Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 397.803
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Lomg press na tipku kojom cistis aplikacije i dobit ces opcije za kvalitetu zvuka
11 godina
neaktivan
Slab je recorder u svim kvalitetama zapisa. Koji ti imaš rom?
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Jel moze iko provjeriti ima li Srpski jezik na Developer-u 7.3.9 (MIUI8) najnovijoj verziji...?

Xiaomi Redmi 3 (Developer 7.3.9 ROM)
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ja nisam stekao dojam da je virdacija slaba. Naprotiv, ujutro se alarm najprije oglasi snažnim vibriranjem koje me uvijek probudi prije nego li se začuje melodija zvona. Čak i kad ga držim na mekanoj podlozi vibriranje se jako čuje. Dok vozim motor osjetim vibracije dolaznih poziva kad mobitel držim u unutarnjem džepu jakne.

www.renault-klub.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.3.2017 23:17 (stalker17).

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi 3

Što sve treba napraviti da ne kasne notifikacije na messengeru i whats appu?

1 0 hvala 0
16 godina
Kod mene ništa. Izgleda da neki imaju probleme s tim a neki ne. Zadnji beta global kod mene.
12 godina
odjavljen
sakho kaže...

Što sve treba napraviti da ne kasne notifikacije na messengeru i whats appu?

Pokušaj sa:

Security>Permissions>Autostart>Odaberi app (viber itd)>ON

Security>Battery>App battery saver>Odaberi app (viber itd)>No restrictions

SkorvY
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.3.2017 20:38 (skorvy).
9 godina
neaktivan

https://www.youtube.com/watch?v=_DCMRv6UBJo&t=11s 

evo nasao video ,imas u njemu sve sto ti treba ,nadam se da te ce ti pomoc 

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Mislim da je ipak do telefona za kasnjene poruka, na Viber i WhatsApp-u jer sam sve pokusavao ali je bilo uzaludno

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pazi, nije do telefona nego do miui sistema, stavi na mobitel stock miui 7 i sa njega update na miui 8 via OTA, (govorim iz iskustva jer sam imao problema na miui 7 sa tim kašnjenjem i na nekim miui 8 sam imao) uz par postavki novih na novom miui 8 sve obavijesti dolaze mi na vrime

Kako ces znati jeli kasni ili ne "zakljucaj ekran i ponovno ga otvori za 5-10 mkm, ako ti pise stvarno i tocno vrijeme u minutu znaci da ne kasni

Ali ako ti pise vrime od prije 5-10 minuta i onda se tek update kad otvoris mobitel znaci da ti mobitel stedi energiju na svakom koraku i da ti obavjesti kasne ave dok rucno ne otkljucas...
10 godina
Kod mene sat kasni ali notifikacije ne kasne.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Niki000 kaže...

Imam problem sa xiaomi redmi 3x, kada slikam pri slabijem osvetljenju izbacuje camera error ili camera needs to close ili camera has sopped. Da li postoji neki update MIUI verzije( tel. je dosao sa MIUI  7.3) ,preko update aplikacije sa telefona ili mora da se flashuje? Imam garanciju i nosila sam ga par puta ali nisu hteli da prihvate jer je kod njih kamera radila (probali su da slikaju po danu) i rekli su da mogu jedino da zamene kameru. Imate li neki savet?

Ako je neko imao ovakav problem,stavljanjem MIUI 8.1.5.0 MALCNDI,Stable verzije je problem resen. Utisak je da osim sto je problem sa kamerom resen, mob. je i dalje brz, baterija i dalje traje oko 2-2 i po dana, jedino sto google play mora posebno da se instalira i nema hrvatski ni srpski jezik,mozda mogu da se instaliraju ali ja nisam probala. Moje preporuke za ovaj mob.

9 godina
neaktivan
Jesi gledao u postavkama za hrv jezik? Ja sam sestri na redmi 3 stavio miui 8 i na pocetku mi nije bilo hrv jezika tek kada sam otisao kasnije u postavke bio je
9 godina
neaktivan
Zlaco kaže...
Jesi gledao u postavkama za hrv jezik? Ja sam sestri na redmi 3 stavio miui 8 i na pocetku mi nije bilo hrv jezika tek kada sam otisao kasnije u postavke bio je

Provjeri sada, pa mi javi na Stable ili Developeru zadnjoj verziji, kod mene nema Srpski samo HR i ostali svi..

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.3.2017 19:41 (dajan2).
17 godina
Xiaomi Redmi 3

global stable/developer ROM nije imao srpski jezik

xiaomi.eu sada opet ima, donedavno ga nije bilo ni tamo neko vrijeme

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MASVA kaže...

global stable/developer ROM nije imao srpski jezik

xiaomi.eu sada opet ima, donedavno ga nije bilo ni tamo neko vrijeme

Ja sam prije  imao  7.2.9 MIUI 8 i bio je Srpski jezik, ali nije bio bas 100% preveden mozda 80% sada kada sam uradio update nestao je...

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Jel ima na Global 8.1 srpski ili hrvatski, meni uopće nema..

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Bok ekipa,

imam xiaomi redmi 3 pro, ekran mi se ugasio i nedaje nikakve znakove. Resetirao sam ga napemet ali i dalje se ne pali ekran. Fizički nije oštećen, jeli imao možda netko sličan slučaj ili ima neki prijedlog za provjeru funkcionalnosti ekrana.

Hvala,pozz

0 0 hvala 0
9 godina
Jel si ga probao spojit na punjac i jel onda svijetli notification led? Probaj reset, drzat 15-20 sekundi tipku za paljenje, trebal bi zavibrirat i ak nije nes crklo podic se.. Ak je nes crklo ostat ce na boot loopu ili negdje(ak se vidi neki znak onda je ekran ispravan)..
9 godina
neaktivan

Kad ga uključim na punjač vidi se led notification, resetirao sam ga par puta, ugl kad se nazovem mob zvoni i javim se sve radi, naravno osim ekrana. Izgleda da je ekran crko i nema mu pomoći :)

9 godina
neaktivan
Pozdrav svima, evo imam miui 8.2.3 stable, koristim ga vec 2 tjedna i evo odjednom mi nestalo signala, nmgu mobilne podatke i pozive koristit, osim ako upalim wifi vrati se signal
ISKUSTVA SA OVIM JEL IMA KO?

0 0 hvala 0
12 godina
Jel imate problema sa internom pohranom? Stalno se smanjuje a nemam puno aplikacija, trenutno cca 2.5gb još slobodno
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ne, ali ako imaš igara dosta ili aplikacija koje s vremenom rastu to je normalno.

0 0 hvala 0
12 godina
Ma nemam igrica uopće... Ne kužim baš... Čitao sam nešto da bi moglo bit velikih cache fajlova al do toga ne mogu doć jer mi nije rootan mob. Ne znam jel da probam flashat na miui 8 jer se bojim da će mi baterija imat manji SOT, ima netko najnoviji weekly ili stable nije bitno samo da je miui da vidim SOT razliku ako može screenshot
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Imam zadnji global beta i sot je oko 9h. Ni na kojoj verziji beta roma nisam imao sot manji od 8.5h.
9 godina
neaktivan
Na običnoj 3? Ja na 3s imam od 9-12 sot, ovisi je li bilo na mobilnom internetu ili wi-fiju.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Flashaj miui 8, imas u cache memoriji sigurno gigu ipo
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Izasao Global Stable za 3S - V8.2.4.0

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
GS v8.2.4.0 ima hrvatski jezik
14 godina

Bok, bio bih zahvalan da se jave oni koji imaju uređaj preko godine dana pa da jave dojmove tipa kako sada radi mob, kako se pokazao što se tiče kvalitete i slično.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice