Xiaomi Redmi Note 4

poruka: 1.882
|
čitano: 526.761
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Ma ja sam koristio miui dok mi nije dosadio, presao sam na lineage i dobro mi je 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 4
Kako mi je falila ova batetija 😍
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Vrti li tko android 8.0 Oreo na RN4x? Isplati li se probati ga?

0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Kakav je noa h10...po speckama ok..ali neznam kakav je support itd...nudi mi se kao zamjena za moj note 4 global 4/64...noa je stara 14 dana...

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Ma kakva vrazja noa za note 4, koji ce ti klinac taj odron 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Pa tak sam nekak si i mislio...sam sam htio cut misljenja...googlao o podrsci za servis i software...katastrofa....steta sto nisam pricekao da dodje a1 vise mi se svidja od nota 4 ili kupio max 2 ali sta ces....

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 4

A hbg uvijek mozes prodati note 4 pa skupljaj lovu za mi max 2, ja ga imam a imao sam prije note serije i mogu reci da je osjetna razlika.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Ni neznam koliko mogu dobit 1860 sam ga platio u neutrinu...nije problem ak prodam dodat za max 2

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Koliko mogu dobit za RN4 mtk 3/64 s maskom i kaljenim staklom... Plaćen 220e. Nema ni jedne ogrebotine.... Od prvog dana maskica i staklo.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Pogledaj na nabavi cijene i 20% dolje od te cijene ako dobijes super. Nije bitno koliko je placeno nego koliko danas to dodje u ducanu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Gogy7 kaže...
Koliko mogu dobit za RN4 mtk 3/64 s maskom i kaljenim staklom... Plaćen 220e. Nema ni jedne ogrebotine.... Od prvog dana maskica i staklo.

oko 120 eura možda i manje ako nema garanciju

12 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Nije li to ipak malo premalo...900 kn...previse si ti to kolega skinuo

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Ocito da ne cita da je to 3/64gb verzija. cca 1000-1100 bi mozda mogao dobiti jer je note 4x sa 3/16 1400kn a u njega ide bez problema microsd za razliku od mtk verzije 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Preko jedan dan na bateriji, 5h SOT i još 44% baterije.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
U moj mtk 3/64 ide micro sd card
17 godina
Jesi ti siguran da imaš mtk? Jer nisam vidio da postoji mrk 3/64. Imao sam 3/32gb verziju i nije isla microsd kartica.
17 godina
moderator
U MTK micro SD kartica ide u ladicu umjesto jedne SIM kartice.
16 godina
mbaksa kaže...
U MTK micro SD kartica ide u ladicu umjesto jedne SIM kartice.

Isto kao i na SD.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
14 godina
odjavljen
Xiaomi Redmi Note 4

Može objašnjenje?

Why?

0 0 hvala 0
14 godina

Kupujem ja redmi note 4 pa ako netko prodaje po povoljnoj cijeni od ovog https://www.geekbuying.com/item/Official-Gloabl-ROM-Xiaomi-Redmi-Note-4X-4G-64GB-Smartphone----Black-379033.html

13 godina
Dex.pwn kaže...

Može objašnjenje?

Why?

Best buy u tom cjenovnom rangu.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
14 godina
Xiaomi Redmi Note 4

curi počela na note 4x baterija curiti brže nego inače (SD verzija). prije je hvatala 9-10 sati sot, sada je dobro ako uhvati 6, nekad zna i po 5. gledam malo potrošnju, sve je normalno osim kaj android system počeo cucati... gledam po postavkama, sve je kako sam namjestio prvog dana. jel se nekom događa tako nešto?

neda mi se baš raditi hard reset i sve opet namještati i instalirati, napravit ću ga kad sjedne stable 9-ka.

What could possibly go wrong?

0 0 hvala 0
11 godina
Na tu cijenu računaj i carinu jer stize iz Hong Konga.
7 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 4

Pozdrav ekipa!

Je li se još kome događa da na SD 625 global verziji 3/32 gb da LED lampica ne svijetli zadanim bojama u postavkama. Tipa koju god da stavim za određene aplikacije i dalje svijetli zelena.

0 0 hvala 0
8 godina
Jel' ima netko problema s Google Play trgovinom? S vremena na vrijeme mi izbacuje grešku "Error retrieving information from server. [RH-01]".

Nakon toga moram ukloniti sve Googleove račune iz postavki i ponovno se prijaviti da bi radilo. Također, kad odem pod Other Accounts, Google pod svakim Google Accountom bi izbacuje Sync Error
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Grisha kaže...
Jel' ima netko problema s Google Play trgovinom? S vremena na vrijeme mi izbacuje grešku "Error retrieving information from server. [RH-01]".

Nakon toga moram ukloniti sve Googleove račune iz postavki i ponovno se prijaviti da bi radilo. Također, kad odem pod Other Accounts, Google pod svakim Google Accountom bi izbacuje Sync Error

Koji rom imaš i koji note4?

8 godina
thebatman kaže...
Grisha kaže...

Koji rom imaš i koji note4?

Redmi Note 4 MTK China version v8.5.7.0 (zadnja verzija)

9 godina
Xiaomi Redmi Note 4

Zašto meni kad odem u preglednik - google i otvorim recimo net hr sve radi osim kaj ne prikazuje slike. Ili otvorim You Tube isto je sve ok ali nema slika.

0 0 hvala 0
10 godina
Možda imaš u pregledniku uključenu štednju podataka ili sl. opciju.
9 godina
Xiaomi Redmi Note 4

kad otvorim recimo jutarnji , otvori on sve pisano i onda moram kliknut na sliku pa se ona tek tada otvori.Gledam postavke,nemogu niš skužit.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice