ma odnio u servis 100kn da se ne patim,al ima na youtube detaljno...
...trenutno mi je na mobitelu miui 8.0.6.0 stable, na koju verziju da pređem?
ma odnio u servis 100kn da se ne patim,al ima na youtube detaljno...
...trenutno mi je na mobitelu miui 8.0.6.0 stable, na koju verziju da pređem?
Stavio na mobitel najnoviji developer rom. I sve to u redu,lijepo krasno,ali imam problema sa aplikacijom compass koja ako se ne varam koristi gyroscope. I u aplikaciji zacukava compass,isto tako i youtube 360 stupnjeva videi,a i aplikacija Clinometer koja bi isto trebala koristiti gyroscope.
Dali je to problem u ovim developer romovima,jer prije na global stable je sve normalno radilo.
Da li znate neko rješenje?
Evo sad pak normalno radi,ali sigurno bude se ponovno tako dogodilo.
Ahoy, zna li mozda netko gdje u Zagrebu mogu isprobat i kupit redmi note 3?
Ekipa, imam jedan problem. Naime danas mi se desilo 3 puta da mi je touch prestao raditi. Reboot je to rijesio svaki put, ali me zanima šta bi mogao bit uzrok? Gore je CM13 koji radi bez problema već 2 mjeseca i do sad nikakvih problema.
Momci molim vas da mi odgovorite vazno je!
Mislio sam kupiti sada za bozic xiaomi redmi note 3 pro ali nisam siguran jeli ja mogu njega spojiti sa vipom i normalno zvati i slati poruke.
Što je u vezi sa internetom ocu li moci normalno surfati(iz zadra sam).
Molio bih sto brzi odgovor vazno je btw.mislio san naruciti mob sa neutrino mobile jeli sigurno?
Momci molim vas da mi odgovorite vazno je!
Mislio sam kupiti sada za bozic xiaomi redmi note 3 pro ali nisam siguran jeli ja mogu njega spojiti sa vipom i normalno zvati i slati poruke.
Što je u vezi sa internetom ocu li moci normalno surfati(iz zadra sam).
Molio bih sto brzi odgovor vazno je btw.mislio san naruciti mob sa neutrino mobile jeli sigurno?
Imaš taj mob u Hangar 18. Imaju poslovnicu u Supernova Zadar tak da ne trebaš kupovat online ak nečeš.
Hvala vam puno!
Jos jedno pitanje sto je u vezi onim kašnjenjem poruka preko whats appa i vibera jesu li to popravili?
Gledao sam sada xiaomi na hangaru 18 na toj stranici xiaomi RN3 pro košta 1800 kn sa 16gb a na neutrino mobile gdje sam ja gledao 32gb 1700 kn jeli ima to nekih velikih razlika ili je to samo po stranicama razlicito?
hangar je bio skuplji od neutrino shopa (mislim da je razlika bila 200kn, što i nije tako malo...)
Znam ali me brine da nie mozda razlika u kvaliteti ili u necemu...
Znam ali me brine da nie mozda razlika u kvaliteti ili u necemu...
Ma nema! To ti je samo razlika u pohlepi.
Znaci preporucate mi mobitel(iman limit 2000kn pa nmg nista bolje naci a da je ovako dobar)!?
A preko koje stranice ste vi narucivali ili kupovali?
Jeli ko narucivao sa WOW SHOPA?!