon Luki Čičin Šainu.
Inače, Luka je dio tima iza nedavnog "pronalaska" antitijela koje reagira na Deltu.

4 godine
neaktivan
Sve je to krasno, ali ja sam išao korak dalje, i problem napao out of the box, izvan kutije.

0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Čičin Šain i Lauc bi zapravo trebali tu doći i čitati mene.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Theophilus Ruy kaže...
Lauc je noob,

Treba samo logiku upotrijebiti. Kao ja.

Ona gore rečenica je moja, trebalo mi je negdje sat i pol da ju smislim.

Vidi se po post time - edit time. :-)
Theophilus Ruy kaže...
Sve je to krasno, ali ja sam išao korak dalje, i problem napao out of the box, izvan kutije.
Theophilus Ruy kaže...
Čičin Šain i Lauc bi zapravo trebali tu doći i čitati mene.

vincimus prijavljujem ovog antivaxera zbog trolanja, off topica, višestrukih poruka, omalovažavanja znanosti i znanstvenika, a indirektno i čitave teme/foruma.
Nisam nikad nikoga prijavio, ne vidim link "prijavi poruku" pa eto koristim ovaj način.

16 godina

Malo sjesti pogledati video i upitati se neke stvari ko tu mlati lovu.

Klik https://vidmax.com/video/206531-icu-nurse-makes-an-incredible-video-on-the-truth-about-covid-and-vaccines

Inače danas sve osobe u glavnom gradu Izraela-- Tel Aviv-Jaffa-- koji su završili na respiru ili bay bay disanje su cijepljene osobe.

Da nebi bilo zabune i sam sam cijepljen a kako je krenulo ko se cijepio bude se tako lako zarazio ponovo da je to milina.

http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Ne kužim ekipu ovdje, stalno ponavljate cijepi se, cijepi se, i perix kaže da se cijepio i vi ga bullyjate i sprdate. Ne znaš tko se više kao djeca ponaša.

7 0 hvala 0
4 godine

Pročitaj ti ponovo što je on radio, kome je lijepio TD, zašto, lijepo polako pa ćeš shvatiti, možeš ti to.

On se sam ponaša kao klinac, a i kolega mu Theophilus Ruy.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.8.2021 7:44 (Zaporožac).
Moj PC  
2 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice