Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 893.871
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
fpozar kaže...
@eyewear imas neki dobar tutorial mozda? Mislim, odakle si gledo kak se to napravi ,tj. montira?

ma odnio u servis 100kn da se ne patim,al ima na youtube detaljno...

...trenutno mi je na mobitelu miui 8.0.6.0 stable, na koju verziju da pređem?

10 godina
neaktivan
Ja ti preporucam bilo koji CM based rom sa xda foruma. Po mom iskustvu najbolji je Resurrection Remix ROM baziran na androidu 6, flashas firmware od sluzbenog CM13, uzmes si Radon kernel i najnovije google apps sa opengapps, namjestis si file system na f2fs i rokaj :)

Link : http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/official-t3399879

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Pozdrav ekipa! Novi sam na forumh,te sam kroz noc malo popratio desavanja i iskustva u vezi nasih telefona,ali da ne idem u dublju povijest razgovora na forumu,pitati cu ovako. Naime imam Xiaomi Redmi Note3 PRO MIUI 8.0.6.0(sto je najgore,ne mogu se sjetiti da li sam ga upgrade-ovao jer sam ocito napravio glupost upgradeom),kupljen jednom manjem ducanu u Zg.
Uglavno,razlog zasto sam ovdje je,problem sa spajanjem na Wi-Fi.
Spoji se na mrezu,ali ne mogu dalje,pise mi da provjerim par podataka o mrezi o telefonu,o ruteru,a nebi rekao da je ista od toga,jer ostali telefoni u kuci rade!? Jel imao tko slican problem,ili je rijesiv na slijepo nekim potezom,ili jednostavno da se vratim u trgovinu,i na foru garancije zamijenim za isti samo sa MIUI 7.1 posto vidim da je bolje nego bilo koji 8. Hvala unaprijed !!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
Probaj ga vratiti na početne postavke ili ako imaš inst.twrp ubaci preko njega lazyflasher,

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Vratio sam ga jos danas kad sam se igrao s tim,i nista ista stvar
Ali sad ne izbacuje greske,kao onda sad se jednostavno nece spojiti
Nemam od toga nista instalirano
Kakva je zafrkancija oko toga preko kompa ?
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Stavio na mobitel najnoviji developer rom. I sve to u redu,lijepo krasno,ali imam problema sa aplikacijom compass koja ako se ne varam koristi gyroscope. I u aplikaciji zacukava compass,isto tako i youtube 360 stupnjeva videi,a i aplikacija Clinometer koja bi isto trebala koristiti gyroscope.

Dali je to problem u ovim developer romovima,jer prije na global stable je sve normalno radilo.

Da li znate neko rješenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Moguce da je samo bug na trenutnom dev romu
9 godina
neaktivan

Evo sad pak normalno radi,ali sigurno bude se ponovno tako dogodilo.

10 godina
neaktivan
Dali je moguće namjestiti da je za svaku sim karticu drugo zvono ili nešto drugo, tako da znam na koji me se broj zove, za sad vidim samo kraj pozivatelja malu oznaku 1 ili 2, cackao sam ali nisam nis našao pa ako može pomoc

0 0 hvala 0
11 godina
Mozes pod sounds and vibration - phone ringtone

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ahoy, zna li mozda netko gdje u Zagrebu mogu isprobat i kupit redmi note 3?

0 0 hvala 0
11 godina
Ja sam ga vidio u Hangaru u City centru one eastu.
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ekipa, imam jedan problem. Naime danas mi se desilo 3 puta da mi je touch prestao raditi. Reboot je to rijesio svaki put, ali me zanima šta bi mogao bit uzrok? Gore je CM13 koji radi bez problema već 2 mjeseca i do sad nikakvih problema. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Mozda je do roma, ak se nastavi dogadat probaj sve backupat pa vrati na miui
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Momci molim vas da mi odgovorite vazno je!

Mislio sam kupiti sada za bozic xiaomi redmi note 3 pro ali nisam siguran jeli ja mogu njega spojiti sa vipom i normalno zvati i slati poruke.

Što je u vezi sa internetom ocu li moci normalno surfati(iz zadra sam).

Molio bih sto brzi odgovor vazno je btw.mislio san naruciti mob sa neutrino mobile jeli sigurno?

0 0 hvala 0
9 godina
Ako si u dometu 3/4G signala, kupuj :)
13 godina
neaktivan
lolcina1234542 kaže...

Momci molim vas da mi odgovorite vazno je!

Mislio sam kupiti sada za bozic xiaomi redmi note 3 pro ali nisam siguran jeli ja mogu njega spojiti sa vipom i normalno zvati i slati poruke.

Što je u vezi sa internetom ocu li moci normalno surfati(iz zadra sam).

Molio bih sto brzi odgovor vazno je btw.mislio san naruciti mob sa neutrino mobile jeli sigurno?

Imaš taj mob u Hangar 18. Imaju poslovnicu u Supernova Zadar tak da ne trebaš kupovat online ak nečeš.

9 godina
Ak se ne varam, vip ima 4g na 2 frekvencije, a obicni pro ima jednu frekvenciju pa neces imat svuda 4g, 3g bi trebal bit normalan svuda. Special edition ima i ti drugu frekvenciju al nez jel ko od nasih ima taj.
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala vam puno!

Jos jedno pitanje sto je u vezi onim kašnjenjem poruka preko whats appa i vibera jesu li to popravili?

Gledao sam sada xiaomi na hangaru 18 na toj stranici xiaomi RN3 pro košta 1800 kn sa 16gb a na neutrino mobile gdje sam ja gledao 32gb 1700 kn jeli ima to nekih velikih razlika ili je to samo po stranicama razlicito?

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 21:03 (lolcina1234542).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

hangar je bio skuplji od neutrino shopa (mislim da je razlika bila 200kn, što i nije tako malo...)

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Znam ali me brine da nie mozda razlika u kvaliteti ili u necemu...

9 godina
Kvaliteti čega ?
17 godina
lolcina1234542 kaže...

Znam ali me brine da nie mozda razlika u kvaliteti ili u necemu...

Ma nema! To ti je samo razlika u pohlepi.

8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Znaci preporucate mi mobitel(iman limit 2000kn pa nmg nista bolje naci a da je ovako dobar)!?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja ti bas i nemam pozitivna iskustva sa Neutrinom...vec sam piso o tome u ovoj temi bas...uglavnom prvi slucaj kada sam isao po Xperiu Z3...doma otvorim kutiju a unutra obicni Z (model stariji dvije godine) i naravno vratim se sljedeci dan i trazim novi i zahtijevam otvaranje kutije u prodavaonici...u toj kutiji ista situacija, nakon toga otvorili jos jednu i opet isto...Zatim isao po RN3 pro...provjerili sve i nakon nekakvih par sati prckanja po mobu skuzim da ne radi kamera, pise "Cant connect to camera"...probo sam sa instaliranjem updejta i dalje nista...naravno vracam se ja opet i isprobali drugi mobitel i opet ista stvar...jos su me probali uvjerit da je to bilo zbog updejta, da se to "eto dogada". Naravno nakon toga sam i spomenuo incident od prije, uzeo povrat love i jeb* majku...tako da 0/2 pozitivnih iskustva.
I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

A preko koje stranice ste vi narucivali ili kupovali?

Jeli ko narucivao sa WOW SHOPA?!

0 0 hvala 0
9 godina
To cant connect to camera mislim da je stvarno bio bug na nekoj verziji da su pojedinci imali taj problem
8 godina
neaktivan
Obrisati podatke u aplikaciji kamere i eventualno isključiti upisivanje datuma ako se mob koristi na hrvatskom jeziku.
9 godina
neaktivan
Evo samo da javim da mi se upravo upgradea na Android 6.0.1 :) so far so good!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo samo da javim da mi se upravo upgradea na Android 6.0.1 :) so far so good!

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice