Ovisi.. developer verzija je Ok.. Svaki tjedna imaš updejtove.. koji na stable romu dolaze tek kasnije... Sve radi meni, sve pet.. Baterija sasvim dobra... Ništa ne kasni.
A za naj naj bateriju to ti je na MIUI7 od xiaomi.eu ROMa...
Ovisi.. developer verzija je Ok.. Svaki tjedna imaš updejtove.. koji na stable romu dolaze tek kasnije... Sve radi meni, sve pet.. Baterija sasvim dobra... Ništa ne kasni.
koliki ti je SOT
meni je na 7.3(china stable) bio oko 10-11 sati i bio sam prezadovoljan
Sustav android 18,9%...
Zaslon 37,8% , inače ručno postavljam brightness... kako kad.. večinom je na pola slajda...
SOT - 8 sati, 11 min.. još 15% baterije ostalo. Sasvim OK.. Pošto je opće poznatno da MIUI8 ne voli baš bateriju heh.
MIUI verzija: MIUI 8 Global 6.10.13 Beta
Kaj je uopče novoga u MIUI 8 Global 6.10.13 Beta
Messaging
New - Added "Copy" buttons for message items in the Notification shade (10-11)
Optimization - Extended time for floating notifications about verification messages (10-09)
Home screen
Fix - Part of UI for deleting apps wasn't visible on light backgrounds (10-11)
Settings
Optimization - Set start and end time for Read mode even when it's off (10-10)
Optimization - Separate App lock from Privacy protection password (10-12)
Calendar
Optimization - Bigger fonts in month view (10-11)
Security
New - Added automated tasks in Security (10-11)
Jel bi mogli otići u
Settings - Instalirane aplikacije - Skinute apps
Tamo sam pronašao dvije plikacije, MAB i MSA.
Navodno je to za prikupljanje statistike, kvalitetu korištenja MIUI i tako to. Dali neko zna nešto o tome?
Imam MIUI 8.0.2.0, Global Stable preuzet sa službene stranice.
Pozdrav forumasi,
Trebala bi mi Vasa pomoc, a pre naklon do zemlje zbog aktivnosti jedne teme veoma dug period.
Procitao sam veliki broj strana, ali nisam naisao na zakljucak koji se model najbolje pokazao (prime, pro), da li pametnije uzeti sa eu romom ili tim fabrickim i preko koga je najbolje uzeti (geek, ali, giz) ili preko nekih nasih ljudi koji trguju telefonima.
Hvala unapred na odgovoru.
Redmi 3s ima taj problem da je uvijek na 2g signalu bez obzira bio ti u podrucju gdje je jaki 3g ili ne, to je bug i cak kad u opcijama stavis wcdma only svejedno se spaja na 2g.
Problem se zasad rijesava tako da se ubace 2 sim kartice u njega i obje moraju biti aktivne, samo tako H+ radi bez problema a oni koji koriste single sim ili single sim+micro sd imaju velikih problema, na xiaomi forumu se prica o tome ali moderatori mjesecima ne daju nikakve odgovore, kao da ignoriraju ljude sto je sramotno za jedan takav poznati kineski brand.
Na tom mobitelu je sve ok ali ono osnovno sto nisi ni pomislio da moze zezat radi velike probleme a xiaomi vec mjesecima nista ne poduzima oko toga, makar da su nesto napisali da daju ljudima neku nadu da rade na tome ali bas nista..
Pozdrav ekipa, narucio sam od TopOne-a Redmi 3 Pro ali me zanima jedna stvar.
Kada odem pod DHL da vidim da li dostavlja za zagreb, javlja mi ovu poruku.
The location you have selected is not a remote area or is not a valid selection
U prosjeku, za koji vremenski rok stize mobitel DHL-om?
Izašla nova verzija Global Bete.... 6.10.20
-New transition animation for Recent Apps
We rebuild this interface to bring you a more natural animation while switching between different apps.
To je to za ovaj tjedan....
Imas redmi 3x na aliexpressu top one prodavac, nekih 1000 kn kosta sa dhl postarinom, uglavnom sve ti je isto kao na 3s samo sto ovaj ima 32 gb i 2 gb rama i ljepse rubove, a ako bas hoces mozes ispod 200$ od istog prodavaca uzet redmi note 3 pro sa dhl postarinom a obicni redmi note 3 nemoj jer ima mtk chipset.
Gledam na Neutrino shopu da XIAOMI REDMI 3S ima ENG meni (ustvari ne samo on nego i ostali modeli)
Zbog čega je to tako zašto nemaju HR meni.
Gledam na Neutrino shopu da XIAOMI REDMI 3S ima ENG meni (ustvari ne samo on nego i ostali modeli)
Ako staviš official Global ROM, onda imaš hr jezik kao opciju.
Na koji način se to uopće radi, jel se to ide u postavke i ažuriranje softvera ili se ubacuje preko kabla i PC ?
to je samo za 3s ili je tako isto na note 3 pro?
Na koji način se to uopće radi, jel se to ide u postavke i ažuriranje softvera ili se ubacuje preko kabla i PC ?
Ako je neka unofficial verzija ROM-a onda bootaš mobitel u EDL mod i preko Mi Flasha instaliraš Global ROM.
Inače ako je Stable ROM, nekima uspije samo preko Updatera flashanje a nekima izbaci verification error.
Za svaki mobitel koji ima Global Developer ROM, još nije dostupan u Stable ROM-u.
Ako je neka unofficial verzija ROM-a onda bootaš mobitel u EDL mod i preko Mi Flasha instaliraš Global ROM.
Inače ako je Stable ROM, nekima uspije samo preko Updatera flashanje a nekima izbaci verification error.
Za svaki mobitel koji ima Global Developer ROM, još nije dostupan u Stable ROM-u.
aha, pod official sam mislio da mislis na stable a ne developer rom.
Dobio sam odgovor iz trgovine kažu da je na uređaju MIU Global 8.0, Stable 8.0.3.0. (MALMIDG)
Može se odabrati regija: Croatia ali nema Hr jezik
To je u redu, official ROM.
Možda bi ti prošao i update preko updatera, ali nije 100% jer ne radi svima.
A ako ti to ne radi, onda preko EDL-a možeš flashati ručno, nije kvantna fizika.
Ima puno tutoriala na MIUI forumu.
Već dvije godine povremeno koristim Xiaomi Redmi 1 pa mi MIUI sučelje nije strano. Kako sam inače godinama bio fan isključivo SONY mobitela a ostale koristim samo kao zamjenu dok ne kupim novi ili dok je Sony na servisu, takav je slučaj i sa Redmi 1.
Sada sam odlučio napraviti zaokret i problematičnu dvije godine staru Xperiu Z3 Compact zamjeniti s Redmi S3 Prime.
Koliko sam uspio pročitati na ovom forumu većina Xiaomi mobitele kupuje na Honorbuyu, Aliexpresu i sličnim web shopovima. Ja sam svoj Redmi 1 kupio u domaćem WOW shopu a tamo također planiram kupiti i Redmi 3S Prime koji kod njih dođe 1499 kn.
Gledao sam ja i na Honorbayu ali kad sam došao do cijene od cca 200 s dostavom to me je ohladilo od narudžbe kod njih. Za razliku od cca 100 kn ću radije kupiti u domaćoj trgovini jer imam nekako veće povjerenje po pitanju jamstva i ostalih mogućih problema.
Sa WOW shopom sam imao pozitivno iskustvo po tom pitanju pa mi je to još jedan adut za odabir domaćeg prodavača.
Koji ROM imaš ?
3G i 4G radi bez problema (bonbon). Kupljeno sa Aliexpressa - Top One (sealed box).
Koji ROM imaš ?
3G i 4G radi bez problema (bonbon). Kupljeno sa Aliexpressa - Top One (sealed box).
imas 2 sim kartice ili samo jednu u njemu?
Ja koristim samo jednu sim karticu + sd i sve uredno radi.
Doduše bilo je problema sa networkom, znam da su mi indijci krv popili sa JIO upitima.
Probaj napraviti clean install preko fastboota/EDL-a idući tjedan nakon weekly releasea.