Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 400.063
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
Iskreno da kazem stavio sam global dev rom za redmi 3 sve je odlicno cak mi i baterija traje duze, ali kasne nodifikacije na WhatsApp-u..jezik sa eng je preveden 80%...
9 godina
neaktivan
I nabavim american karticu od prijatelja i sve super prodje i pise da ce potvrdit u roku od 24h i sada mi dode da je cancel i da slikam osobnu i karticu, pa ovo nema nigdje

oprostite sto vas zamaram ali moram podjeliti ovo cudo
Mr. Robot ~ Joanna Wellick

0 0 hvala 0
16 godina
U developer opcijama... Memory optimization.. ima low/mid/high i off... Koliko sam skuzia , to je sličan princip ZRamu?... Onda je bolje da stoji off?
Only God Can Judge Me
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jukiii kaže...
U developer opcijama... Memory optimization.. ima low/mid/high i off... Koliko sam skuzia , to je sličan princip ZRamu?... Onda je bolje da stoji off?

To ti nitko ne zna točno što MIUI optimizira :)

Ako staviš na off, onda isključi zram, ja isključio na Pro modelu jer mislim da nema potrebe za swapom na mobu s 3GB, zasad nikakvih problema.

Za mobove s manje RAMa još mi možda imalo i smisla uključiti zram, vidi kako ti radi sa/bez toga.

16 godina

Ne, ne prijo.. Mislia san na principu ZRama... od drugih mobitela.. kernela itd... nemam ja vamo zram.. nego čisto radi usporedbe, mislim da je ista šema....

A moj je 2 Gige normalna verzija..., baš ću testirat jel ima to ikakve veze na battery life kada je na off... A trebalo bi biti...  Mislim da mi je bilo na LOW već stavljeno.

Nego, baš me zanima šta taj memory optimization od njih radi... tražia po internetu malo, i nigdi ništa pametno ne piše..

Only God Can Judge Me
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pokusavao sve nema razlike samo se baterija brze trosi i to je to sve bude super u prvih 15-tak min poslije totalno  se ugase aplikacije dok je Viber odlican..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vezano za moje utiske na Romu: najvažnije mi je što je SLUZBENI i sto cu primati updateove. Izgled mi je odlican i za sad radi odlicno.

edit: da elaboriram: jako mi je vazno da ima sluzbeni rom jer onda znam da ce biti nadogradnji 100%. drzat cu se dev roma sve dok ne dode global stable. izgled roma je super, pogotovo zavjesa s obavijestima.

prijelazi izmedu homescreena i upaljene aplikacije je super.

ovdje mi cak radi i IR blaster iako su izmjesane tipke.

tvornicka aplikacija za vrijeme je takodjer miljama ispred one na 7.1.3.0 kaktiga global stable.

super mi je sto KONACNO ima hr jezik u tvornickom romu.

takodjer mi je odlicno sto se mogu pogledati nedavne aplikacije u preview modu kao i u icon modu.

quickball je takodjer super opcija koja se moze pokazati jako korisnom u odredenim slucajevima.

trenutno je to sve sto sam zamjetio. ako itko ima kakvih pitanja, PM ili moze u temi.

Xiaomi Redmi 3 (Global Dev ROM, 6.7.29)
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.8.2016 20:27 (Bass).
9 godina
neaktivan
Evo ga drustvo Globalna stabilna Verzija za Redmi 3, sada sta je bolje instalirati na telefonu Globalnu stabilnu verziju ili developer, inace kako rade nodifikacije pa ako mozete da mi predlozite..?
http://en.miui.com/download-298.html
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Drzat cu se miui8 (global dev) jer mi je puno lijepsi za rad. Trenutno nemam drugi razlog.
Xiaomi Redmi 3 (Global Dev ROM 6.7.29)
15 godina
neaktivan

@Bass - Global Dev ti radi bez problema? Možda bih probao na Redmi 2 Global Dev miui8 pošto stable postoji najviše miui7.

Kakvo je stanje po pitanju kineskih aplikacija i ostalih kineskih điđa-miđa na Global verzijama? Neki kažu da ima, neki da nema ni traga ičeg kineskog?

offtopic: Možda bi bilo dobro otvoriti temu MIUI u podforumu Mobilni OS-ovi i softver pa da se počnu skupljati ti neki FAQ i razjasne pitanja slična ovima koje sam sad postavio.

★★★★★☆
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 12:24 (nani_cropes).
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

samo za info, navodno će ubrzo biti i dostupan global ROM za Redmi 3s/x pošto je službeno predstavljen za indiju i prodaja počinje drugi tjedan po najavama.

ima link na official forumu, ali koliko vidim, baš i nije službeno pa ne preporučujem flešanje. klik na temu

0 0 hvala 1
16 godina
Iskreno, do sada nisam vidio ni jedno kinesko slovo ni aplikaciju.

Da, radi bez problema za sad.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Nova verzija Roma

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Pozdrav svima!

Evo, mislim se kupit Redmi 3 PRO, pa imam par pitanja :D.

Kako ste općenito zadovoljni mobitelom, kamerom i ostalim funkcijama ?

I drugo, recimo da ga mislim odavdje uzeti:

https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-3-pro-32gb-dual-4g-white.html

Zna li netko možda koji je ROM instaliran, sadrži li eng. jezik, prihvaća li google apps i to :D ?

Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 15:14 (Pas22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi 3

zna li tko jeli ovaj global stable za redmi 3 
također dobar i za redmi 3 pro?
ili jos moram cekat

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da dolazi i za redmi 3 PRO..

9 godina
neaktivan
Se moze preko jednog profila prijavit da se otkljuca bootloader(imam napravljen mi profil jer imam note 2) i prijavit se na redmi 3s preko tog profila, otkljucat bootloader i napravit novi profil i preko njega koristit taj redmi 3s?

0 1 hvala 0
16 godina
Kočko znam da ne jer u šrvom profilu imas zapisamo za koji uredaj je odobren unlock.
9 godina
Xiaomi Redmi 3

ako imam kuhani rom
kako da stavim stable na mob?
jeli triba otkljucavati taj neki bootloader ili mogu samo ovo pratit http://en.miui.com/a-232.html

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Ne mozes to pokusaj ovo http://en.miui.com/a-234.html

16 godina
Samo pazi imas miflash 32 ili 64bit kako i sistem jer meni je to radilo velike probleme.
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ekipa jel bolje možda uzeti Redmi 3s? Snapdragon 430, noviji adreno 505 i marshmallow 6.0.1, a samo5 dolara jefiniji?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
peroko kaže...

Ekipa jel bolje možda uzeti Redmi 3s? Snapdragon 430, noviji adreno 505 i marshmallow 6.0.1, a samo5 dolara jefiniji?

Meni dolazi sutra pa ti mogu reči ukratko kakav je.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band 1S+ Mi Band 2 + Redmi 3S - MIUI General Moderator
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

3s? Pa isti ja bi rekao, malo slabiji cpu malo boja grafika. Zato me to jebe

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 18:50 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
peroko kaže...

3s?

Da, Redmi 3S 2/16 (Grey)

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band 1S+ Mi Band 2 + Redmi 3S - MIUI General Moderator
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Kako to da nisi htio redmi 3/pro

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Nije mi potrebno, skroman sam korisnik 

Za ove svoje aplikacije koje moram koristiti i Redmi 1S je i više nego dovoljan ali ga baterija pomalo izdaje i ne prima više nightly updateove svaki dan pa mi je ovo bio jeftin a dobar upgrade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

No pa razlika je 3 dolara na top one. redmi 3 pro je snapdragon 616 @  Octa-core (4x1.5 GHz Cortex-A53 & 4x1.2 GHz Cortex-A53) i adreno 405 sa android 5.01   a redmi 3s je snapdragon 430 @ Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 i adreno 505 sa android 6.0.1. Znači razlika u 100 mhz cpu i noviji gpu. Zato se nečkam

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 19:00 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
peroko kaže...

No pa razlika je 3 dolara na top one. redmi 3 pro je snapdragon 616 @  Octa-core (4x1.5 GHz Cortex-A53 & 4x1.2 GHz Cortex-A53) i adreno 405 sa android 5.01   a redmi 3s je snapdragon 430 @ Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 i adreno 505 sa android 6.0.1. Znači razlika u 100 mhz cpu i noviji gpu. Zato se nečkam

Ja sam uzeo jer je noviji, prije 2 mjeseca je predstavljen zato i ima već Android M based MIUI 8.

Samo si pogledaj frekvencije za 3G/4G ako sve odgovora jer je meni to totalno nebitna stvar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2016 19:09 (Cromaki).
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ja na bonbonu.  Znači sve štima

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice