Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 790.211
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
Naručio crni battery cover odavde
http://www.aliexpress.com/item/Battery-Cover-Ultra-Hard-Protective-Back-Case-For-Xiaomi-Redmi-note-2-Hongmi-Note-2-Free/32457864717.html

Danas stigao, ocjenio bi ga sa 4\5. Rubovi su malo oštriji od battery cover koji je došao uz mob i power gumb nije na prvu baš sjeo kako treba al ostalo je super
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Odigrao danas AdVenture Capitalist 20 min, proc bio na 60 stupnjeva... nikako se rjesit povišene temperature

Ajde nek neko provjeri kako mu radi panorama na EU devu. Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Meni panorama radi potpuno normalno... u defaultnoj aplikaciji. Snap kamera, app koju inače koristim već dugo na svim mobitelima, štuca i šteka, sporo slika, ne izoštrava dobro -uglavnom neupotrebljiva.

16 godina
Darko150 kaže...

Meni panorama radi potpuno normalno... u defaultnoj aplikaciji. Snap kamera, app koju inače koristim već dugo na svim mobitelima, štuca i šteka, sporo slika, ne izoštrava dobro -uglavnom neupotrebljiva.

Meni u defaultnoj aplikaciji ko da je zumirano, pa slika izgleda katastrofa i ne moze se fokusirati. Uglavnom očajno izgleda...

15 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

Odigrao danas AdVenture Capitalist 20 min, proc bio na 60 stupnjeva... nikako se rjesit povišene temperature

Ajde nek neko provjeri kako mu radi panorama na EU devu. Unaprijed hvala!

Meni na .24 EU danas nakon 1h the walking deada nikakvih problema sa temperaturom, nisam mjerio ali eto bude danas prije spavanja pa napišem

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Od aplikacija mene samo Skype zeza. Svaki put kad izađem iz Skypea, čak i ako samo stisnem Home button, kad se vratim u Skype, vidim da me bacio offline i da se ponovno vraća u život. I tako svaki put. A ako mi netko pošalje poruku dok je Skype u pozadini, odmah mi se sruši i sve ispočetka. Dobro pa ne koristim Skype puno jer bi inače poludila.

Edit: probala jednu stariju verziju koju micro$hit još uvijek nije blokirao i sad je prolazno. Obožavam ih. Gamad nesposobna. Blokira sve starije verzije Skypea koje su normalno radile i prisili korisnike da koriste nove verzije koje su pune bugova, crashaju se non-stop i ne mogu se ubiti osim ako im se ne blokira sav mogući način pokretanja.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.9.2015 23:35 (Sunbriel).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Postoji li za prodaju na alliu 32 gb prime TDD LTe 4g verzija? Nemogu nac ima samo 16 gb, a fdd ima i 32 gb al skuplja
10 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...
Postoji li za prodaju na alliu 32 gb prime TDD LTe 4g verzija? Nemogu nac ima samo 16 gb, a fdd ima i 32 gb al skuplja

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-2-Prime-4G-LTE-Cell-Phone-Android-5-0-MTK-Helio-X10/32468451182.html

17 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

čini se da nema TD verzije od 32gb

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
16 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Mogu reportati bug samo ako se dešava na official ROM-u od Xiaomi-a.

Sve ostale un-official i fan made stranice tipa Xiaomi.eu Smiui.net, Miuipro.ru i slične stranice re-compilaju romove, brišu neke sistemske aplikacije i po potrebi sami dodavaju neke stvari zbog kojih mogu doći razni problemi. Cijenim njihov trud ali za mene je official - official.

Šališ se?

10 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Ne postoji TD verzija od 32GB.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 10:51 (Sunbriel).
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

a onda cu taj kupit...

Sad su dole praznici neki, ja cu narucit kroz ova dva dana mob, kad bi mi triba doc onda za dva tjedna? 9.10 zavrsavaju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

a onda cu taj kupit...

Sad su dole praznici neki, ja cu narucit kroz ova dva dana mob, kad bi mi triba doc onda za dva tjedna? 9.10 zavrsavaju

ja svojeg kupil 23.09 i vidim da mi bude danas dostavljen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 11:54 (jura).
10 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam isto bio narucio 23. eto danas je dosao. Al imam jedno pitanjce, kako da provjerim koji je rom unutra? Kolko cujem ekipa je dobila neki kineski rom koji nema hrv. i pun je bloatwarea.Na mom imam i hrv. i ne vidim nekakav bloatware, pa me zanima kako da saznam koja je verzija roma i je li developer ili nije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bigzor kaže...

Ja sam isto bio narucio 23. eto danas je dosao. Al imam jedno pitanjce, kako da provjerim koji je rom unutra? Kolko cujem ekipa je dobila neki kineski rom koji nema hrv. i pun je bloatwarea.Na mom imam i hrv. i ne vidim nekakav bloatware, pa me zanima kako da saznam koja je verzija roma i je li developer ili nije?

Odi u Settings - About phone  i tamo pogledaj šta piše pod MIUI version.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
10 godina
Xiaomi Redmi Note 2

pise 66.77.33.00 (LHMCNCH) i ispod pise stable. Ima li ko saznanja kakav je to rom ili je bolje da stavim developer ko i svi ? Zasad mi sve radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

To bi trebao biti MIUI 6 Stable ROM.

Pričekaj dečke da ti kažu koji ROM oni preporučuju, iako vjerujem da će glas dobiti latest MIUI 7 Beta ROM.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

eto stigel i kod mene mob i isti rom je gore,ja baš idem sad idem stavljati twrp i MIUI 7

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 14:57 (jura).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
TWRP ti ne treba za update. Samo ako ces raditi backup.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozz. Moj mob. ima plavu mrlju na ekranu vidljivu na bijeloj i sivoj pozadini. Nije jako al se vidi . poslao sam liku od kojeg sam kupio mob. poruku pa ću vidjet što će mi on reći.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

@Vapor kud da instaliram one drivere da mi ostane twrp jer nakon svakog restarta vraća mi se Mi recovery

edit:nekaj ne radim dobro,onaj image slike od twrp kaj se zove preimenujem u recovery?sve napravim ali mi izbacuje nekakvu grešku.

edit2:uspjel sam,u krivi folder sam stavljal image sliku

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 17:54 (jura).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel ima tko kakvu informaciju za zastitu ekrana? jel je potreban kakvi screen protection?
ako nema nikakve zastite onda je to lose, ali mora imati nesto..

Mislim zamijeniti svoj Redmi 1s za ovaj uredaj pa dal mi se isplati?

Muci me malo baterija i zagrijavanje uredaja, sw bugovi ce se rijesiti.

Znam da je na mom Redmiju 1s baterija trajala kad je bio nov 6-7h SOT, a sad traje jedva 2,5h.

Tak da ako sada na ovom traje 4h sto je relativno malo za godinu dvije dobro ak ce se mob uopce upalit.

Mob korisitim samo za internet i dopisivanje.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mislim da ima nekakvu zaštitu ekrana. Ima na telekinezi video kako lik graba po ekranu i nema ogrebotina. Mene jedino muči kvaliteta ekrana pošto je moj došao sa mrljom na ekranu.
16 godina
neaktivan
M3d0 kaže...
Mislim da ima nekakvu zaštitu ekrana. Ima na telekinezi video kako lik graba po ekranu i nema ogrebotina. Mene jedino muči kvaliteta ekrana pošto je moj došao sa mrljom na ekranu.

Mrlja kao da je razbijen ekran ili mrlja softverska?Jel stalno mrlja? probaj drugi rom i wipe all

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.9.2015 18:53 (luka_cro).
9 godina
neaktivan
Nije do softvera. Vidi se od prvog dana na bijeloj pozadini. Djeluje mi kao da nije u ekranu nego na touchscreen-u ili ljepilu jer kad testiram ekran u raznim bojama ne vidi se ništa
17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Kak se stavi sa default browserom neka stranica na početni zaslon?

koji browser koristite:

3 default
3 chrome
1 neki drugi
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
A gledao sam i ja kako postaviti i nisam našao. Ja koristim chrome
13 godina
jura kaže...

Kak se stavi sa default browserom neka stranica na početni zaslon?

koji browser koristite:

ja koristim defaultni, sasvim mi je u redu. CM browser (Cheetah mobile) ima mogucnost stavljanja na pocetni screen. 

17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Kolki je dpi na tom miui 7?nekak mi se veće sve čini nego kaj sam imal na lenovu note

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
jura kaže...

Kolki je dpi na tom miui 7?nekak mi se veće sve čini nego kaj sam imal na lenovu note

Inace skines Build Prop Editor sa Storea i sam vidis. DPI je 480.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice