Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 372.085
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xiaomi Redmi 3

što se toga tice, mog radi isto kao i prvog dana, nikakva zamjetna zastajkivanja ili nesto slicno. jedini problem je kod cure i prijatelja kojima messenger (valjda jer je FB) ubija fon, bez njega radi odlicno.

Xiaomi Redmi 3@Latest Global Beta ROM
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Zdravo, na redmi 3s imam xiaomi.eu rom kojeg sam stavijo preko twrpa, pa me zanima kako bi najlakse vratijo offical global developer rom?

0 0 hvala 0
8 godina
@deeki

A šta ti ne valja na eu romu ?
To je isti global dev. rom bez nekih kuneskih aplikacija i sa dodatnim jezicima AFAIK.
8 godina
neaktivan
Pa sestri sam dao mobitel, pa bi stavijo official da moze napraviti update kad oce, jer ovo sad nezna. A sad ima i official dev hrvatski jezik i ostale tako da je super.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ovisi sto najvise trazis kod mobitela, inace mobitel za svoju cijenu vise nego zvijer
7 godina
neaktivan
Xiaomi redmi3
Ima li itko problema s micanjem passworda za zaslon. Prvo ga nisam mogla staviti mjesecima. I iz bezvezarije jedan dan uspijem. Sad vise ne mogu maknuti. A ne treba mi nikakav uzorak za zaslon ali neda maknuti.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
I meni kasne.
7 godina
neaktivan
Za xiaomi3. Probleme koje sam imala na početku, ostali su, stalno moram na update Google playa kako bi ista na tom mobu radilo. To moram svakih tjedan dana. Neku aplikaciju skinuti pa instalirati kako bi uopće moglo doći do ažuriranja Google playa. Bat izdrzi dan.
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Moj Redmi 3 s Prime je počeo pokazivati neke znakove koji ne slute na dobro. Kupljen je u WOW shopu i redovito se softver ažurira gotovo svakog petka pa ima trenutnu verziju MIUI 8 Global 7.4.13 Beta

Povremeno se događa da sam neodstupan ili ne mogu uspostaviti poziv iako imam prikaz dosta jakog signala ili čak nakon uspostave poziva druga strana ne čuje moj glas. Također i pokušaj uspostave odlaznog poziva ponekad zna trajati po čitavu minutu i više bez ikakvog zvuka, pa je nekad potrebno i nekoliko pokušaja do uspostave poziva. Zanimljivo je da u tim problematičnim momentima prijenos podataka i aplikacije koje ih koriste rade bez problema.

Tješio sam se da je to vjerojatno problem sa operaterom iako negdje postoji crv sumnje u aparat. Večeras mi se nenadano dva puta dogodio spontani reset aparata, jedamput čak dok je mirovao na stolu se bez vidljivog razloga ugasio i ponovno pokrenuo.

Ima li netko kakvih sličnih problema sa Redmi 3 modelima i što mi savjetujete?!

www.renault-klub.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 0:31 (stalker17).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Redly kaže...
Za xiaomi3. Probleme koje sam imala na početku, ostali su, stalno moram na update Google playa kako bi ista na tom mobu radilo. To moram svakih tjedan dana. Neku aplikaciju skinuti pa instalirati kako bi uopće moglo doći do ažuriranja Google playa. Bat izdrzi dan.

vendor rom...

stalker17 kaže...

Moj Redmi 3 s Prime je počeo pokazivati neke znakove koji ne slute na dobro. Kupljen je u WOW shopu i redovito se softver ažurira gotovo svakog petka pa ima trenutnu verziju MIUI 8 Global 7.4.13 Beta

Povremeno se događa da sam neodstupan ili ne mogu uspostaviti poziv iako imam prikaz dosta jakog signala ili čak nakon uspostave poziva druga strana ne čuje moj glas. Također i pokušaj uspostave odlaznog poziva ponekad zna trajati po čitavu minutu i više bez ikakvog zvuka, pa je nekad potrebno i nekoliko pokušaja do uspostave poziva. Zanimljivo je da u tim problematičnim momentima prijenos podataka i aplikacije koje ih koriste rade bez problema.

Tješio sam se da je to vjerojatno problem sa operaterom iako negdje postoji crv sumnje u aparat. Večeras mi se nenadano dva puta dogodio spontani reset aparata, jedamput čak dok je mirovao na stolu se bez vidljivog razloga ugasio i ponovno pokrenuo.

Ima li netko kakvih sličnih problema sa Redmi 3 modelima i što mi savjetujete?!

pogledaj na xiaomi.eu forumu ili miui.com forumu ako netko ima konkretno problema sa tim buildom

7 godina
neaktivan
O da. I meni. Nit zvoni nit prekine. Mislila sam da je do operatera.
Sto se tiče mog Google playa i nikadašnjeg otključavanja, Google nista pametno ne izbacuje. Svi imaju problem kako ukljucit finger lock ali uspjela sam prije nekoliko mjeseci. Sad kad uđem u postavke da ga iskljucim (uzorak, nikad mi ne da na finger otključati zaslon, samo na uzorak) neda mi uopće opciju, samo izade van iz svih postavki. Ne znam. Sate i sate sam potrošila u primjeni tema, gašenje neta, samo da uđem u postavke i iskljucim zaključavanje zaslona. Al jok. Sestri radi sve, kupila je dva mjeseca nakon mog. A o Google playu da ne pricam. To valjda samo ja imam problema. Sestri sve radi, sve valja, svoj sam u početku vracala na tvorničke da otpočetka sve namjestim kako treba. Sad vise nade nemam.
9 godina
neaktivan
Redly kaže...
O da. I meni. Nit zvoni nit prekine. Mislila sam da je do operatera.
Sto se tiče mog Google playa i nikadašnjeg otključavanja, Google nista pametno ne izbacuje. Svi imaju problem kako ukljucit finger lock ali uspjela sam prije nekoliko mjeseci. Sad kad uđem u postavke da ga iskljucim (uzorak, nikad mi ne da na finger otključati zaslon, samo na uzorak) neda mi uopće opciju, samo izade van iz svih postavki. Ne znam. Sate i sate sam potrošila u primjeni tema, gašenje neta, samo da uđem u postavke i iskljucim zaključavanje zaslona. Al jok. Sestri radi sve, kupila je dva mjeseca nakon mog. A o Google playu da ne pricam. To valjda samo ja imam problema. Sestri sve radi, sve valja, svoj sam u početku vracala na tvorničke da otpočetka sve namjestim kako treba. Sad vise nade nemam.

udji u postavke - o telefonu i slikaj to i posalji tu , vjerojatno imas vendor rom

7 godina
neaktivan
Evo
9 godina
neaktivan
Redly kaže...
Evo

da, to je vendor rom jer ima 5 znamenki( a i prestar je rom), trebas stavit neki global, no prvo se treba otkljucati bootloader.

ja dalje vise ne mogu pomoci jer nemam taj uređaj, ali vjerojatno je tu dosta puta napisano kako i sta treba...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.4.2017 11:30 (Deutsch).
11 godina
Xiaomi Redmi 3

Redmi 3 dosad svr bilo u redu sad poceo sporo punit bateriju...treba mu skoro 7 sati da ju napuni i brzo se prazni...miui 8

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Vjerovatno ti nešto s baterijom nije u redu. Ako si kod nas uzimao nosi to bolje na servis .

Kod mene još super traje nakon pola godine, jedino na mobilnoj i wi fi mreži je skroz druga priča, na wi fiju mogu dobiti do 12h on screen bez problema, dok je na mobilnoj to oko 6-7, ako je kombinacija oko 9-10.

Ja sam na nekom Global Romu ali update nemam već jedno 4 mjeseca nikakav, i ne fali mi mogu reći.

Imam osjećaj da se kamera malo poboljšala što je čudno jer nema nikakvog updatea već dugo.

Sve drugo radi ok i zadovoljan sam uloženim.

Evo i slika Nougat teme iz Xiaomi Theme aplikacije, sve izgleda prekrasno, ikonice, meni, zakon je što na zaključanom zaslonu, na dnu ima kao mali figerprint, i ako pravi prst položim na njega otključa telefon, ako ne ništa se ne desi. Svaka čast onome tko je ovako sjajnu temu napravio.

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Bok ekipa
Rekli su mi da trebam flashat rom pa me zanima koji je najbolji za redmi 3?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
anabanana17 kaže...
Bok ekipa
Rekli su mi da trebam flashat rom pa me zanima koji je najbolji za redmi 3?

tamo si odgovorila da imas otkljucan bootloader, mozes ovaj stavit. sretno..

https://www.androidfilehost.com/?fid=673368273298940523

8 godina
neaktivan

Hvala trebat ce mi :)

8 godina
neaktivan
Da odaberem ovaj prvi il?
9 godina
neaktivan
anabanana17 kaže...
Da odaberem ovaj prvi il?

svejedno

8 godina
neaktivan
Instaliraj najnoviji sistem na njega...
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Zdravo, pošto nisam dobio odgovor pitam opet, na redmi 3s imam xiaomi.eu rom kojeg sam stavijo preko twrpa, pa me zanima kako bi najlakse vratijo offical global developer rom? Crkle su sve tri fizičke tipke, ustvari ponekad koja proradi ali ne to što bi morala, nego otvara nešto x... tako da se služim za silu sa ovim powerball ili kako več, a ne mogu ni poruke pisat ili nešto drugo, jer mješa slova i nešto svoje ubacuje i tako. Probao sam update na najnoviji dev xiaomi.eu ali je isto. Pa bi probao još official staviti da vidim. Imam dva redmi 3S i oba crkla, tako da sam morao uzeti samsunga. Nikad više xiaomi...

0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
deeki kaže...

Zdravo, pošto nisam dobio odgovor pitam opet, na redmi 3s imam xiaomi.eu rom kojeg sam stavijo preko twrpa, pa me zanima kako bi najlakse vratijo offical global developer rom? Crkle su sve tri fizičke tipke, ustvari ponekad koja proradi ali ne to što bi morala, nego otvara nešto x... tako da se služim za silu sa ovim powerball ili kako več, a ne mogu ni poruke pisat ili nešto drugo, jer mješa slova i nešto svoje ubacuje i tako. Probao sam update na najnoviji dev xiaomi.eu ali je isto. Pa bi probao još official staviti da vidim. Imam dva redmi 3S i oba crkla, tako da sam morao uzeti samsunga. Nikad više xiaomi...

Ovo [ link ]

Ovo [ link ]

SkorvY
8 godina
@deeki

Nema to veze s romom, hardverski kvar.
8 godina
neaktivan
Zasto bi bia hardverski, moze i softverski
8 godina
Ok, onda je softwerski.

0 0 hvala 0
8 godina
@deeki

Ja bih probao i neki custum AOSP rom.
Odi na xda pa vidi.
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

zadnjih par xiaomi.eu romova se ne moze instalirat priko pc, nego za uc u twrp triba ka neki button combination. pita san tamo koji je rekli su ka volume up+volume down+power ali meni udje samo u onu sliku ka di stoji da prikljucin mob na pc, a kad prikljucin opet nista, sa volume down+power dodjen u neki meni di izaberen recovery a on boota normalno. sa svin ostalin on boota normalno nece mi nikako u twrp udje pa ako neko zna

HŽV

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi 3

nemaš recovery jer ti bootlaoder izgleda zaključan

moraš ga otključati opet ako želiš .eu ROM

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice