tvoja konstruktivna rasprava se svodi na jedan do dva tebi bitna razloga za i protiv, a onda na to dodaješ navodne razloge koje preuveličavaš i redovito ignoriraš tuđe argumente
ovo opravdavanje kamere-grbe s maskicom bi još imalo smisla, da istovremeno ne upireš ko sivonja u trodjelno kućište, koje - vidi gle - ista ta maskica u potpunosti prekriva
opravdavanje slabašne baterije na mi 6x da ne spominjem
i uopće ne doprinosiš niti si koristan, još manje konstruktivan, jer uvijek navučeš nekoliko naivnih ljudi koji ti pokušavaju objasniti da usb c nije tolika drama, da trodjelno kućište nije drama itd. itd. itd.
potom se tema o nekom mobitelu pretvori u nekoliko desetaka stranica natezanja oko tvojih gluposti, odnosno uništiš je i zgadiš ljudima koje taj mobitel zanima za razliku od tebe
A sto ti sada upravo radis...potpuno nevjerodostojno zvucis jer si dosao ovdje iskljucivo nametati ono sto ti vidis na svoj nacin.
Tako si me ako se dobro sjecam prozivao na jos nekim temama (vjerojatno LG G6) pa su dosli ljudi i samo potvrdili ono sto sam pisao...znaci oni koji su ga kupili i koristili.
Sorry ako neke stvari uznemiravaju tvoje osjecaje, ali moras odrasti i nauciti se nositi sa drugacijim misljenjima.
Pomislit cu da jedino sto ovdje radis ides i pratis mene i ulazis u bespotrebne rasprave i pritom unistavas temu.
Sto se mene tice, nemam vise namjeru raspravljati s tobom...jednostavno me zaobidji.
Dok me ne krenes napadati ja i zaboravim da postojis...jednostavno se ne bavim ni tobom, a ni drugim pojedincima ovdje.