Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.564
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

U TWRP napraviš factory reset i pobrišeš sve osim Externel Storage (SD kartica)

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
To je advanced wipe i sve osim sd kartice pobrisati?
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Tako je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Notifikacije su lose, pogotovo whatsap viber gmail

Dodu tek kad udes u applikaciju. I radu sve dok ne odu amo rec u deep sleep aplikacije a ne moba.

Svaki premission mi je namjesten

0 0 hvala 0
13 godina
Nikola_Cro kaže...

Notifikacije su lose, pogotovo whatsap viber gmail

Dodu tek kad udes u applikaciju. I radu sve dok ne odu amo rec u deep sleep aplikacije a ne moba.

Svaki premission mi je namjesten

Omogučio si autostartup i lockao aplikacije u memoriju ?

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Gdje mogu provjerit, na poslu san sad da znam vidit posli

0 0 hvala 0
13 godina
Nikola_Cro kaže...

Gdje mogu provjerit, na poslu san sad da znam vidit posli

Security > Permissions > Autostart

A za lockanje aplikacija, u recents trayu, samo ikonu/tile aplikacije povučeš prema dole.

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

To za premission mi je vec bilo, a jel za lockane aplikacije to stvarno pomaze? 

Cak i kad mi je aplikacija ukljucena nakon nekog vremena trebam izac iz nje i opet uc da provjerim jel doslo ista

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel neko zna ili koristi kakav icon pack

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Nikola_Cro kaže...

Jel neko zna ili koristi kakav icon pack

Ja sam to radio na sljedeci nacin - odspojis se sa interneta, odes u storage i izbrises cache. Otvoris themes i kliknes na customize, odaberes icons, odes na recents ili tako nesto - otvorit ce ti se poruka da nisi spojen na net, sad se spojis i kliknes refresh - sad imas ikona kolko ti srce zeli i izaberes koje ti odgovaraju - download i apply.

Ima neka dobra dusa da posta link za MIUI 8 rom, po mogucnosti sa detaljnim uputstvom za fleshanje. Thx

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

A taj icons pack na xiaomiu se koristi samo za stock applikacije. Nema fejs,whatsap itd svoju iconu, koliko ja znam

Edit: nmvz nasao sam jedan pack sa okruglim ikonama tako da mi sr vrhunski slaze i sa stock i ostalim aplikacijama.

Eo slika: http://m.imgur.com/B07QN1g,te1fCOz

I da imam never settle od op3 jer se mislim dal da ga uzmem na kraju lita

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2016 11:42 (Nikola_Cro).

0 0 hvala 0
15 godina
Bok ekipa, trebamo pomoc cura i ja.
Ima xiaomi redmi note 4g i danas joj se sam od sebe zakljucao i trazi prijavu na MI racun. Kada se pokusa prijaviti, javi da taj racun ne postoji. Da li neka dobra dusa moze pomoci kako da se to rijesi, ima pivu od mene
Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Očito je netko napravio mi account nekada...šta ne možete zatražiti novu šifru preko maila ili tako nešto? Mada mislim da se mi account može napraviti preko broja i preko maila...ja kad sam probavao preko broja nikad nije uspjelo, tako da bi trebali saznati onda preko kojeg maila ste to napravili..ne znam šta drugo ..a i kako se mogao sam od sebe zaključati?

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Di ima za uzet novih baterija? znaci danas sam ju tri puta punio, sve ukupno 2.5 sata sot sa 3 punjenja.. i sad nakon niti 10 min fali vec 16%
Jos ovaj novi miui vice na mene da mu je vruce😂 stvarno se pregrijava u roku odma.. jos je spustena frekvencija procesora.. vise manje sam razocaran sa tim stvarima, perfomanse su dobre, ali to je to. I je li tko primjetio sporiju kameru na novom miuiu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nocio kaže...
Ima xiaomi redmi note 4g i danas joj se sam od sebe zakljucao i trazi prijavu na MI racun. Kada se pokusa prijaviti, javi da taj racun ne postoji. Da li neka dobra dusa moze pomoci kako da se to rijesi, ima pivu od mene

to se i meni dogodilo. ugasio mob, usao u recovery, wipe cache i nije trazio tu prijavu vise.

15 godina
bore1989 kaže...
Očito je netko napravio mi account nekada...šta ne možete zatražiti novu šifru preko maila ili tako nešto? Mada mislim da se mi account može napraviti preko broja i preko maila...ja kad sam probavao preko broja nikad nije uspjelo, tako da bi trebali saznati onda preko kojeg maila ste to napravili..ne znam šta drugo ..a i kako se mogao sam od sebe zaključati?

GuardianOTB kaže...
Nocio kaže...

to se i meni dogodilo. ugasio mob, usao u recovery, wipe cache i nije trazio tu prijavu vise.

Ma krivo mi je objasnila djelomice. Kaze da je bila na poslu kada joj se to desilo. Samo joj je tražilo prijavu na MI account i kada se pokušala prijaviti javljalo joj je da račun ne postoji, a u pisu greške je pisalo kao da je uređaj izgubljen i da se mora prijaviti da bi ga mogla koristiti, ali se nije mogla prijaviti.

Kada je došla, otišao sam u TWRP i napravio wipe data, cache i dalvik i proradio je.

13 godina
,,mislim da nisi morao wipe data odnosno ja nisam, samo cache i dalvik tj. ART i meni isto proradilo. Ako nije bilo podataka na mobu ok, ali ako nisi napravio backup njezinih slika ne bih ti htio bit u kozi :)

1 0 hvala 0
13 godina
Hahahaha...ma oprostit će mu kad vidi da mobitel radi :) te slike u jednom danu nadoknadi :D
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja mislim da si se mogao usb-om spojit na komp i prebacit bitne stvari kao slike itd. i onda wipe data

1 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 2

promasio temu moze delete

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.6.2016 1:02 (kaw_liga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
GuardianOTB kaže...
,,mislim da nisi morao wipe data odnosno ja nisam, samo cache i dalvik tj. ART i meni isto proradilo. Ako nije bilo podataka na mobu ok, ali ako nisi napravio backup njezinih slika ne bih ti htio bit u kozi :)

bore1989 kaže...
Hahahaha...ma oprostit će mu kad vidi da mobitel radi :) te slike u jednom danu nadoknadi :D

Hahaha sve odslika joj je ostalo, cak sam i memorijsku za svaki slučaj izvadio.

Nisam wipe-ao internu memoriju iz TWRP-a samo factory reset i dalvik and cache. Sve je ostalo osim aplikacija :D nije mi prvi android oko kojeg čačkam, pa znam što radim :D

Stvar je u tome, da kada se upalio mob je bio spojen na mobilne podatke, ali se nije moglo prijaviti jer je javljalo da račun ne postoji tako da je to bilo pomalo novo iskustvo što se tiče njega

13 godina
Iskreno, meni je razočaravajuća podrška za redmi note 2...imao coolpad f1 i za njega su svaki dan izlazili novi romovi,portovi ...svašta nešto...a ovdje se praktički ništa ne dešava...

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Pa svaki petak izlazi novi weekly rom...i sad su još izdali MIUI 8...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
13 godina
Sve je to ista spika...tamo si imao portove sa sony-a ,huawei-a,phillips-a,samsunga...ne znam čega sve ne..jako puno kvalitetnih romova...šta ako netko želi probati nešto novo? Malo osvježiti sve...na xda se skoro ništa ne dešava, niti na needrom i moviles dual sim...a mobitel je još friski...pitanje da li će biti marshmallow uopće...sumnjam da će mi slijedeći mobitel biti xiaomi jer ih po svemu sudeći nije briga za svoje korisnike...
15 godina
moderator

Pa kakve veze Xiaomi ili bilo koji drugi proizvođač ima sa portanjem romova?

To rade ljudi nepovezani sa proizvođačem...

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
13 godina
Pa tko je i rekao da ima? Općenito malo romova ima (pogotovo kvalitetnih) i to je to...napravio sam usporedbu i iznosim svoje mišljenje...

0 0 hvala 0
13 godina
bore1989 kaže...
Pa tko je i rekao da ima? Općenito malo romova ima (pogotovo kvalitetnih) i to je to...napravio sam usporedbu i iznosim svoje mišljenje...

Imaš MIUI, CM, Flyme, AICP.

Može postojati 200 ROM-ova ali šta kad se 98% njih ne updata. Drži se ovih official koju imaju redovitije updateove i bit češ sretan.

13 godina
U tome i je najveći problem, plus još to što nema dovoljno source-a , tako da to sve na kraju vodi upravo do xiaomi-ja...sad sam na psyrom miui 8 special edition i prilično sam zadovoljan...ima dobrih novotarija...
9 godina
neaktivan
bore1989 kaže...
U tome i je najveći problem, plus još to što nema dovoljno source-a , tako da to sve na kraju vodi upravo do xiaomi-ja...sad sam na psyrom miui 8 special edition i prilično sam zadovoljan...ima dobrih novotarija...

xiaomi i je najveci problem jer nema sourcea za mobitel koji developeri trebaju za napravit rom, u svakom romu nesto ne valja samo zbog nedostatka sourcea, npr. u cm-u ne valja kamera ili ne radi 2. sim kartica, imao sam nekako veca ocekivanja od updateova za ovaj mobitel, npr da stigne mm ili da se bar izdaje source, ali nista od toga ocito

13 godina
O tome ti ja pričam :) svaki rom ima neke nedostatke...mada su developeri dosta toga uspjeli i bez source-a...ne znam koji je razlog xiaomi-ja za neizdavanje tih source-eva...dosta ljudi im okreće leđa radi toga...opet, neki kažu da je to zbog mediateka,a ne xiaomi-ja...kako bilo, uvjeren sam da se ne iskorištava puni potencijal našeg mobitela...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice