U TWRP napraviš factory reset i pobrišeš sve osim Externel Storage (SD kartica)
Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 791.525
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Tako je.
Notifikacije su lose, pogotovo whatsap viber gmail
Dodu tek kad udes u applikaciju. I radu sve dok ne odu amo rec u deep sleep aplikacije a ne moba.
Svaki premission mi je namjesten
Notifikacije su lose, pogotovo whatsap viber gmail
Dodu tek kad udes u applikaciju. I radu sve dok ne odu amo rec u deep sleep aplikacije a ne moba.
Svaki premission mi je namjesten
Omogučio si autostartup i lockao aplikacije u memoriju ?
Gdje mogu provjerit, na poslu san sad da znam vidit posli
Gdje mogu provjerit, na poslu san sad da znam vidit posli
Security > Permissions > Autostart
A za lockanje aplikacija, u recents trayu, samo ikonu/tile aplikacije povučeš prema dole.
To za premission mi je vec bilo, a jel za lockane aplikacije to stvarno pomaze?
Cak i kad mi je aplikacija ukljucena nakon nekog vremena trebam izac iz nje i opet uc da provjerim jel doslo ista
Jel neko zna ili koristi kakav icon pack
Jel neko zna ili koristi kakav icon pack
Ja sam to radio na sljedeci nacin - odspojis se sa interneta, odes u storage i izbrises cache. Otvoris themes i kliknes na customize, odaberes icons, odes na recents ili tako nesto - otvorit ce ti se poruka da nisi spojen na net, sad se spojis i kliknes refresh - sad imas ikona kolko ti srce zeli i izaberes koje ti odgovaraju - download i apply.
Ima neka dobra dusa da posta link za MIUI 8 rom, po mogucnosti sa detaljnim uputstvom za fleshanje. Thx
A taj icons pack na xiaomiu se koristi samo za stock applikacije. Nema fejs,whatsap itd svoju iconu, koliko ja znam
Edit: nmvz nasao sam jedan pack sa okruglim ikonama tako da mi sr vrhunski slaze i sa stock i ostalim aplikacijama.
Eo slika: http://m.imgur.com/B07QN1g,te1fCOz
I da imam never settle od op3 jer se mislim dal da ga uzmem na kraju lita
Ima xiaomi redmi note 4g i danas joj se sam od sebe zakljucao i trazi prijavu na MI racun. Kada se pokusa prijaviti, javi da taj racun ne postoji. Da li neka dobra dusa moze pomoci kako da se to rijesi, ima pivu od mene

Jos ovaj novi miui vice na mene da mu je vruce😂 stvarno se pregrijava u roku odma.. jos je spustena frekvencija procesora.. vise manje sam razocaran sa tim stvarima, perfomanse su dobre, ali to je to. I je li tko primjetio sporiju kameru na novom miuiu?
Ima xiaomi redmi note 4g i danas joj se sam od sebe zakljucao i trazi prijavu na MI racun. Kada se pokusa prijaviti, javi da taj racun ne postoji. Da li neka dobra dusa moze pomoci kako da se to rijesi, ima pivu od mene
to se i meni dogodilo. ugasio mob, usao u recovery, wipe cache i nije trazio tu prijavu vise.
to se i meni dogodilo. ugasio mob, usao u recovery, wipe cache i nije trazio tu prijavu vise.
Ma krivo mi je objasnila djelomice. Kaze da je bila na poslu kada joj se to desilo. Samo joj je tražilo prijavu na MI account i kada se pokušala prijaviti javljalo joj je da račun ne postoji, a u pisu greške je pisalo kao da je uređaj izgubljen i da se mora prijaviti da bi ga mogla koristiti, ali se nije mogla prijaviti.
Kada je došla, otišao sam u TWRP i napravio wipe data, cache i dalvik i proradio je.
Ja mislim da si se mogao usb-om spojit na komp i prebacit bitne stvari kao slike itd. i onda wipe data
promasio temu moze delete
Hahaha sve odslika joj je ostalo, cak sam i memorijsku za svaki slučaj izvadio.
Nisam wipe-ao internu memoriju iz TWRP-a samo factory reset i dalvik and cache. Sve je ostalo osim aplikacija :D nije mi prvi android oko kojeg čačkam, pa znam što radim :D
Stvar je u tome, da kada se upalio mob je bio spojen na mobilne podatke, ali se nije moglo prijaviti jer je javljalo da račun ne postoji tako da je to bilo pomalo novo iskustvo što se tiče njega
Pa svaki petak izlazi novi weekly rom...i sad su još izdali MIUI 8...
Pa kakve veze Xiaomi ili bilo koji drugi proizvođač ima sa portanjem romova?
To rade ljudi nepovezani sa proizvođačem...
Imaš MIUI, CM, Flyme, AICP.
Može postojati 200 ROM-ova ali šta kad se 98% njih ne updata. Drži se ovih official koju imaju redovitije updateove i bit češ sretan.
xiaomi i je najveci problem jer nema sourcea za mobitel koji developeri trebaju za napravit rom, u svakom romu nesto ne valja samo zbog nedostatka sourcea, npr. u cm-u ne valja kamera ili ne radi 2. sim kartica, imao sam nekako veca ocekivanja od updateova za ovaj mobitel, npr da stigne mm ili da se bar izdaje source, ali nista od toga ocito