Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 899.618
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Skines miui na mob i preko twrpa flashas
11 godina
Foz-matija kaže...
Skines miui na mob i preko twrpa flashas

tim motom ima dosta brickova, jer su ovi bazirani na M bootloaderu, a miui na L

13 godina
neaktivan
Pa ako imas backup u twrp onda samo restore svih particija osim firmware particije ako nemas onda mi flash na china developer i sa njega mozes na stable mi flashom preko edl modea. neki su govorili da je edl zakljucan iza 7.3 verzije al meni uredno radi. a mozes i flashati preko twrpa stariju verziju. uglavnom ja bi ti restore napravio jer ti je to najlakse i traje doslovni deset sekunda.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
A nes ti flashanja romova, cak kad stavis alka twrp sve ti je prejednostavno jer ti iza svakog flashanja pita zelis li ostaviti alka twrp ili stock recovery koji se zakljuca. samo nemoj da te zaplase da ces izgubit imei i da ce ti ave krepat jer za sve imas rjesenje. ako ti se zakljuca imas edl i flashas opet sta te volja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Ako nekog zanima:

imao sam prije redmi 3, na njemu sam dobio unlock doputenje od xiaomija. Sada sam taj isti acc stavio u note 3 i bez problema napravio unlock :D

Koliko sam ja citala po netu, kad jednom dobijes odobrenje imas pravo otkljucati 1 uredjaj mjesecno

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Grossoshop mi govori da je rom na mobu koji cu dobit

"Hello,
ROM is installed Dev Global multi language
Dev Global Official MIUI ROM Kenzo 7

Joe GrossoShop

Kind regards,"

Sve im ne vjerujem da je čist official,  sta vi mislite? 

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
180 dana je rok za otvaranje case kod paypala
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Prije koji dan na odmoru su mi ukrali originalni punjac i eksternu bateriju. Sad koristim punjac od starog LG g2 na kojem pise da je 1.8 sto nije puno slabije od originalnog ali ipak treba citava vjecnost da se napuni(mozda je i do kabla, nemam ideje) tako da bih bio zahvalan ako neko ima neki alternativni punjac koji je jednako dobar, vidim ovih dana se prica i o quick chargingu. Jeste da je off topic ali ne bi bilo lose da mi preporucite i neku eksternu bateriju za 20ak dolara jer je bila od druga. Hvala :)))

0 0 hvala 0
16 godina
korisnik888 kaže...

Prije koji dan na odmoru su mi ukrali originalni punjac i eksternu bateriju. Sad koristim punjac od starog LG g2 na kojem pise da je 1.8 sto nije puno slabije od originalnog ali ipak treba citava vjecnost da se napuni(mozda je i do kabla, nemam ideje) tako da bih bio zahvalan ako neko ima neki alternativni punjac koji je jednako dobar, vidim ovih dana se prica i o quick chargingu. Jeste da je off topic ali ne bi bilo lose da mi preporucite i neku eksternu bateriju za 20ak dolara jer je bila od druga. Hvala :)))

Ovaj powerbank je već klasika i ne možeš pogriješiti s njim Xiaomi 10000mAh, ako hoćeš neki sa QC tu je Blitzwolf 10000mAh i trenutno na njih ima 5$ popusta uz kod BALL (ne znam do kad traje ali trebalo bi požuriti ukoliko se želi jeftinije proći).

A što se tiče alternativnih punjača to ovisi do koliko para (vidim da su ljudi zadovoljni sa blitzwolfovim):

1. 2x2.4A

2. QC 2.0 i 2.4A (ovaj je nedavno bio na akciji ~7$)

3. QC 3.0 i 2.4A

Također mislim da se neće pogriješiti sa blitzwolfovim kablom ali to nisam istraživao.

Naravno postoje i drugi brandovi ali eto trenutno sam o ovima čitao dosta pozitivnih iskustava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 0:29 (s0me0ne).
17 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Grossoshop mi govori da je rom na mobu koji cu dobit

"Hello,
ROM is installed Dev Global multi language
Dev Global Official MIUI ROM Kenzo 7

Joe GrossoShop

Kind regards,"

Sve im ne vjerujem da je čist official,  sta vi mislite? 

Rom je onaj koji ti kaže.Global dev, kad ga spojiš na net ponuditi  će ti OTA update na MIUI 8.Ako ne želiš biti na betama preflešaš na stable ili po želji.

15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hoce li na global stable sd verzija doci miui 8 uodate??

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Od jucer je paket u zagrebu (22:22Hrs) sta mislite koliko mu treba do splita? Jel bi triba doc danas? 

0 0 hvala 0
11 godina
Nikola_Cro kaže...

Od jucer je paket u zagrebu (22:22Hrs) sta mislite koliko mu treba do splita? Jel bi triba doc danas? 

Tribalo bi. Meni je nekidan paket isto ZG-ST stiglo u ispod 24h

13 godina
maxy0 kaže...

Hoce li na global stable sd verzija doci miui 8 uodate??

Na Global Stable ROM dolati MIUI 8 update tek kada dođe MIUI 8 Stable ROM.

Nikola_Cro kaže...

Prije bi rekao sutra ili neki drugi dan.

Meni je paket već 2 dana na carini, ako sutra ne dođe onda tek valjda u ponedjeljak...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan

A jbt ko ce čekat do ponediljka :(

U svakoj državi  mi je bia po jedan dan,  odakle si narucia

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Očekujem paket direkt iz Xiaomia, nikakav webshop.

Žalosno je kad paket duže putuje iz ZG do RI u mom slučaju nego iz Beijinga do ZG.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

S koje stranice si to naručio? 

Jel ts izaslo nesto skuplje,  jer bi i ja narucia svoj direktno od Xiaomia da dobijem pravi oriđiđi rom :) 

Edit: evo sad vidim pise da je dostava od 8/10 radnih dana

A od kad sam ja narucio proslo je samo 7 tako da sigurno neće će danas doc 

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 12:47 (Nikola_Cro).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Paket su mi poslali direkt iz Xiaomi-a preko EMS-a.

Nije moguće slanje običnim korisnicima na ovaj način zbog određenih razloga tako da za sada vam ostaju na raspolaganju samo web shopovi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Paket su mi poslali direkt iz Xiaomi-a preko EMS-a.

Nije moguće slanje običnim korisnicima na ovaj način zbog određenih razloga tako da za sada vam ostaju na raspolaganju samo web shopovi.

Ili da nam ti svima naručuješ   

a inače ima li razlike u odnosu na naruđbu iz web shopa nekog? (rom, vrijeme dostave, cijena...)

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.7.2016 22:19 (dudekzg).
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Imam verziju MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL) da li je to ok ? i kad god idem na provjeri ažuriranja kaze da trenutno nema novih..

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Za stabilnu verziju izlazi svako 2 tjedna update ja mislim

10 godina
neaktivan
@kaw_liga to nije official ROM pa zato ni nema updateova, imas svakih par stranica tu isto pitanje i iste linkove, pretrazo temu po nekim kljucnim rijecima ili jednostavmo preleti zadnjih deset. Ugl trebas preko kompa se prebacit na official ROM.

0 0 hvala 0
13 godina
Nikola_Cro kaže...

Za stabilnu verziju izlazi svako 2 tjedna update ja mislim

Developer ROM - svaki tjedan

Stable ROM - svakih 4-6 tjedna nekada i duže

9 godina
neaktivan

Evo dosla mi danas sms od dpda da ce paket bit dostavljex od 8 do 16,  u 7 i nesto je u stu bio

14 godina
fpozar kaže...
@kaw_liga to nije official ROM pa zato ni nema updateova, imas svakih par stranica tu isto pitanje i iste linkove, pretrazo temu po nekim kljucnim rijecima ili jednostavmo preleti zadnjih deset. Ugl trebas preko kompa se prebacit na official ROM.

Krivo sam postavio pitanje,procitao sam zadnjih par i vise stranica ali ne vidim razlog zasto bi se prebacio na official rom kad mi sve steka i ovako ? mozda nesto nisam primjetio ali koristim ga mjesec dana i osim nekih sitnih bugova sve stima korektno.

Jedino me taj update a evo sad ako sam razumio i za  ove verzije treba doci za par tjedana?

17 godina

Za tu verziju koju ti imaš nikada neće doći update. To je ROM koji je prodavac stavio i koji nije službeni Xiaomijev i koji je pun bugova. Prebaci se na službeni na koji redovno dolaze updatei, ima bolje trajanje baterije itd.

10 godina
Ja imam istu verziju i nemam nikakvih bugova, a baterija mi drži 3 dana i imam oko 9h screen on time (doduše na 20% svjetline) a lovim ponekad i pokemone oko pola sata, Wi-Fi cijeli dan upaljen, surfam, gledam video na yt. Koje to bugove ima ta verzija? Možda nisam primijetio.
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Opet ću malo van teme (ili ne), ali što mislite koliko vrijedi potpuno novi i nekorišteni Xiaomi Redmi Note 3 Pro (30gb+3gb), tamno sivi kojem ne radi lampica tipke MENU (lijeva od tri donje), s kaljenim staklom i prozirnom maskicom kad bi prodavao na Njuškalu.

Danas su mi na AliExpressu ponudili opcije da vratim mobitel ili da mi uplate neku manju naknadu, a pošto idem na more danas, najrađe bih uzeo naknadu i prodao mobitel, al bojim se da ću biti u minusu.

Ako se pitate zašto jednostavno ne zadržim mobitel jer je inače sve u redu s njim - eto, takav sam da me bode ta tipka u oči. :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 11:57 (tjsudac).

0 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...
Ja imam istu verziju i nemam nikakvih bugova, a baterija mi drži 3 dana i imam oko 9h screen on time (doduše na 20% svjetline) a lovim ponekad i pokemone oko pola sata, Wi-Fi cijeli dan upaljen, surfam, gledam video na yt. Koje to bugove ima ta verzija? Možda nisam primijetio.

Ista stvar sem sto ne lovim pokemone ...jedini bug koji mi se pojavio par puta je bio da nisam mogao odg na pozive tel zvoni i sve al nemos klikniti tj povuci slusalicu.

Kad vidim kolika je to procedura glava me zaboli od nje i od pojmova flesanje,brickanje,unlock,bootloader a cemu to sve da sam znao da cu se zaebavati toliko oko telefona nebi ga nikad ni uzeo..

17 godina

Nisam koristio taj ROM (čim sam  dobio telefon odmah sam se prebacio na službeni), ali eto nemogućnost da se odgovori na poziv, neki su pisali da im nestaje tipkovnica kada pišu poruke itd. Uglavnom svako neka koristi šta mu odgovara, ja radije koristim službeni ROM na koji redovno dolaze ispravke i  unapređenja.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2016 12:39 (Widowmaker).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice