Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 399.971
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

lijep pozdrav svima, imam jedan nazvao bih ga specifičan problem s xiaomi redmi 3 pro. dakle kupio sam ga neki dan i sve je to ok, ali nakon što sam postavio zaporku i otisak prsta za otključavanje mobitela počeo se pojavljivat problem u vidu toga što kada pokušam ući u postavke "zaporka i otisak prsta" me jednostavno izbaci i vraća me na općenite postavke uređaja, dakle više uopće ne mogu ući u zaporke i otisak prsta, ne mogu promijeniti to što sam jednom postavio, otključava mi se ekran ali možda budem jednostavno htio promijeniti te postavke. isto tako mi ne otvara kalendar, samo me izbaci, to je to od problema što sam do sada primjetio. evo informacije o uređaju ako će to šta značit:

Verzija sustava android: 5.1.1 LMY47V

Android security patch level: 2016-04-01

MIUI verzija: MIUI Global 7.3, stabilno 7.3.2.0.0(LHPCNDD)

CPU: 8 jezgreni 1,5 Ghz

RAM: 3,00 GB

Unutarnja memorija: 32 GB

Osnovna verzija: 14-M8936FAAAANUZM-1.41886.1_V011

Verzija jezgre: 3.10.49-perf-g6241083

Broj verzije: LMY47V

možda sam i fulao neko slovo ili broj, nadam se da to neće utjecat na to da mi netko pomogne, molit ću lijepo

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2016 23:10 (hrky_ri).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3
U vezi kalendara prebaci mobitel na engleski restart pa vrati na hrvatski bolest miuia 6i7 kod svih modela
http://www.youtube.com/glodalica
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Prijo, meni i dalje neće. Otkad sam dobija mob samo me to zeza..

Xiaomi.eu 7.1..., Jel postoji još neki način da probam?
Only God Can Judge Me
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Naručih Redmi3 sa XFS , prođe tjedan dana- nema tracking numbera niti ikakve informacije od njih.

Na upit zašto još uvijek nema ni mobitela ni tracking numbera legić iz XFS-a odgovara:

Ming(XiaomiForSale)

Jul 20, 13:30 BST

Dear customer,
we will send it in next days and delivery time is about 5 working days

Have a nice day,
Support team

www.xiaomiforsale.com

Smatram se uvrijeđenim,ni "Sorry" nisam dobio...  

0 1 hvala 0
16 godina

Mislim da će još veća uvreda biti kada budeš morao platiti PDV i još neke troškove.

Ja se natežem s njima već 3 tjedna za povrat novca, a trebalo im je 5 dana da "pošalju" mobitel koji sam prije toga otkazao.

11 godina
neaktivan
Ne pomaže ni za kalendar ni za lock screen i fingerprint, ne znam stvarno u čemu je problem. Ima li možda još netko neku ideju ili netko sa sličnim problemom?
15 godina
hrky_ri kaže...
Ne pomaže ni za kalendar ni za lock screen i fingerprint, ne znam stvarno u čemu je problem. Ima li možda još netko neku ideju ili netko sa sličnim problemom?

Imam isti problem sa kalendarom, doduše na MIUI 8 by xiaomi.eu 6.721 Beta

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

jel ima netko problema sa messengerom ? mislim na to da kad se dopisujem s nekom osobom i kad kliknem na onaj krug da smanjim chat prozor on jednostavno nestane s ekrana i moram otvoriti messenger ako toj osobi zelim poslati poruku

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi 3

za kalendar

stavi na eng jezik

settings-installed apps-calendar-clear data

pokreni kalendar-ugasi ga

vrati na hr, kalendar radi

MIUI HR TRANSLATOR

2 0 hvala 4
16 godina
Prijo hvala ti, proradilo mi je :)
Only God Can Judge Me
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Prebacio sam update.zip na mobi, i kad sam resetirao u recovery, pojavila mi se samo slika moba sa usb keblom. I to je to.

Pokušavam staviti kineski stable rom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Bome radi ali ova zaporka i otisak prsta nula bodova, možda da ga vratim na tvorničke postavke bi proradilo ali ne da mi ga se vraćati skroz na nulu
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

ljudi nece mi here mapa na redmi 3, nije kompatibilna sa uredjajem, tako pise. pomagajteeeeee, moze li se nekako ipak instalirat

boljevic

0 0 hvala 0
16 godina

HERE Maps?...  Meni uredno radi na Xiaomi Redmi 3... Jesi siguran da imaš redmi 3 lol..

Only God Can Judge Me
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Imam isto problem u vezi Redmi 3 kao neko sam kalendarom, ali meni nije problem samo kalendar vec i kamera, galerija, preuzimanje, i datoteke  samo se otvori na sekundu i ugasi se MIUI verzija 7.1.1.0.0(LHPCNCK) molim vas pomozite mi uvijek radim vracanje na fabricka podesavanje svakih mjesec dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi 3

uzrok tih problema je vendor ROM kojeg imaš

promjeni ga 

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

objasni čovjeku kako, možda ne zna, i meni bi to moglo biti korisno. kako se mijenja taj vendor RAM, što treba učiniti?

9 godina
neaktivan
Neznam kako da promijenim pokusavao sam sa miui.com staviti kinesku verziju ali nece nesto, kupljen sa AliEpress-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Imam Xiaomi redmi 3 2gb ram 16rom, kineska verzija sa internacionalnim romom, i kad oću da skinem sa play store, piše mi nije kompatibilan sa vašim uredjajem redmi 3.
boljevic
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ej jel zna netko koji servis koji se bavi Xiaomi-ima?
Kupio sam Redmi Note 3 prije kojih pola godine i do danas prezadovoljan.
Danas se mobitel sam od sebe ugasio na kojih 20% baterije i počeo strašno grijati, toliko da ga nisam mogao držati u ruci. Hladio sam ga na klimu u autu.
Nakon kojih 5-10 min se prestao hladiti.
Više ga nemogu upaliti, a koliko mi se čini niti se nece puniti (ne svijetli mi ledica kao kod prijašnjih punjenja). Probao sam ga puniti preko zidne utučnice kao i preko PC-a i neće.
Kod paljenja sam probao sa držanjem power tipke kao i kombinaciju power+volume down.

Sad ima li tko od Vas savijet što napraviti, što se dogodilo i zašto, te kao što sam gore upitao postoji li koji servis gdje?

0 0 hvala 0
16 godina
MR Servis
Only God Can Judge Me
9 godina
neaktivan
Hvala puno, a radim li to isto kada bude i stabilna globalna verzija sa miui.com za redmi 3..Ovo na slici je moja trenutna verzija...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Dali postoji ikoj način da se stavi stable china bez otključanog bootloadera? sa Mi PC Suite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Only God Can Judge Me
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Namjeravam uzeti Xiaomi Redmi 3 Pro (iz wow shopa), posto nikada nisam imao "kineza" zanima me cemu sluzi bootloader osim za mjenjanje Dev-Cn-Eu rom-a ?

Ako mobitel vec dobijem na EU/internacionalnom Rom-u ima li potrebe za otkljucavanje bootloadera ? Hoce li sve raditi normalno i bez otkljucanog booloadera ? 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dovoljno je da znas ako ti je bootloader zakljucan(tvornicki je) nemozes imas recovety (twrp) i stavljat npr xiaomieu rom.

Mob mozes koristit na romu koji ti posalje prodavac ,a ak ti se ne svida moras daati zahtjec za otklj bla ,instalirat twrp i onda rom koji oces
16 godina

Bootloader,... ROM-ova..., Kernel.... itd..

Prijo, ja sam dobija Xiaomi.eu 7.1.. ne namjeravam ništa dirat.. Nema potrebe. MIUI 8 je tek friško izaša.. I lošiji je SOT..

Ovisi, kakav ROM dobiješ... ako dobiješ xiaomi.eu.. ne diraj ništa. Ako dobiješ originalni kineski... tu ti ima dosta junka... Pa te kineske aplikacije samo makni.... Dosta njih navodno se može izbrisati.

A one koje nije moguće izbrisat, trebaš Rootat mob.... A da bi roota mob, ne treba ti bit otključan bootloader..., bez obzira na sve.. Di god uzea mob.. Tebi su oni dužni poslat mob koji radi... Ako bude sranja po njemu, ili nešto ne bude radilo.. slobodno reklamacija :', zato i postoji garancija.

Only God Can Judge Me
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 14:01 (jukiii).
9 godina
neaktivan

Oni kazu da servisiraju samo mobitele iz recro distribucije.

Sad zbog cega, jel je ovaj model kupljen preko Honorbuy-a drukciji neznam?
Znaš li možda još koji servis??

15 godina
jukiii kaže...

Bootloader,... ROM-ova..., Kernel.... itd..

Prijo, ja sam dobija Xiaomi.eu 7.1.. ne namjeravam ništa dirat.. Nema potrebe. MIUI 8 je tek friško izaša.. I lošiji je SOT..

Ovisi, kakav ROM dobiješ... ako dobiješ xiaomi.eu.. ne diraj ništa. Ako dobiješ originalni kineski... tu ti ima dosta junka... Pa te kineske aplikacije samo makni.... Dosta njih navodno se može izbrisati.

A one koje nije moguće izbrisat, trebaš Rootat mob.... A da bi roota mob, ne treba ti bit otključan bootloader..., bez obzira na sve.. Di god uzea mob.. Tebi su oni dužni poslat mob koji radi... Ako bude sranja po njemu, ili nešto ne bude radilo.. slobodno reklamacija :', zato i postoji garancija.

Hvala, ovo mi je puno pomoglo. Imao sam dojam da je stavljanje razno raznih romova MUST. 

Inace vi koji stavljate, stavljate zbog esteskih razloga ili zbog boljih performansi ?

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hours.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice