ok,na ovoj stranici ima developer rom 5.10.15, ali ima i na ovoj stranici 5.10.15 i zanima me dal je riječ o istim ROM-ovima?
Edit: HVALA Cromaki sad sve jasnije
ok,na ovoj stranici ima developer rom 5.10.15, ali ima i na ovoj stranici 5.10.15 i zanima me dal je riječ o istim ROM-ovima?
Neki tutorial kako rootati note 2?
Na listi smo za MIUI 7 China stable build:
Prvi nema google apse i ima kineskih aplikacija, drugi je nesluzbeni, prilagodjen "nasem" trizistu - isti kao sluzbeni ali prociscen od kineskih appova i svastawarea, sa google appsima i vecinom EU jezika, rootan. Izlazi obicno jedan dan ili isti nakon sluzbenog.
@wkoner1 - romovi sa xiaomi.eu su rootani po defoltu.
ROM se uvijek skida sa Official MIUI stranice i tu je kraj rasprave, nikakav multirom, xiaomi.eu
Pojasni, sto fali xiaomi.eu romu, osim sto je to najveca xiaomi dev zajednica nakon miui.coma i cije romove koriste hiljade ljudi?
Vecina bugova koja se pojave na romu su ona nasljedjena od orig verzije, ako bude neka sitnica u kompajliranju, taj rom se obicno odma rebuilda ispravljen.
Jebiga moj nije došao s rootom, koji da ROM skinem a da mi ne obriše ništa nadam se?
I neki tutorial za to ako ima.
ja sam na 66.77.33.00
Na listi smo za MIUI 7 China stable build:
Bravo, onda moram sam sebe djelomično demantirati sa zadnje stranice, bit će miui7 china stable za RN2.
Ali ipak nema još nikakvog global roma za RN2, ni stable, ni developer, samo china rom. Da se pojasni drugima, china romovi imaju dva kineska i jedan engleski jezik, nema play storea ni ostalih google aplikacija i ima nešto kineskog bloatwarea koji je potrebno izbrisati ili onemogućiti u postavkama aplikacija.
Ljudi koji imaju taj miui 66.77.33.00 neka znaju da se ne radi o službenom romu, već o nekom bućkurišu i križancu stable roma i multi language roma. I moj RN2 je imao taj rom kad je došao. Čak punih pola sata sam ga imao na mobitelu, dok nisam došao do kompa
Prvi nema google apse i ima kineskih aplikacija, drugi je nesluzbeni, prilagodjen "nasem" trizistu - isti kao sluzbeni ali prociscen od kineskih appova i svastawarea, sa google appsima i vecinom EU jezika, rootan. Izlazi obicno jedan dan ili isti nakon sluzbenog.
@wkoner1 - romovi sa xiaomi.eu su rootani po defoltu.
ok, hvala i tebi, znači sa dobre stranice sam prvi put skinul.i dalje budem skidal sa te, jer mi odgovara ova verzija bez kineskih aplikacija i sa gaps-ima(nemam volje onda opet brisati nepotrebne aplikacije i instalirati gaps),ali budem čekal sljedeću verziju pa flashal tu verziju.sa ove na kojoj sam sad(5.9.24) mi govori da nema novih ažuriranja.
Jel ga mogu promijenit bez da mi se fajlovi brišu?
Jel ga mogu promijenit bez da mi se fajlovi brišu?
kakvi fajlovi?
edit:inače ako ideš stavljati drugi rom trebaš napraviti full wipe/dalvik/cache...
Ljudi koji imaju taj miui 66.77.33.00 neka znaju da se ne radi o službenom romu, već o nekom bućkurišu i križancu stable roma i multi language roma. I moj RN2 je imao taj rom kad je došao. Čak punih pola sata sam ga imao na mobitelu, dok nisam došao do kompa
Da, nevezano jel' se prelazi na kineski official miui rom ili xiaomi.eu global rom, uvijek to treba obaviti cim se dobije mobitel (uz full wipe prije). Narucio sam do sada cetiri, pet xiaomi moba sa raznih adresa, uvijek su imali nekakve krizance kako velis od roma, sa raznim smecem unutra.
ok, hvala i tebi, znači sa dobre stranice sam prvi put skinul.i dalje budem skidal sa te, jer mi odgovara ova verzija bez kineskih aplikacija i sa gaps-ima(nemam volje onda opet brisati nepotrebne aplikacije i instalirati gaps),ali budem čekal sljedeću verziju pa flashal tu verziju.sa ove na kojoj sam sad(5.9.24) mi govori da nema novih ažuriranja.
Over-the-air update obicno kasni neko vrijeme za releasom na xiaomi.eu sajtu, al' nije to tak bitno, nakon nekog vremena i tak neces updejtat telefon svaki petak. Ako ti se bas zuri, skini sa xiaomi.eu roms novi rom, pa samo update iz updater aplikacije i to je to.
Pojasni, sto fali xiaomi.eu romu, osim sto je to najveca xiaomi dev zajednica nakon miui.coma i cije romove koriste hiljade ljudi?
Vecina bugova koja se pojave na romu su ona nasljedjena od orig verzije, ako bude neka sitnica u kompajliranju, taj rom se obicno odma rebuilda ispravljen.
Koriste zato što rade prijevod na razne jezike.
Ne kažem da ne postoje bugovi na official verziji, ali mnogo više ih može nastati prilikom re-compilanja.
Dešava mi se da mi ljudi u pm reportaju razne bugove koji uopće niti ne postoje sa Official ROM-om. Lakše je i meni i vama kada se koristi Official ROM i ako zaista postoji bug - ja ga potvrdim i proslijedim developerima.
ajde spremam se naručit pa ak mi netko može odgovorit odakle naručit na aliexpressu, shenzhen ili topmall ili neki treci? jel ~1500 kn normalna cijena za prime (32gb) verziju?
"Please leave us message if you want a sealed box.Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control",flash the Multi-language ROM and install Google play!"
jel treba ovo pustit ili to mogu lagano i sam napravit?
i kakvi su ovi nillkin glass, nillkin shield, nillkin case, isplati li se uzeti šta od toga?
Stigo mi rn2, ako zelim updateati na miui 7 unofficial verziju, mogu samo jednostavno u MiRecovery wipe data/cache i update?
Interno- ja sam sa top one narucio(prime verziju)
ono je da ti provjeru mob jel sve u redu sa njimi usput ti flashaju taj rom ako oces ja msm.
narucia san sa flip case i usput dobio i dva screen covera.
gave233- tako bi trebalo biti, barem sam ja samo sam isa na official ali isto je to
PC- udi u hardware modu i testiraj speaker (*#*#64663#*#* ja misli da ovaj kod
ne. kod full wipea brise se memorija moba tako da ces izbrisat i ROM.
Skinuti na komp ROM te instalirati ROM preko fastboota, potreban je onda TWRP. Postupak za ovo je objasnjen par stranica unazad.
Ja sada skidam: Version: V6.7.11.0.LHMCNCH (MIUI6) Size: 739M
Ne znam ni hoće li skinuti jer je server očajan trebat će mi cijeli dan, ima li tko kakav drugi link?
Također pošto ne mogu doći do SD kartice jer mi komp ne prepoznaje mob na ovom šugavom romu koji imam sad, mogu samo na internu stavit a flashing guide kaže da se s interne flasha? Ili je procedura drugačija pošto nemam official rom trenutno.
Ovi koji se i dalje žale da ne dobivaju push notifications raznih aplikacija, nisu komentirali jesu li isprobali https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer
Radi li navigon navigacija na ovom mobitelu? Ako ne, koju koristite?
Ovi koji se i dalje žale da ne dobivaju push notifications raznih aplikacija, nisu komentirali jesu li isprobali https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andqlimax.pushfixer
nekako mi se cini da to zdere bateriju dosta?
Kako vam funkcionira brzo punjenje, meni se normalno puni mob nikakvih 30min 60%!
Order Number:701751782xxxxx
Status:Closed
Reminder:Your order has been cancelled for security reasons. To avoid cancellations to future orders, please submit the additional required documentation to us. Note: Your payment for this order has not been claimed by AliExpress.
na aliexpressu mi ovo bacilo
jel se ovo kome događalo? traže me kopiju osobne i bankovnog računa, a neću im to davat
se može gdje drugdje naručit