Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 788.059
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Skini zadnji Global Dev ROM sa Official MIUI stranice (par postova iznad sam dao link) i provjeri dal se isti problemi dešavaju.

Iz iskustva govorim da ROM sa bilo koje druge stranice može uzrokovati razne probleme zbog recompilanja.

Iako osobno nemam Redmi Note 2, svakodnevno pratim ovu temu i raspravljam sa ostalim kolegama iz MIUI Device Teama ako imaju slične probleme kao i vi.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Taj global dev ROM ima hr jezik ili ne??
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav, još jedno pitanje u vezi  global dev ROM, dali su i dalje prisutne dosadne kineske aplikacije koje dolaze sa MIUI 6 u telefonu?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

pozdrav,već par dana koristim RN2 i zadovoljan sam, nisam primjetio nikakve probleme, a trenutno sam na dev .24 i sve proslo kako treba.

Imam drugi problem koji sam slucajno otkrio stavljajuci drugu karticu u sim 2 utor, primjetio sam da radi samo u gsm modu, a provjerom u inženjerskom modu pod BAND su frekvencije na fotografijama SIM1 i SIM2.

ja sam narucio i platio FDD varijantu, na kutiji mi pise sitnim slovima 2015051 TD-LTE ali nemam sve frkfencije( 2100 na3G). kontaktirao sam prodavaca T.O. jos mi nije odgovorio(vjerovatno zbog praznika),. Šta vi mislite u čemu je problem i koje je po vama rješenje. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
M3d0 kaže...
OK. Ma nije problem pričekati ću do 7. Ako se ne javi pisati ću Aliju direktno. Jel ima ko iskustva sa popravkom,zamjenom ili povratkom novca sa Alija??

Otvori case i odmah ce se javiti. Tamo mozes odmah traziti sto trazis i ako se ne javi automatski se presudjuje u tvoju korist. Da ne govorim da im odmah idu neki penali ako otvoris taj case i ne uspijes se dogovoriti s njim.

9 godina
neaktivan
papinijanus kaže...
Nakon sto sam 2 tjedna samo hvalio RN2 evo prvih problema kod mene:

1. Ljudi se zale da me jako lose cuju kod klasicnog telefoniranja. Sad sam malo testirao i cuju se jako pozadinski zvukovi. Imam eu dev 18 gore. Sad razmisljam mozda je kriva gumena maskica pa kanalizira krivo zvukove? Neznam uglavom sto da radim

2. Na suncu mi slike poblesave. Bez obzira jesu li slike iz galerije ili se nalaze u nekom članku na portalu. Izgledaju kao 3DD, ali bez naocala. Kad stavim prst na senzor osvjetljenja onda se sve vrati na normalu. Maknem prst, opet 3D :)

p.s. primjetio sam da mi je ogromna razlika izmedu trajanja baterije na wifi-u i na 4g.

Wifi SOT uvijek iznad 5 sati
4g SOT oko 3 do 3.30 sati

Ista stvar se i kod mene jučer dogodila. Restartom se problem riješio.

13 godina
neaktivan

Koji dio? :)

Ekran ili zvukovi?

9 godina
neaktivan

Ja se ispričavam 

Ovaj dio sa zvukovima. Sugovornik mi je rekao da se čujem kao da pričam iz bunara. Kao što rekoh, nakon restarta sam ga opet zvao i čuo sam se normalno.

13 godina
neaktivan
explo kaže...

Ja se ispričavam 

Ovaj dio sa zvukovima. Sugovornik mi je rekao da se čujem kao da pričam iz bunara. Kao što rekoh, nakon restarta sam ga opet zvao i čuo sam se normalno.

E da to je to. Pokušat ću

15 godina
Xiaomi Redmi Note 2
mozda vam je mobitel dosta dugo bio da ga niste restartali.. znam kad sam ga imo preko 350 sati bez restarta da su se svakakvi bugovi poceli dogadati, slike se nisu htjeli spremati itd.
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Taman uplatio 1540 kn na karticu i odma isa kupit izasa error da nema para valjda nisu sile jos. Nego kad je dobivam tracking broj i gdje ga dobivam? i jel on ukljucen u cjenu?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
sa koje stranice narucujes?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
s alia top one trgovinA
9 godina
neaktivan
tracking broj ces dobit porukom, na ali-ju odes pod my orders i tamo gdje ti je narudzba mobitela imas prozorcic za poruke. i to je ukljuceno u cijenu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Oce mi pare odma bit skinute s racuna pa kad se ovi vratu s praznika oni ce to stavit u paket i poslat?
9 godina
neaktivan
mislim da bi trebalo biti tako.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Sta narucujete te skuplje verzije? mislim jedino ako vam treba... ona verzija FD sa DHL-om vas izade manje do 1200kn pa zasto ne usparati (naravno ako vam nije bitno da obe kartice rade na 4g/3g)

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Nece da mi se uplati izalzi neki error, za nekakv limit na kartici,vjerovatno nema dovoljno paara na racunu, ali stavia san tocan iznos koliko kosta mob
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Uvijek se stavi koja kuna više zbog tečaja...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
Nikola_Cro kaže...
Nece da mi se uplati izalzi neki error, za nekakv limit na kartici,vjerovatno nema dovoljno paara na racunu, ali stavia san tocan iznos koliko kosta mob

Ak si stavio tocno kolko treba tu ti je zajeb mislim, jel ti uzme konverzija u $ nesto para.

9 godina
neaktivan
A jel problem ako su meni euri na kartici a placam dolarima?
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Maestro karticom iz Erstea sam platio kunama bez problema sve do sada na Aliu 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Meni je pbz visa, i oni su u euro to prebacili pa mi ima 20kn manjee zato me sad zanima oculi te eure u dolare na kraju morat prebacit ili mogu s eurima na alliu top one trg.
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

svaka konverzija ti uzima dio po dio tako da ako ne bude išlo bolje probaj uplatit još malo u eure pa kad obaviš onda odeš u banku i digneš ostatak. I iz iskustva, moraš imat bar nekih 50 kn više od cijene stvari koje kupuješ na internetu inaće ti transakcija nekada neće proći 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel se možda tko čuo sa prodavačem iz top one trgovine??? Jer meni već treći dan ne odgovara u vezi mrlje na ekranu. Upravo sam napravio dispute pa ću vidjet što će biti

0 0 hvala 0
14 godina
Imaju praznik do 7.10 kinezi
robimarko@gmail.com
9 godina
neaktivan
Još i bolje. Ako se ne javi do 6.10 dobivam pun iznos nazad

0 0 hvala 0
13 godina
Kad pod Security testiram cache; system cache skuplja brutalno cachea. Zna li itko zasto?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vepar kaže...
Sunbriel kaže...
miner kaže...
SHELBY_09 kaže...
Bas kad sam se odlucija moraju izaci ovakvi clanci ... https://www.telekineza.com/xiaomi-redmi-note-2-obmana-godine/

Naletio sam i ja na nesto o tome, medjutim u komentarima su brzo zakljucili da su optuzbe lazne.

Ovi s Telekineze su dobili sto su trazili. Par klikova vise...

Jel znaš možda gdje mogu naći izvor informacija o tome? Jer ovo što je kao linkano na telekinezi, kad kliknem ništa se ne događa. Zanima me i gdje je opovrgnuto isto.

Fejk...od Telekineze nista cudno..

Je malo kasno ali tek sam sad ovo vidio.

Tekst sa telekineze je od 31.08.

Izvor je kineski a preneseno je i drugdje:

http://www.zdnet.com/article/xiaomi-enmeshed-in-sham-campaign-allegations/ - 03.09.2015.

http://wantchinatimes.com/news-subclass-cnt.aspx?cid=1204&MainCatID=12&id=20150906000055 - 06.09.2015.

http://www.allchinatech.com/?p=798 - 23.09.2015.

Dakle nije fejk vijest nego fejk reklama a ako vijest nisi pročitao na gizchini ne znači da se nije dogodilo :D

Par dana uoči dolaska Redmi Note 2, najveće kineske trgovine (JD, TMall, Suning...) su preuzele propagandni materijal od Xiaomija i u

njemu je pisalo za ekran: AUO ili Sharp

Postere s tim reklamama su stavljali na svoje stranice.

Kad je pukla bruka (kupci provjerili koji je ekran u pitanju) onda su reklame uklonjene (Suning je nudio power bank od 5000mAh

kupcima Note 2 kao odštetu)  a Xiaomi se branio da na prezentaciji i na svojim stranicama nije isticao podatak o AUO/Sharp ekranima.

Trgovci, naravno, nisu isisali ove ekrane iz malog prsta.

Ekran je kineski, proizvođač je Tianma i može se kupiti za 10 USD u najjeftinijoj varijanti.

Xiaomi vjerojatno stavlja kvalitetnije modele istog proizvođača.

Neki trgovci još nisu obrisali prvobitne podatke koje su dobili od Xiaomija pa mobitel s  AUO/Sharp ekranom moš kupit na

https://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-2-prime-edition-mediatek-mt6795-64-bit-octa-core-22ghz-2gb-ram-32gb-rom-fdd-lte-6992.html

http://merimobiles.com/xiaomi-redmi-note-2-prime-16gb-tle.htm

(varka je ovdje u rečenici "working with AUO/Sharp...)

P.S. praznik je opet u subotu, 10.09. tako da je lako moguće da če normalno radit tek u drugi ponedjeljak.

Ne vjerujem da su zanemarili stari dobri običaj spajanja praznika :D 

TeleKineza
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2015 12:41 (dakok).
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2
kako da updateam na .24? nikako neide... probaj sam preko moba skinuti update ali nikako donwload ne moze krenuti, pa sam skinuo preko kompa, prebacio na mob i tamo u updater aplikaciji odabrao chose update package i odvede me do mi recovery i taman kad se krene azuirat pise file corrupted
http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice