Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 398.699
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi 3

Ovisi.. developer verzija je Ok.. Svaki tjedna imaš updejtove.. koji na stable romu dolaze tek kasnije... Sve radi meni, sve pet.. Baterija sasvim dobra... Ništa ne kasni.

A za naj naj bateriju to ti je na MIUI7 od xiaomi.eu ROMa...

Only God Can Judge Me
9 godina
jukiii kaže...

Ovisi.. developer verzija je Ok.. Svaki tjedna imaš updejtove.. koji na stable romu dolaze tek kasnije... Sve radi meni, sve pet.. Baterija sasvim dobra... Ništa ne kasni.

A za naj naj bateriju to ti je na MIUI7 od xiaomi.eu ROMa...

koliki ti je SOT
meni je na 7.3(china stable) bio oko 10-11 sati i bio sam prezadovoljan

16 godina

Sustav android 18,9%... 

Zaslon 37,8% , inače ručno postavljam brightness... kako kad.. večinom je na pola slajda...

SOT - 8 sati, 11 min.. još 15% baterije ostalo. Sasvim OK.. Pošto je opće poznatno da MIUI8 ne voli baš bateriju heh.

MIUI verzija: MIUI 8 Global 6.10.13 Beta

Only God Can Judge Me
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.10.2016 22:00 (jukiii).
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Kaj je uopče novoga u  MIUI 8 Global 6.10.13 Beta

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Messaging
New - Added "Copy" buttons for message items in the Notification shade (10-11)
Optimization - Extended time for floating notifications about verification messages (10-09)

Home screen
Fix - Part of UI for deleting apps wasn't visible on light backgrounds (10-11)

Settings
Optimization - Set start and end time for Read mode even when it's off (10-10)
Optimization - Separate App lock from Privacy protection password (10-12)

Calendar

Optimization - Bigger fonts in month view (10-11)

Security
New - Added automated tasks in Security (10-11)

Only God Can Judge Me
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Jel bi mogli otići u

Settings - Instalirane aplikacije - Skinute apps

Tamo sam pronašao dvije plikacije, MAB i MSA. 

Navodno je to za prikupljanje statistike, kvalitetu korištenja MIUI i tako to. Dali neko zna nešto o tome?

Imam MIUI 8.0.2.0, Global Stable preuzet sa službene stranice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav forumasi,

Trebala bi mi Vasa pomoc, a pre naklon do zemlje zbog aktivnosti jedne teme veoma dug period.
Procitao sam veliki broj strana, ali nisam naisao na zakljucak koji se model najbolje pokazao (prime, pro), da li pametnije uzeti sa eu romom ili tim fabrickim i preko koga je najbolje uzeti (geek, ali, giz) ili preko nekih nasih ljudi koji trguju telefonima. 

Hvala unapred na odgovoru.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pozdrav.

Ja sam osobno naruciva 2x redmi 3 pro sa honorbuya i 1x 3s prime sa alia i taj 3s ima uzasan problem sa internetom koji traje vec misec dana neovisno o romu na njemu. Navodno su kinezi ubacili nekakav kineski baseband koji nije kompatibilan sa nasim internetom.

Osobno bi naruciva prije redmi 3 pro i to sa honorbuya.. mozes i sa alija ako imas iskustva sa flashanjem. Redmi 3s bi izbjegava jer je sramotno da to jos nisu sredili, a masu korisnika ima tih problema.
Xiaomi Mi3W 64gb
17 godina
Kakav problem sa netom si ti imao i koja tocno verzija roma? Sa china stable i sa xiaomi.eu nisam imao ama bas nikakvih problema.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Xiaomi Redmi 3

Redmi 3s ima taj problem da je uvijek na 2g signalu bez obzira bio ti u podrucju gdje je jaki 3g ili ne, to je bug i cak kad u opcijama stavis wcdma only svejedno se spaja na 2g.

Problem se zasad rijesava tako da se ubace 2 sim kartice u njega i obje moraju biti aktivne, samo tako H+ radi bez problema a oni koji koriste single sim ili single sim+micro sd imaju velikih problema, na xiaomi forumu se prica o tome ali moderatori mjesecima ne daju nikakve odgovore, kao da ignoriraju ljude sto je sramotno za jedan takav poznati kineski brand.

Na tom mobitelu je sve ok ali ono osnovno sto nisi ni pomislio da moze zezat radi velike probleme a xiaomi vec mjesecima nista ne poduzima oko toga, makar da su nesto napisali da daju ljudima neku nadu da rade na tome ali bas nista..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sa svim sto kaze domac se slazem i potpisujem.
Nije do verzije roma i nije na svakom redmi 3s taj bug. Tako da ti imas srece.. Koliko sam ja skuzio, uredaji kupljeni s alija tj iz kine uglavnom imaju taj problem.

Problem je sto su kinezi prilagođavali baseband za svoje trziste tj baseband ima neku modifikaciju koja zasere mobitel i xiaomi ne daje nikakav odgovor na to vec mjesecima.

Meni je najveci problem sto mobitel nisam uzeo sebi nego prijateljici i sad ja imam sranje stim.

Na netu sam vidio da ima neki non-hnos.... file koji se flasha i koji zna rjesiti problem, ali mobitel treba biti rootan, a aprove za posrani bootloader unlock cekam vec 20 dana..
Trazio sam od toponea povrat para i povrat moba, ali im moram snimit video kako flasham novi rom i puste pizdarije prije vracanja.
Xiaomi Mi3W 64gb

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav ekipa, narucio sam od TopOne-a Redmi 3 Pro ali me zanima jedna stvar.

Kada odem pod DHL da vidim da li dostavlja za zagreb, javlja mi ovu poruku.

The location you have selected is not a remote area or is not a valid selection

U prosjeku, za koji vremenski rok stize mobitel DHL-om?

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pozdrav,

Zanima me je li dobra kupnja Xiaomi RedMi 3s mobitela sa honorbuy stranice? (Nude sa internacionalnim verzijom(MIUI V7 na Android 6.0? Official global firmware) i google playom)
Ili bi bolji bio RedMi 3 Note jer 3s ima nekih problema s mrezom koliko vidim gore u postovima?

Ne razumijem se bas, zbog toga pitam. Baterija mi je najbitniji faktor i da sve radi fluidno. Google aplikacije takodjer svakodnevno koristim.
Ne zelim neka kineska smeca na mobu.

Unaprijed hvala :)

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi 3

Izašla nova verzija Global Bete.... 6.10.20

-New transition animation for Recent Apps
We rebuild this interface to bring you a more natural animation while switching between different apps.

To je to za ovaj tjedan....

Only God Can Judge Me
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
mmihaj kaže...
Pozdrav,

Zanima me je li dobra kupnja Xiaomi RedMi 3s mobitela sa honorbuy stranice? (Nude sa internacionalnim verzijom(MIUI V7 na Android 6.0? Official global firmware) i google playom)
Ili bi bolji bio RedMi 3 Note jer 3s ima nekih problema s mrezom koliko vidim gore u postovima?

Ne razumijem se bas, zbog toga pitam. Baterija mi je najbitniji faktor i da sve radi fluidno. Google aplikacije takodjer svakodnevno koristim.
Ne zelim neka kineska smeca na mobu.

Unaprijed hvala :)

Imas redmi 3x na aliexpressu top one prodavac, nekih 1000 kn kosta sa dhl postarinom, uglavnom sve ti je isto kao na 3s samo sto ovaj ima 32 gb i 2 gb rama i ljepse rubove, a ako bas hoces mozes ispod 200$ od istog prodavaca uzet redmi note 3 pro sa dhl postarinom a obicni redmi note 3 nemoj jer ima mtk chipset. 

16 godina
Xiaomi Redmi 3

Gledam na Neutrino shopu da XIAOMI REDMI 3S ima ENG meni (ustvari ne samo on nego i ostali modeli)

Zbog čega je to tako zašto nemaju HR meni.

0 0 hvala 0
13 godina
kran kaže...

Gledam na Neutrino shopu da XIAOMI REDMI 3S ima ENG meni (ustvari ne samo on nego i ostali modeli)

Ako staviš official Global ROM, onda imaš hr jezik kao opciju.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
16 godina

Na koji način se to uopće radi, jel se to ide u postavke i ažuriranje softvera ili se ubacuje preko kabla i PC ?

11 godina
Cromaki kaže...
kran kaže...

to je samo za 3s ili je tako isto na note 3 pro?

13 godina
kran kaže...

Na koji način se to uopće radi, jel se to ide u postavke i ažuriranje softvera ili se ubacuje preko kabla i PC ?

Ako je neka unofficial verzija ROM-a onda bootaš mobitel u EDL mod i preko Mi Flasha instaliraš Global ROM.

Inače ako je Stable ROM, nekima uspije samo preko Updatera flashanje a nekima izbaci verification error.

Dario7 kaže...

Za svaki mobitel koji ima Global Developer ROM, još nije dostupan u Stable ROM-u.

11 godina
Cromaki kaže...
kran kaže...

Ako je neka unofficial verzija ROM-a onda bootaš mobitel u EDL mod i preko Mi Flasha instaliraš Global ROM.

Inače ako je Stable ROM, nekima uspije samo preko Updatera flashanje a nekima izbaci verification error.

Dario7 kaže...

Za svaki mobitel koji ima Global Developer ROM, još nije dostupan u Stable ROM-u.

aha, pod official sam mislio da mislis na stable a ne developer rom.

16 godina
Xiaomi Redmi 3

Dobio sam odgovor iz trgovine kažu da je na uređaju MIU Global 8.0, Stable 8.0.3.0. (MALMIDG)

Može se odabrati regija: Croatia ali nema Hr jezik

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

To je u redu, official ROM.

Možda bi ti prošao i update preko updatera, ali nije 100% jer ne radi svima.

A ako ti to ne radi, onda preko EDL-a možeš flashati ručno, nije kvantna fizika.

Ima puno tutoriala na MIUI forumu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Već dvije godine povremeno koristim Xiaomi Redmi 1 pa mi MIUI sučelje nije strano. Kako sam inače godinama bio fan isključivo SONY mobitela a ostale koristim samo kao zamjenu dok ne kupim novi ili dok je Sony na servisu, takav je slučaj i sa Redmi 1.

Sada sam odlučio napraviti zaokret i problematičnu dvije godine staru Xperiu Z3 Compact zamjeniti s Redmi S3 Prime. 

Koliko sam uspio pročitati na ovom forumu većina Xiaomi mobitele kupuje na Honorbuyu, Aliexpresu i sličnim web shopovima. Ja sam svoj  Redmi 1 kupio u domaćem WOW shopu a tamo također planiram kupiti i Redmi 3S Prime koji kod njih dođe 1499 kn.

Gledao sam ja i na Honorbayu ali kad sam došao do cijene od cca 200 s dostavom to me je ohladilo od narudžbe kod njih. Za razliku od cca 100 kn ću radije kupiti u domaćoj trgovini jer imam nekako veće povjerenje po pitanju jamstva i ostalih mogućih problema.

Sa WOW shopom sam imao pozitivno iskustvo po tom pitanju pa mi je to još jedan adut za odabir domaćeg prodavača.

www.renault-klub.hr

0 0 hvala 0
9 godina
176$ na topone sa dhlom-5$ popust od iliona i +maskica i kaljeno gratis :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ne preporucam ti uzimati 3s i 3s prime sa topone i opcenito alija.. Lako moguce da ces dobit ko ja i da ti nece radit 3g i 4g nego samo 2g i onda ces se kajat jer ces ga morat vracat u kinu ako ne zelis cekat ko zna koliko da xiaomi izbaci rjesenje za to..
Nemaju svi 3s taj problem al ima ih puno, upisi na net redmi 3s edge ili network problem pa ces vidit..

Ako ces sa topone preporucujem ti da uzmes redmi 3 pro.. A jos bolje sa honorbuya jer saljes u italiju ako bude sranja..
Xiaomi Mi3W 64gb

0 0 hvala 0
13 godina
karlogd kaže...
Ne preporucam ti uzimati 3s i 3s prime sa topone i opcenito alija.. Lako moguce da ces dobit ko ja i da ti nece radit 3g i 4g nego samo 2g i onda ces se kajat jer ces ga morat vracat u kinu ako ne zelis cekat ko zna koliko da xiaomi izbaci rjesenje za to..
Nemaju svi 3s taj problem al ima ih puno, upisi na net redmi 3s edge ili network problem pa ces vidit..

Ako ces sa topone preporucujem ti da uzmes redmi 3 pro.. A jos bolje sa honorbuya jer saljes u italiju ako bude sranja..

Koji ROM imaš ?

3G i 4G radi bez problema (bonbon). Kupljeno sa Aliexpressa - Top One (sealed box).

14 godina
Cromaki kaže...
karlogd kaže...

Koji ROM imaš ?

3G i 4G radi bez problema (bonbon). Kupljeno sa Aliexpressa - Top One (sealed box).

imas 2 sim kartice ili samo jednu u njemu? 

15 godina
neaktivan
Trenutno 6.10.13 global dev
Nije do roma. Tj softwarske je prirode al u romovima to šupci jos ne rjesavaju.

Napisao sam da nisu svi sa tim bugom al da ih ima masu i ja nisam bio te srece da dobijem ok mobitel pa se sad j...m snjima i videe im snimam da im dokazem sto govorim.

Sad imam 2 kartice ali to nije rjesenje..
Xiaomi Mi3W 64gb

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Ja koristim samo jednu sim karticu + sd i sve uredno radi.

Doduše bilo je problema sa networkom, znam da su mi indijci krv popili sa JIO upitima.

Probaj napraviti clean install preko fastboota/EDL-a idući tjedan nakon weekly releasea.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice