Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 408.509
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi 3
sosta kaže...

Primjetio sam da mi se punjač koji je došao uz mob jako grije, na dodir skoro da ga nemožes primiti duže od sekundu, dvije, kad ga puni maksimalnom strujom (izmjerio 1,7A). Naručen je s XFS-a. Kakva su vaša iskustva?

Taj punjač mi ne ulijeva povjerenje neko tak da ću za svoj uređaj koristit samsungov punjač kojeg sam koristio i za svog bivšeg Cubota.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
14 godina

Samsungov punjač koji je također deklariran na max 2A, koliko sam do sad probao, ne puni Redmi 3 s više od 1,3A, dok kad puni S5, ide do 1,7A. Naravno, u oba slučaja je dosta hladniji. Morat cu jos jednom napravit testiranje s vremenima i strujama punjenja, a možda nađem i zametnuti adapter za mjerenje temperature za multimetar, da vidim na koliko ga ugrije.

15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Nakon korištenja službenog stable te developer ROM-a instalirao sam xiaomi.eu weekly i utisak mi je da ovaj posljednji nešto brže srče bateriju... Dakle, pitanje: koji je ROM po vašem mišljenju između službenog stable, xiaomi.eu stable te xiaomi.eu weekly najštedljiviji? Neki četvrti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Je li itko saznao ista za redmi 3 pro, kada izlazi ako će uopće izaci

1 0 hvala 0
17 godina
Trebao je jucer izaci po prvim informacijama, mozda do kraja tjedna izadje.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
Xiaomi Redmi 3

Došao mi danas mobitel i ovak na prvu izgleda odlično 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi 3 High Version

http://www.racunalo.com/xiaomi-redmi-3-high-version-3-gb-ram-a-i-32-gb-rom/

Ono po čemu se Xiaomi Redmi 3 High Version razlikuje od svog prethodnika je radna i interna memorija – ugrađeno je 3 GB RAM-a (stari je imao 2 GB) i 32 GB interne memorije (stari je imao 16 GB). I dalje ima 5 inčni IPS ekran HD rezolucije od 1280 x 720 točaka. Kućište je metalno od magnezijske legure, no nestala je ona romboidna tekstura, ali dolazi u sivoj, srebrnoj i zlatnoj boji.

Smartfon radi na Android 5.1.1. Lollipop operativnom sustavu povrh kojeg je MIUI V7 sučelje, a koje će uskoro dobiti nadogradnju na MIUI V7.2. Baterija je i dalje vrlo jaka, čak 4100 mAh (non-removable), a u kutiji se nalazi i brzi punjač 5V/2A. Spomenimo i kamere od 5 MP (f/2.2) i 13 MP (leća iz 5 dijelova, fazni auto fokus).

Ima još jedna novost – Redmi 3 High Version ima ugrađen čitač otiska prsta, stari model to nije imao. Naravno, podržava Dual SIM, kao i 4G LTE mreže. I ima odličnu cijenu… :)

Saznajemo kako će se Xiaomi Redmi 3 High Version u prodaji pojaviti 6 travnja po vrlo popularnoj cijeni od samo 138$.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi 3

Trenutno imam 7.1 Stable na uređaju koji radi super.

Ak želim stavit noviju stable verziju trebam samo pratit ovaj guide i to je to ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Dali oficial rom ima ona Clean Master? Ja ga imam pa ne znam jel kuhan rom ili ne? Koja je oznaka global oficial roma, ak se smije znati? :)

Drugo: MI remote... Jel to radi? Ja kad idem dodat TV, nema nikakvih uredjaja, a niti mogu naći opciju za dodat neki model

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Dali netko zna hoceli na redmiju 3 pro kapacitivne tipke svijetlit jer na redmi 3 nemaju osvijetljenje..?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Danas narucio "Pro" verziju preko Giztop-a,pa me zanima da li je itko uzimao preko doticnog seller-a,te kada mogu cca. ocekivat mob.-odnosno vrijeme isporuke?Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ima tko preporuku da je kupovao ono temperirano staklo 9H,provjerenog sellera s ebay-a ili otkud je najbolje uzet jedno 2-3 komada?

ne vjerujem baš ebayu da ne dobim onu običnu plastiku

If you want something done right, do it yourself
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LGA775 kaže...

Ima tko preporuku da je kupovao ono temperirano staklo 9H,provjerenog sellera s ebay-a ili otkud je najbolje uzet jedno 2-3 komada?

ne vjerujem baš ebayu da ne dobim onu običnu plastiku

Ja sam svoje dobio u paketu sa mobitelom preko TopOne (ali)

14 godina
neaktivan
I ja sam dobio,al to je obična plastična folija,za prvu silu je dobra,al bih si radije nabavio kvalitetniju,pa ako tko zna otkud je pouzdano nabaviti
16 godina

Dali govoriš od ovom staklu (dolje slika) il o one dvije folije koje se dobiju gratis ?

14 godina
neaktivan
O tom staklu,to tražim
16 godina

Pa to sam ja dobio od Top one 

9 godina
Xiaomi Redmi 3

bok,imam par pitanja
planiram uzet redmi 3 pro
1. isplati li se davati 30ak dolara za pro verziju

2. uzimati preko alie-a ili giz topa
3. Ako preko alie-a dali da trazim da kutija bude vakumirana (tj ako to trazim nemam google play,pa me zanima koliko je to tesko instalirat)
4. i zadnje ima ko kakve kupone sa popustom za te stranice? 

0 0 hvala 0
16 godina
sporttest kaže...

bok,imam par pitanja
planiram uzet redmi 3 pro
1. isplati li se davati 30ak dolara za pro verziju

2. uzimati preko alie-a ili giz topa
3. Ako preko alie-a dali da trazim da kutija bude vakumirana (tj ako to trazim nemam google play,pa me zanima koliko je to tesko instalirat)
4. i zadnje ima ko kakve kupone sa popustom za te stranice? 

1. Ak ti baš treba uzmi. Meni se čini ok da za 200kn više dobiješ 16Gb prostora više (to ti je jedna microSD kartica), 1Gb rama više (nikad na odmet) i fingerprint reader (meni nepotrebna stvar, al ak tebi treba eto).

2. Ja sam preko Alija uzeo 

3. Nisam im ništa rekao u vezi narudžbe i došao mi je sa instaliranim Google playom i funkcionira perfektno odmah out of the box.

4. TopOne (preko Telekineze) nudi popust od 5$ + tempered glass ako pri naruđžbi iskoristite njihov kod što je super ponuda. 

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Ja jučer naručio Redmi 3 Pro. Rekao sam mu da mi ne dira kutiju. Valjda neće biti problema sa instaliranjem Google Playa i ostalih servisa.

0 0 hvala 0
13 godina
zsnopek kaže...

Ja jučer naručio Redmi 3 Pro. Rekao sam mu da mi ne dira kutiju. Valjda neće biti problema sa instaliranjem Google Playa i ostalih servisa.

Ne brini, to je najlakši dio posla ako ti ne otvore kutiju.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
neaktivan
LGA775 kaže...
Jesam,evo sad sam bio u teretani i mob je cijelo vrijeme bio u ormariću zaključan, od 11 pa do sad 10% baterije otišlo...nezz kaj mu je

Jeste li ti i @lumy uspjeli otkriti u čemu je problem sa baterijom? pitam jer i ja imam takav problem, ne troši baš kao tvoj ali nije ni približno kao što drugi pišu.. tješio sam se da će biti bolje ako stavim drugi rom no vidim da su napisali da to nema veze

14 godina
neaktivan
mmarin1111 kaže...
Jeste li ti i @lumy uspjeli otkriti u čemu je problem sa baterijom? pitam jer i ja imam takav problem, ne troši baš kao tvoj ali nije ni približno kao što drugi pišu.. tješio sam se da će biti bolje ako stavim drugi rom no vidim da su napisali da to nema veze

Problem je bio u postavkama,ima automatsko pokretanje aplikacija,tu je bilo stavljeno facebook,whatsapp,viber,i još toga hrpa,normalno to se s vremena na vrijeme pokrenulo i trošilo bateriju pogotovo face,maknuo sam sve te,onda sam se poigrao s onim profilima za bateriju,na kraju sam stavio sve kao profil Zadano samo sam još uz to stavio brisanje memorije nakon 10 minuta...uglavnom ništa strašno,malo pogledaj u izbornicima u aplikaciji Sigurnost tu se sve podesi,i ponekad pokreni ono skeniranje i počisti ako što nađe zlu ne trebalo.

Mob je sve u svemu zvjerka,za nekoga poput mene tko je navikao puniti mob svaku večer,ovo je prva liga, 3 dana uz umjereno korištenje izdrži bez problema.

9 godina
neaktivan
LGA775 kaže...
mmarin1111 kaže...

Problem je bio u postavkama,ima automatsko pokretanje aplikacija,tu je bilo stavljeno facebook,whatsapp,viber,i još toga hrpa,normalno to se s vremena na vrijeme pokrenulo i trošilo bateriju pogotovo face,maknuo sam sve te,onda sam se poigrao s onim profilima za bateriju,na kraju sam stavio sve kao profil Zadano samo sam još uz to stavio brisanje memorije nakon 10 minuta...uglavnom ništa strašno,malo pogledaj u izbornicima u aplikaciji Sigurnost tu se sve podesi,i ponekad pokreni ono skeniranje i počisti ako što nađe zlu ne trebalo.

Mob je sve u svemu zvjerka,za nekoga poput mene tko je navikao puniti mob svaku večer,ovo je prva liga, 3 dana uz umjereno korištenje izdrži bez problema.

sve sam ja to poštelao nekoliko puta... sad sam napravio factory reset kako mi je savjetovao jedan forumaš i čini mi se da bi trebao manje trošiti... barem po pokazatelju potrošnje aplikacija jer je andorid trošio oko 64% dok sad pokazuje 9%

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Bok,

planiram naručiti redmi 3 pro, ali me malo muči što još nije izašao global rom za njega.

ima li tko info kada bi mogao izaći, odnosno hoće li izaći uopće?

za redmi note 3 pro je relativno brzo izašao po izlasku uređaja

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

evo stiga i moj napokon, idemo stavit zadnji rom pa cemo se upoznat malo

HŽV

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi 3

Čuo sam na jednom talijanskom youtube reviewu da je lik deinstalirajući defaultne kineske apps oslobodio skoro 1 GB prostora. U početku mu je pokazivalo 10,9 GB free.

Sve stavke je ocjenio pozitivno u reviewu.

Kamera i slike mi se čine sasvim ok. Volio bih da nije rekao da je mobitel sklizav kod držanja, ali to je podnošljiva stavka.

0 0 hvala 0
16 godina

Imat ćeš sigurno neku masku za njega tak da to rješava problem klizanja.

Ja sam dobio onu silikonsku koja je prvog dana imala dosta lufta sa strane pa nije baš prijanjala na mob, ali sada eto tjedan dana otkad ga skoro imam, maska je lijepo sjela i sad je super, tak da ne planiram masku kupovat nikakvu.

Btw ja na svom nisam niti jednu kinesku aplikaciju imao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2016 19:18 (AmonZero).
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

kako skinit pak ikona? nervira me ono kad skinen aplikaciju pa stoji samo ikona u onom sivom kvadratu

HŽV

0 0 hvala 0
13 godina
rookica19 kaže...

kako skinit pak ikona? nervira me ono kad skinen aplikaciju pa stoji samo ikona u onom sivom kvadratu

Odi u Themes App, pod customize odi na Icons i potraži "MIUI CZ+SK (flat)".

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice