možda je za aplikaciju humanije zabraniti je i skratiti joj muke, nego prepustiti bolnom upropaštavanju i umiranju u žmukljošuftovim šapama.
Trump najavio zabranu, a Microsoft kupnju TikToka
- poruka: 20
- |
- čitano: 6.647
- |
- moderatori:
vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobra prilika za americku kompaniju, jer dok se prijeti zabranom vrijednost tik toka pada.
Ako ga kupi americka kompanija onda nece bit zabranjen u americi.
Ovako nesto sam viđao u mafijaskim filmovima, ili prodaj jeftino po cijeni koju ti mafija odredi, ili neces uopce poslovati pa ce ti posao biti bezvrijedan.
Kakav je ovo cirkus lmao tko to jos shvaca ozbiljno
sad će napravit tik tok app za nas na Lumiama
Lmao kinjare na aparatima
Da, ovo sto amerikanci rade je totalna mafija. "Prodajte nama vasu tvrtku jer bilo bi steta da joj se nesto desi." :)
možda je za aplikaciju humanije zabraniti je i skratiti joj muke, nego prepustiti bolnom upropaštavanju i umiranju u žmukljošuftovim šapama.
Da je meni biti tako neuspješan kao što je žmukljošuft!
Da je meni biti tako neuspješan kao što je žmukljošuft!
ŽŠ jest uspješan kao firma, dok bi se o njihovim "proizvodima" i te kako dalo trkeljati. moja davnobivša supruza i dan danas uništava sve čega se primi i unatoč tome je iznimno uspješna, poslovno i društveno. jebga, ovo nije društvo za kreativce. došli divlji, istjerali pitome.
Nemoj ga koristiti.
sad će napravit tik tok app za nas na Lumiama
Kao bivši Lumijaš (do prošle veljače), nadam se da hoće. 😃
To je vrlo značajna simbolika: sa Kinom ili SAD-om, idiokracija ide dalje. To jest, "napredak" u određenom smjeru je nezaustavljiv, i Orwell mora biti u pravu i Biblijska proročanstva se moraju ispuniti.
Jbg, reciprocitet, ni FB nije dozvoljen u Kini.
Nema tu reciprociteta. Face gubi puno više nego što bi tik tok u skučaju zabrane. Ne mogu se ameri sa njima rogačiti
Fascinantan mi je taj Trup. Toliko je protiv S Koreje i sam polako Ameriku pretvara u nju.