Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.651
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

I jedno pitanje.

Kod prvog paljenja odabran jezik Engleski.

Ali slijedeće pitanje je: Locale? I na odabir je samo Kina.

A mob ima global ROM.

Sve radi kak treba, al mi je ovo malo čudno.

To je OK, nek samo ignoriram?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
CyberDemonVZ kaže...

I jedno pitanje.

Kod prvog paljenja odabran jezik Engleski.

Ali slijedeće pitanje je: Locale? I na odabir je samo Kina.

A mob ima global ROM.

Sve radi kak treba, al mi je ovo malo čudno.

To je OK, nek samo ignoriram?

Ignoriraj slobodno. Locale ti je tu zbog formata datuma i sata. Znači da bude dan.mjesec.godina, a ne da bude kao kod amera naopako. A za sat ti određuje da li će biti 12 ili 24 format

9 godina
Na RN3 kupljen pteko TopOne stavljaju Global beta jer na Global stable jos nema sve jezike implementirane u taj rom.
Sat fan
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

Uzeo bi mobitel sa Top One-a..https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html?spm=2114.8147860.0.0.JMbo7b

Zanima me dali ce mobitel imati hrvatski jezik i dali je to konačna cijena ili se plaća još i carina ili poštarina?

Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...

Pozdrav,

Uzeo bi mobitel sa Top One-a..https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html?spm=2114.8147860.0.0.JMbo7b

Zanima me dali ce mobitel imati hrvatski jezik i dali je to konačna cijena ili se plaća još i carina ili poštarina?

Hvala.

Trebaš izabrati da ti pošalju DHL-om i tada nema carine i poreza jer se šalje iz UK. Poštarina je oko 26 dolara ako se ne varam. Službeni global stable rom za sada nema hrvatski iako ima druge europske jezike, dobiti će ga u nekim narednim updatovima.

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 11:30 (krayz1e).
15 godina
Eto danas sam se malo pozabavio flashanjem i instalirao CyanogenMod 13 (official) i zasad sam oduševljen. Puno bolji RAM managment nego na MIUI, nema do stock Androida. Zasad nisam primjetio nikakve bugove, vidjet ću kako će se ponašati baterija u odnosu na MIUI.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Eto danas sam se malo pozabavio flashanjem i instalirao CyanogenMod 13 (official) i zasad sam oduševljen. Puno bolji RAM managment nego na MIUI, nema do stock Androida. Zasad nisam primjetio nikakve bugove, vidjet ću kako će se ponašati baterija u odnosu na MIUI.

CM je daleko od stocka. Razlika iskustva stocka sa Nexusom 6P je velika u odnosu na CM.

15 godina
Ma ok, nije čisti stock Android ali je puno bliži tome nego MIUI. Imam stock Android na Nexus 7 tabletu i nije neka ogromna razlika u odnosu na CM.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Malo igranja s mobitelom.

Update na najnoviju Betu.

Sad sve radi. Imam Locale HR, sve aplikacije uredno rade. Dolaze poruke odmah.

I ono najbolje, pa kakva je to baterija? :D

Mob je na 35%, a SOT je oko 7 i pol sati!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ima li kraju muke sa ovim telefonom
maloprije probam otkljucati tel i nista lock scren pasvord ne radi ne radi ni finger...promasim par puta blokira na 111 minuta...
idem probati taj hard reset-wipe data a-a nemoze ni to drzim power i vol+ i udje samoo u neki test sistem 

ako pustim odmah kao na upustvu samo se prijavi crni ekran da ustekam u usb

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 20:02 (dasan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Treba instalirati recovery,

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koji mazohist trebas biti da kupis ovaj mobitel........Sta kako sta cu sad instalirati recoveri nemogu nista na njem zakljucan ekran ebiga kriva sifra mobitel je sam promjenio...

sad bice treba opet flesati mobitel,sve ispocetka i onda instalirati rekoveri ama sta je iduce zbog ovako banalnog problema treba izgubiti pola dana..

dajte ljudi pomagajte nemam mob a stotine obaveza

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.10.2016 20:46 (dasan).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ima tko kakavu preporuku za neki migration assistant? Ili najbezbolniji nacin da sa starog moba prebacim sve na novi? Sto bezbolnije to bolje

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Imam redmi note 4. Kako da pređem s China na Global. Skinuo sam rom ali ga updater ne može verificirati. :( Preko recovery neće pokaže mi se neka slika mobitela i USB kabela .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mozes li pogledati da li ima CM13 na RN3 moguconost odabira boje za pojedine SIM kartice (po boji vidis s kojeg SIM zoves, kod primanja poziva po boji (plavo, zeleno) vidis nakoji SIM te zovu, kod poruka je kvadratic u boji SIM,...):

http://www.lupokkio.it/wp-content/uploads/2015/02/nexus2cee_Screenshot_2015-02-21-14-18-53.png

https://1.bp.blogspot.com/-J1FyaFUHQ7I/VPU0d6yGnoI/AAAAAAAABXo/Ro-GYG7otRA/s400/blog_android_dual_sim_2_names.png

http://www.swirlingovercoffee.com/wp-content/uploads/2015/06/ASUS-ZenFone-2-Dual-SIM.jpg

https://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3511526/Dual_SIM_SIM_Information.png

http://dash.coolsmartphone.com/wp-content/uploads/2013/06/Prestigio-4500-Sim-Management-1.jpg

Kako je sa kamerom na CM13? Neki kazu da je dosta losija od MIUI kamere (slabije slike, granulirano....)

Javi kako ce biti s baterijom...

Si za instalaciju pratio uputstvo na wiki CM stranici ili neko drugo?

Hvala

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Update baterija.

Već sam dva puta napravio factory reset na global stable.

Jučer nakon 5 sati korištenja samo pao na 90% baterije - android 15% i android sustav 9%. Bio sav sretan! :)

I kako se bližio kraj dana android skočio na 40% i android sustav na 32%. 

Preko noći baterija pala sa 58% na 20%. Katastrofa.

Nekaj ga zeza, a nemam pojma kaj. Instalirao jedino viber, whatsapp i FB messenger. Zaključao Viber i whatsapp.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
cdark kaže...

Mozes li pogledati da li ima CM13 na RN3 moguconost odabira boje za pojedine SIM kartice (po boji vidis s kojeg SIM zoves, kod primanja poziva po boji (plavo, zeleno) vidis nakoji SIM te zovu, kod poruka je kvadratic u boji SIM,...):

http://www.lupokkio.it/wp-content/uploads/2015/02/nexus2cee_Screenshot_2015-02-21-14-18-53.png

https://1.bp.blogspot.com/-J1FyaFUHQ7I/VPU0d6yGnoI/AAAAAAAABXo/Ro-GYG7otRA/s400/blog_android_dual_sim_2_names.png

http://www.swirlingovercoffee.com/wp-content/uploads/2015/06/ASUS-ZenFone-2-Dual-SIM.jpg

https://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3511526/Dual_SIM_SIM_Information.png

http://dash.coolsmartphone.com/wp-content/uploads/2013/06/Prestigio-4500-Sim-Management-1.jpg

Kako je sa kamerom na CM13? Neki kazu da je dosta losija od MIUI kamere (slabije slike, granulirano....)

Javi kako ce biti s baterijom...

Si za instalaciju pratio uputstvo na wiki CM stranici ili neko drugo?

Hvala

Ima opciju za odabir boje. Kamera je bolja na CM13 nego na MIUI

14 godina
neaktivan

OOO super info za kameru. Kamera mi je dobar feature pa bi mi bilo zao ici s konja na magarca ;-)

Da li ti radi i prednja (selfie) kamera? Negdje sam procitao da na nekim modelima RN3 prednja ne radi s Official CM13 (samo s nekim Unofficial CM-om).

Koje upute si pratio za instalaciju CM13 (s CM wiki stranice ili neke druge)?

Hvala

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Moram napraviti twrp recovery koliko treba dana otprilike da dodje ta dozvala za unlock ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Meni je došlo za 2 dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
dasan kaže...

Moram napraviti twrp recovery koliko treba dana otprilike da dodje ta dozvala za unlock ?

Obično u roku od 10-14 dana.

Uzmi u obzir da su na odmoru cijeli tjedan do subote.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
dasan kaže...

Obično u roku od 10-14 dana.

Uzmi u obzir da su na odmoru cijeli tjedan do subote.

Mob mi je zakljucan pa se dvoumim dal da ga flesham pa onda cekam sa mobom ili cekam samo bez jer taman sam sve podesio na njemu pa kad bi znao da ce doci sutra,preksutra nebi nista dirao.A tek sam sinoc poslao zamolbu za unlock

Znaci sad ne rade sve do iduce subote koliko vidim na netu Kineski dan državnosti

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 13:45 (dasan).
10 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Imam redmi note 4. Kako da pređem s China na Global. Skinuo sam rom ali ga updater ne može verificirati. :( Preko recovery neće pokaže mi se neka slika mobitela i USB kabela .

U krivoj si temi, ovo je za RN3, pitaj u temi za četvorku

nabujakk kaže...

Update baterija.

Već sam dva puta napravio factory reset na global stable.

Jučer nakon 5 sati korištenja samo pao na 90% baterije - android 15% i android sustav 9%. Bio sav sretan! :)

I kako se bližio kraj dana android skočio na 40% i android sustav na 32%. 

Preko noći baterija pala sa 58% na 20%. Katastrofa.

Nekaj ga zeza, a nemam pojma kaj. Instalirao jedino viber, whatsapp i FB messenger. Zaključao Viber i whatsapp.

Nešto ti jede, meni preko noći ode tipa 2%, 6.9.22 mi je gore

da li ti je sync upaljen?Pozadinski procesi?

ti si na stable romu, na dev su popravili to da android i android sustav manje troše, možda da probaš dev?

13 godina
neaktivan
Sync čega? Viber i whatsapp su u pozadini.
Možda ću trebati ipak na stariji global stable ili dev, ali to mi se tak ne da zafrkavati.
13 godina
neaktivan
Možda ću trebati ipak na stariji global stable ili dev, ali to mi se tak ne da zafrkavati.
11 godina
neaktivan
nabujakk kaže...

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.10.2016 16:45 (espltd).
11 godina
neaktivan

Wakelock detector skini i on ti sve kaže o potrošnji baterije

10 godina
neaktivan
nabujakk kaže...

srry, na sync MI računa sam mislio, znam da je to nekima cuclalo i da su tako riješili

13 godina
neaktivan
Da. Nisam ni prijavljen na Mi.
Wakelock instalirao i pokrenuo na kompu preko Chromea, ali ne prepoznaje uređaj...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da. Nisam ni prijavljen na Mi.
Wakelock instalirao i pokrenuo na kompu preko Chromea, ali ne prepoznaje uređaj...

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice