Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 796.089
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Yup. Kad ides s developer na stable ide full wipe.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan

Iz Splita sam a preko neutrina i wow shopa na internetu nemogu naci baterije.

a na njuskalu su oglasi vec istekli

13 godina

Probaj nazvati ujutro..možda imaju ili mogu nabaviti...nikad ne znaš

9 godina
neaktivan

ocu, ali koga da zovem neutrino ili wow shop

ili oboje ;D

13 godina

Oboje naravno

9 godina
neaktivan
Je li se nekome dogadja da kad napuni mob do 100 posto da mu se trosi baterija normalno, a ne da odma to do 90 posto stigne u 10 min sota? Ako se to nekome ne dogadja molio bih ga da mi kaze rijesenje jer me bas zivciralo pocet, kao da bi trebalo mob punit 5 sati da se to ne dogadja, a nekad stvarno nemam vremena za to...

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Meni se to brzo pražnjenje prvih 10-ak posto baterije jedino ne dešava ako je punim preko noći na 1A, mada mi se čini da na MIUI8 ni to ne pomaže (updateovao sam pre 3 dana).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Deutsch kaže...
Je li se nekome dogadja da kad napuni mob do 100 posto da mu se trosi baterija normalno, a ne da odma to do 90 posto stigne u 10 min sota?

kako mjerite taj SOT uopšte

13 godina
Kulin Ban kaže...

Odi u Battery & Performance > Battery use > "Hardware" > i stisni na Screen.

Tamo ti piše Screen time on.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
9 godina
Kaj se zamarate s tim podacima SOT, Antutu, megapix i ostale gluposti ?
Vidiš kak ti tel. radi u praksi, manite se brojki😀

2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Cromaki kaže...
Kulin Ban kaže...

Odi u Battery & Performance > Battery use > "Hardware" > i stisni na Screen.

Tamo ti piše Screen time on.

pa to i radim

pitanje je bilo, tačnije, kad i kako mjerite

jer meni nekad pokazuje 40 minuta, kao sada, a nekad 5 sati ?!?!?!

jel pri napunjenoj bateriji na 100%, jel pri podešenju osvjetljenja na 100% ili na auto....

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 13:26 (Kulin Ban).
11 godina
neaktivan
kibo00 kaže...

Idem na put u USA i jel zna netko hoće mi radit mob na njihovim frekvencijama??

google mi baš i nije pomogao jer ima dosta kontradiktornih informacija... pa ako je netko bio preko bare s note-om 2 ili zna nekoga tko je bio bilo bi savrseno...

hvala

možda netko nije vidio pa da se citiram :D

sorry na smetnji ;)

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Geldajući podatke navedene ovde i ovde, dobar deo frekvencija se ne preklapa, ali bi trebalo da ih je dovoljno podržano da ćeš imati signal.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pogledaj ovdje:

http://willmyphonework.net/

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Koji bi rom preporucili al da je multilanguage? Jel ovaj što miui 8 stable takav pošto piše chinese stable? Napravit ću full wipe
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

hvala na odgovorima...

stranica http://willmyphonework.net/ me najviše i buni jer po njoj mi neće raditi... ali na njoj isto tako piše da mi ni u hrvatskoj ne radi (imam FDD verziju) pa telefon i 3g najnormlanije rade...

po nekim stranim forumima našao sam postove gdje jedni pišu da im radi, drugi da ne... tako da nemam pojma...

hvala u svakom slučaju...

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Koliko vidim, piše da u Hrvatskoj skoro sve normalno radi:

AFAIK, razne FDD i TDD varijante RN2 zapravo podržavaju iste frekvencije. Koliko sam uspeo da se uputim kada sam nabavljao telefon, verzija siromašnija frekvencijama je prilagođena za kinesko tržište i tamo te frekvencije zaista ne rade, ali pretpostavljam da je ograničenje softversko, jer kad telefon izađe iz Kine, "nedostajuće" frekvencije magično prorade. Tako sam barem pročitao, nisam proveravao. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 17:15 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

sorry krivo sam napisao... imam TDD verziju i za nju na http://willmyphonework.net/ piše da ne radi u hrvatskoj, a uredno radi...

ovo sam i ja čuo da su frekvencije u obje verzije zapravo iste, pa se nadam da će se biti ok...

skoro cijelo putovanje si baziram na google-u kao vodiču (paniram u usa kupiti broj od neke njihove mreže) i ako ispadne da mob ne radi, onda sam u k... :D

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Onda imamo isti podmodel.  I meni radi sve što sam probao, a pogledao sam i porudžbinu koju sam napravio kada sam ga kupovao i prodavac je napisao da u zvaničnim specifikacijama za ovu varijantu RN2 nema gomile frekvencija, ali da su oni testirali i da rade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Pitao sam oba shopa i nitko nema niti narucuju po narudbi.

neutrino reka da jedino na njuskalu to mogu vidit

a wow shop da ce tek za mjesec dana doc neke baterije

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Vidio sam postoju externall punjaci

znaci izvadis bateriju i stavis je u taj uredaj i on ti ga puni.

jel ima jedan za xiaomi

0 0 hvala 0
13 godina

Jel ti se mobitel ugasio ili još uvijek radi? 

9 godina
neaktivan

mobitel se ugasio jer je ostao bez baterije, na 20 % sam otkrio da mi se ne zeli vise puniti.

ali problem je sta ga ja stavim na punjac ali on ni ne zeli doc npr do mi loga ili do one baterije sta se puni

i kad je pritisnem tipku za upalit on samo zavibrira ekran se upali i ugasi i to je to od zivota.

sada trazim novi zamjenski usb charging port ili novu bateriju nezz do cega bi mogao bit problem od tog dvoje

edit;

sta bi od ovog trebao kupit za promjenit usb port

1. http://www.aliexpress.com/item/3pcs-lot-100-New-original-USB-charger-Charging-Port-Dock-Repair-Replacement-for-Xiaomi-Redmi-Note/32555409048.html?spm=2114.40010308.4.1.TDVoNH

2. http://www.aliexpress.com/item/Original-Dock-Connector-Micro-USB-Charging-Port-Flex-Cable-Ribbon-Module-Mic-Replacement-Parts-For-xiaomi/32508884011.html?spm=2114.01020208.3.19.fX7nCw&ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201602_1_10057_10056_10065_10055_10054_10059_10058_10017_107_10060_10061_10052_414_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_2&btsid=9ca2de0f-7d15-4f22-aa44-10707d23e5df

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2016 21:20 (Nikola_Cro).
13 godina

Ja sam sad maloprije izvadio bateriju i spojio na punjač bez nje da vidim šta će se desiti...mobitel vibrira svakih par sekundi...ako je do usb porta onda se neće ništa desiti...vrijedi probati...mada sam ja mislio da bi mobitel možda mogao raditi bez baterije jer mi se čini da je jedan od mojih prijašnjih mobitela radio i tako (ili sam krivo zapamtio :) )

9 godina
neaktivan

onda je do usb port jer mi ne radi ni sa ni bez baterije,

nego sta da narucim od ovog gore? 1 ili 2?

Jel netko preporucuje neki servis u dalmaciji ili negdi drugo u HRV da posaljem postom, nije bitno samo da mi to napravu

9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

jel ovo isti MIU 8 rom za redmi 2/redmi note 2
http://en.miui.com/thread-333403-1-1.html

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Mi8 je, ali različiti devices,

0 0 hvala 0
13 godina

Bilo šta da kažem bilo bi krivo jer ni ti ni ja ne znamo do čega je točno...bilo bi idealno kad bi netko u tvom gradu imao naš mobitel heh, pa da probaš sa baterijom prvo...a ovako možeš sad samo nabadat...narucis to, pa ispadne da je do baterije ili obrnuto...mada ja kad bi narucivao taj port , naručio bi onaj drugi sa svim ostalim

15 godina
Evo kad nisam imao internet kakvo mi je bilo stanje, al ugl moram nešto pod hitno mijenjat.
I dalje mi se random pokazuje ona ikona kamere sa katancem u brzom meniju, ne znam razlog i nervira me.
Počeo mi se i sam gasit wifi u nekim trenucima i palit Mi Drop, ne znam šta se događa :(
Još ću tjedan dana ovo trpit dok ne nađem ili mi ne date neki pametan savjet a onda ću ga počet bacat.
Najbolja muška klapa na području Zagreba i okolice :D https://www.facebook.com/klapa.bosket/

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Kakva su iskustva s baterijom na MIUI 8? Pogotovo me zanima ako neko koristi zvanični stabilni ROM.

Meni sve što sam probao nakon 7.2 jede bateriju k'o ludo, i kada pogledam šta mi je trošilo bateriju, vidim da mi je udeo ekrana mnogo manji nego ranije, a da su opzadinski procesi (npr MIUI Framework) mnogo zastupljeniji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice