Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 895.110
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Ako sam dobro skužio, ovo je link za firmware 

Source

EDIT: Ekipa kasnije javlja da ovaj firmware locka bootloader, tako da ću ja pričekat s flashanjem, barem dok ne vidim malo razvoj situacije

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2016 12:29 (Grozni_Zabac).
11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

ekipa, da li možda netko zna ili je imao problema sa global stable rom-om.

Naime već treći put stavljam global stable i ne radi mi dual sim na stable romu.

inače koristim developer global ali sam danas malo odlučio promijeniti i nikako ne uspijevam imati oba dvije sim u isto vrijeme.

Samo jedan slot radi na stable-u a na developeru rade oba slota.

0 0 hvala 0
9 godina
Ak smijem pitat zas uopce ides sa dev na stable? Vracas se s androida 6 na 5.1, ak nisi imal problema na dev, nemoj se ni vracat na stable :)
11 godina
blackeagle29 kaže...
Ak smijem pitat zas uopce ides sa dev na stable? Vracas se s androida 6 na 5.1, ak nisi imal problema na dev, nemoj se ni vracat na stable :)

ma čisto iz znatiželje, idem probat malo miui 7 kad ga svi hvale :)

ali uvijek imam isti problem, ne mogu imati oba dva sima aktivirana u isto vrijeme.

jel se možda netko susreo sa istim problemom?

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Jel zna netko kada android 6 dolazi na službeni global stable?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

sačekajte s cm14.1, problemi na samom početku... ja sam uspio flashat i bootat ali ipak pričekajte da vidimo druga iskustva

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Dario, s obzirom da si isao na slabiju verziju roma, ako nisi napravio clean install, moguce da je neki bug zbog promjene roma. Recimo, meni sa 6.11.24 na 6.10.13 nisu radile poruke dok nisam sve obrisala pa instalirala rom iz nule. A moguce i da global stable ima bug pa ti nece radit ni nakon clean installa

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Koja je to fora sa Kenzo,Kate i Henessy? U cemu se razlikuju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
the_dammed kaže...

Ista kao na Firmware za Samsung A5 ,S5 ,S6, ….. i tako dalje

Nije za tvoj mobitel ako firmware ne odgovara tvom kodnom imenu, mobitela kojeg posjeduješ

Redmi note 3 ,kodno ime Henessy

Redmi note 3pro, kodno ime Kenzo

Rredmi note 3 pro specijal edition  kodno ime Kate

Glavne razlike:(a ima i h još)

Kenzo i kate razlika u modemu (pišem o romu ne vanjskim dimenzijama)a henessy u procesoru

15 godina
neaktivan
razjaren kaže...
the_dammed kaže...

Ista kao na Firmware za Samsung A5 ,S5 ,S6, ….. i tako dalje

Nije za tvoj mobitel ako firmware ne odgovara tvom kodnom imenu, mobitela kojeg posjeduješ

Redmi note 3 ,kodno ime Henessy

Redmi note 3pro, kodno ime Kenzo

Rredmi note 3 pro specijal edition  kodno ime Kate

Glavne razlike:(a ima i h još)

Kenzo i kate razlika u modemu (pišem o romu ne vanjskim dimenzijama)a henessy u procesoru

A znači tako dakle. Ja sam mislio da postoji Note 3 (bez nekih sufiksa), te da on sam postoji u nekoliko varijanti Kenozo, Kate). I kažem,ne mislim kako da je Pro varijanta, ovdje uzimam da je Pro drugi mobitel.

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Momci za početak pozdrav 

Pošto ne pratim baš xiaomijeve uređaje, možete li mi reći dali je ovo moguće i ako je dali flashanje starijeg roma riješava stvar

Otkad je napravljen automatski update preko interneta na MUI 8 software ne radi mu Wi-Fi

Pozdrav 

0 0 hvala 0
13 godina
hd22sb kaže...

Momci za početak pozdrav 

Pošto ne pratim baš xiaomijeve uređaje, možete li mi reći dali je ovo moguće i ako je dali flashanje starijeg roma riješava stvar

Otkad je napravljen automatski update preko interneta na MUI 8 software ne radi mu Wi-Fi

Pozdrav 

Vjerojatn o bi pomoglo ponovo snimanje najnovijeg Updatea. Ako zatreba uz potpuno brisanje mobitela.

Šteta je staviti stariju verziju, ako ćeš ga već tako i tako ponovo stavljati na mobitel.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Čitam par komentara po forumima da MIUI 8, za razliku od 7ice ždere bateriju..

Ima tko da je imao i 7 i 8 da sad koristi, pa mi rekne koliko je ta tvrdnja utemeljena?

Hvala!

0 0 hvala 0
9 godina
Možda malo više troši, ali baš da ždere ? Mi4c

0 0 hvala 1
9 godina
Meni na sd verziji je isto, mozda cak i malo na strani miui8 :)

1 0 hvala 1
17 godina
Meni na rn3 mtk 2-3h manji sot
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
Čitam par komentara po forumima da MIUI 8, za razliku od 7ice ždere bateriju..

Ima tko da je imao i 7 i 8 da sad koristi, pa mi rekne koliko je ta tvrdnja utemeljena?

Hvala!

Ja sam imao oba i razlike u potrošnji baterije nema.

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Također, i ja sam koristio i 7 i 8… i mislim da malo više troši bateriju 8 …ali to je zbilja zanemarivo s obzirom da je sot na mobu odličan (pišem za kenzo , za druge ne znam jer nisam probao)… tako da stvarno uzevši sve u obzir,  može se reći , da nema razlike

0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

imam problem sa telefoniranjem u romingu(pro verzija),naime ne mogu nazvati nikoga iz rominga već mi piše :DIAL ZAHTJEV JE IZMIJENJEN U SS ZAHTJEV..

nije stvar mreže(isprobao sam ih nekoliko,poziv mogu primiti a poruke mogu i poslati i primiti...mislim da se radi o nekom podešavanju ali ne mogu pronaći kojem...

ako netko ima kakvu ideju,bio bih zahvalan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Događa li se još nekome da touchscreen odjedanput prestane raditi? Zna li netko uzrok tome i kako to trajno otkloniti?

Meni se to upravo maloprije dogodilo, prije pola sata radilo sve normalno. Uspio sam ga ugasiti i upaliti i sada opet radi  OK, ali prilično neugodno iskustvo.

edit: Redmi Note 3 Pro, 2/16, MIUI Global 8.0 Stable, 8.0.6.0 LHOMIDG

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2016 20:59 (DarioGTI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Meni se to znalo desit na zadnjih par updatea xiaomi.eu romu. Mozda svakih par dana. Vratio se na 6.10.13 i sad je ok vec dvije nedjelje. Mislio sam da je do SD kartice,ali i prijatelju mi se to dogada na zadnjem 6.12.1 a on koristi dvije sim kartice.
Valjda je to neki bug u romu. U mene je pro 2/16 verzija.
Sat fan
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

mali osvrt na android N, odnosno na cm14.

firmware (posljednji dev miui) + aicp + agni kernel = sve radi, osim što umjesto stock kamere treba stavit neku custom ( open ili snap camera), flashlight ne upali ponekad od prve, na mi band ne pokazuje caller id (mislim da treba biti isključivo miui)

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DarioGTI kaže...

Događa li se još nekome da touchscreen odjedanput prestane raditi? Zna li netko uzrok tome i kako to trajno otkloniti?

Meni se to upravo maloprije dogodilo, prije pola sata radilo sve normalno. Uspio sam ga ugasiti i upaliti i sada opet radi  OK, ali prilično neugodno iskustvo.

edit: Redmi Note 3 Pro, 2/16, MIUI Global 8.0 Stable, 8.0.6.0 LHOMIDG

Meni se jucer prvi puta dogodilo.Nakon reseta sve radi normalno.Global developer rom,zadnji update

16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Može mi netko molim vas reći koja je zadnja verzija roma za uređaje s MTK procesorom? Morao bih flashati zadnji rom a više ne koristim ovaj mob pa nisam u toku.
Još bolje bi bilo kada bi mi netko dao link za download roma koji se flasha preko flashtool-a. Hvala 

EDIT: Pronašao i flashao. Hvala svejedno 

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.12.2016 18:26 (steve90).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Primjetio sam da mi ne radi finger lock tj otisak br 1

i sa ovim zadnjim updatom mi se u googlu pojavljuju neki kineskim jezikom predlozi kako to makniti

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

naručen-stigao-montiran novi lcd zajedno sa prednjim kučištem(46$) orginal sa ove stranice http://www.dragon-tt.com/index.aspx  tako da preporuke svima iako ne odgovaraju na mail niti išta,al uredno dio stigao iz kine za 7 dana

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@eyewear imas neki dobar tutorial mozda? Mislim, odakle si gledo kak se to napravi ,tj. montira?

1 0 hvala 0
17 godina
Ima na YouTubeu video tak da nema nekih problema pri montiranje čak i da prvi put radi.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
17 godina
eyewear kaže...

naručen-stigao-montiran novi lcd zajedno sa prednjim kučištem(46$) orginal sa ove stranice http://www.dragon-tt.com/index.aspx  tako da preporuke svima iako ne odgovaraju na mail niti išta,al uredno dio stigao iz kine za 7 dana

rekao sam da imaju odlične stvari

MIUI HR TRANSLATOR
15 godina
razorinc kaže...

mali osvrt na android N, odnosno na cm14.

firmware (posljednji dev miui) + aicp + agni kernel = sve radi, osim što umjesto stock kamere treba stavit neku custom ( open ili snap camera), flashlight ne upali ponekad od prve, na mi band ne pokazuje caller id (mislim da treba biti isključivo miui)

Ja sam si instalirao Google Camera.apk i radi solidno mada ponekad zna zablokirati kamera, ali ionako ju ne koristim previše pa me ne brine toliko zasad, doći će fix. Sve ostalo radi dobro. Inače Nougat ima toliko prednosti u odnosu na Marshmallow da nema teorije da se vraćam bez obzira na neke bugove koji još postoje. Memory managment na Nougatu je jednostavno nemjerljivo bolji. Koristio sam dugo vremena CM13 i aplikacije u pozadini bi mi se počele zatvarati nakon nekog vremena i opet učitavati. Na Nougatu sve stoji u memoriji, savršeno iskustvo što se tiče toga. Također i aplikacije sa Play Store-a se instaliraju puno brže.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice