Xiaomi Redmi 3
- poruka: 2.089
- |
- čitano: 397.803
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
Jel moze iko provjeriti ima li Srpski jezik na Developer-u 7.3.9 (MIUI8) najnovijoj verziji...?

Ja nisam stekao dojam da je virdacija slaba. Naprotiv, ujutro se alarm najprije oglasi snažnim vibriranjem koje me uvijek probudi prije nego li se začuje melodija zvona. Čak i kad ga držim na mekanoj podlozi vibriranje se jako čuje. Dok vozim motor osjetim vibracije dolaznih poziva kad mobitel držim u unutarnjem džepu jakne.
Što sve treba napraviti da ne kasne notifikacije na messengeru i whats appu?
Što sve treba napraviti da ne kasne notifikacije na messengeru i whats appu?
Pokušaj sa:
Security>Permissions>Autostart>Odaberi app (viber itd)>ON
Security>Battery>App battery saver>Odaberi app (viber itd)>No restrictions
https://www.youtube.com/watch?v=_DCMRv6UBJo&t=11s
evo nasao video ,imas u njemu sve sto ti treba ,nadam se da te ce ti pomoc
Mislim da je ipak do telefona za kasnjene poruka, na Viber i WhatsApp-u jer sam sve pokusavao ali je bilo uzaludno
Kako ces znati jeli kasni ili ne "zakljucaj ekran i ponovno ga otvori za 5-10 mkm, ako ti pise stvarno i tocno vrijeme u minutu znaci da ne kasni
Ali ako ti pise vrime od prije 5-10 minuta i onda se tek update kad otvoris mobitel znaci da ti mobitel stedi energiju na svakom koraku i da ti obavjesti kasne ave dok rucno ne otkljucas...
Imam problem sa xiaomi redmi 3x, kada slikam pri slabijem osvetljenju izbacuje camera error ili camera needs to close ili camera has sopped. Da li postoji neki update MIUI verzije( tel. je dosao sa MIUI 7.3) ,preko update aplikacije sa telefona ili mora da se flashuje? Imam garanciju i nosila sam ga par puta ali nisu hteli da prihvate jer je kod njih kamera radila (probali su da slikaju po danu) i rekli su da mogu jedino da zamene kameru. Imate li neki savet?
Ako je neko imao ovakav problem,stavljanjem MIUI 8.1.5.0 MALCNDI,Stable verzije je problem resen. Utisak je da osim sto je problem sa kamerom resen, mob. je i dalje brz, baterija i dalje traje oko 2-2 i po dana, jedino sto google play mora posebno da se instalira i nema hrvatski ni srpski jezik,mozda mogu da se instaliraju ali ja nisam probala. Moje preporuke za ovaj mob.
Provjeri sada, pa mi javi na Stable ili Developeru zadnjoj verziji, kod mene nema Srpski samo HR i ostali svi..
global stable/developer ROM nije imao srpski jezik
xiaomi.eu sada opet ima, donedavno ga nije bilo ni tamo neko vrijeme
global stable/developer ROM nije imao srpski jezik
xiaomi.eu sada opet ima, donedavno ga nije bilo ni tamo neko vrijeme
Ja sam prije imao 7.2.9 MIUI 8 i bio je Srpski jezik, ali nije bio bas 100% preveden mozda 80% sada kada sam uradio update nestao je...
Jel ima na Global 8.1 srpski ili hrvatski, meni uopće nema..
Bok ekipa,
imam xiaomi redmi 3 pro, ekran mi se ugasio i nedaje nikakve znakove. Resetirao sam ga napemet ali i dalje se ne pali ekran. Fizički nije oštećen, jeli imao možda netko sličan slučaj ili ima neki prijedlog za provjeru funkcionalnosti ekrana.
Hvala,pozz
Kad ga uključim na punjač vidi se led notification, resetirao sam ga par puta, ugl kad se nazovem mob zvoni i javim se sve radi, naravno osim ekrana. Izgleda da je ekran crko i nema mu pomoći :)
ISKUSTVA SA OVIM JEL IMA KO?
Izasao Global Stable za 3S - V8.2.4.0
Bok, bio bih zahvalan da se jave oni koji imaju uređaj preko godine dana pa da jave dojmove tipa kako sada radi mob, kako se pokazao što se tiče kvalitete i slično.