Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 408.461
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3

Evo još jedan screenshot baterije. De facto 2 i pol dana i 2 noći. Srijeda od 7 ujutro, četvrtak i petak do 15 sati

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 23:13 (mithrandir.online).

2 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Koja je tajna? :D

0 0 hvala 0
12 godina

tajna je 4100 mah...nikakve softverske šeme nego čista snaga...

10 godina
neaktivan

evo navode fast battery charging

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Evo riješenje za one neke modele Xiaomi mobitela kojima kasne notifikacije sa whatsappa i sličnih programa...jer neki su primjetili da tek kad otvore konkretni messaging program da primjete pridošle poruke i obavjesti, sve odjednom. Stvar je očito u nekim sigurnosnim i notifications postavkama itd koje treba podesiti na više mjesta. Izgleda da se preko one zelene ikone na početnom sučelju ''Security'' podesi dosta toga.

Ovdje je neki lik objasnio sve postavke i većini je nakon toga sve bilo ok: LINK na en.miui.com

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Evo riješenje za one neke modele Xiaomi mobitela kojima kasne notifikacije sa whatsappa i sličnih programa...jer neki su primjetili da tek kad otvore konkretni messaging program da primjete pridošle poruke i obavjesti, sve odjednom. Stvar je očito u nekim sigurnosnim i notifications postavkama itd koje treba podesiti na više mjesta. Izgleda da se preko one zelene ikone na početnom sučelju ''Security'' podesi dosta toga.

Ovdje je neki lik objasnio sve postavke i većini je nakon toga sve bilo ok: LINK na en.miui.com

a to na ovom forumu piše jedno 100 puta

13 godina
neaktivan
Nema tajne, kao što smo prije par postova napisali, štedljiv ekran, štedljiv procesor, nikakvi trikovi

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi 3

Kakve maske kao zaštitnu koristite na ovom modelu ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Deutsch nece biti fast charging, nego samo 5v/2a u praksi 1.7 max puni, sta nije lravi quick charge ali opet i sa njim napuni dosta brzo. Meni treba 2:30h do kraja, tak da neka 3h je realno za ocekivat sta je sasvim ok za bateriju tog kapaciteta. meni za 50% treba 50min.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
11 godina
neaktivan
mithrandir.online kaže...
Nema tajne, kao što smo prije par postova napisali, štedljiv ekran, štedljiv procesor, nikakvi trikovi

Pitam jer nikako ne mogu dobiti ni 4 sata SOT-a, nekmoli 8. Kako mi baterija padne ispod nekih 50%, tako mob sve više nešto drži awake dok je ekran ugašen. BetterBatteryStats i Wakelock Detector ne pokazuju ništa čudno.

13 godina
neaktivan
Prvi puta je držala baterija 10-a sati SOT. Nakon toga je znala varirati, tako oko 4-5 sati, sad mi čini da se opet ustalila kako treba. Ne bi smio softver jako puno utjecati. Inače, mobitel koristi žena, ja samo povremeno uletim da nešto sredim i poslikam bateriju pa ovdje stavim. Također stavio sam joj neki ROM sa češko-slocačkig MIUI foruma koji ima HR jezik i bez kineskih aplikacija je, i inače isti kao kineski stable ROM. No, mislim da nije trajanje baterije do ROM-a. Može biti razlika ako si stalno na 3g ili 4g u odnosu na Wi-Fi, isti tako mi se čini da gledanje videa, odnosno slušanje glazbe preko youtube (ekran mora biti stalno ON) troši manje nego samo surfanje preko browsera. Žena si zna stavit YouTube dok radi po kući i tako sat-dva, a ekran je onda stalno upaljen.
15 godina
lumy kaže...

Pitam jer nikako ne mogu dobiti ni 4 sata SOT-a, nekmoli 8. Kako mi baterija padne ispod nekih 50%, tako mob sve više nešto drži awake dok je ekran ugašen. BetterBatteryStats i Wakelock Detector ne pokazuju ništa čudno.

Koji ROM imaš unutra ? Gdje si kupio mob ?  Možda neke aplikacije rade žestoko u pozadini stalno i zbog njih procesor mora dosta raditi ?

11 godina
neaktivan
ALVIN kaže...
lumy kaže...

Koji ROM imaš unutra ? Gdje si kupio mob ?  Možda neke aplikacije rade žestoko u pozadini stalno i zbog njih procesor mora dosta raditi ?

Trenutno je unutra Xiaomi.eu Global, najnovija verzija. Mob sam kupila na Xiaomiforsale, a rad appova pratim preko navedenih aplikacija i ništa pretjerano ne odskače. Sad sam obrisal Facebook koji je navodno veliki žderač resursa, pa ću vidjeti dalje.

15 godina
neaktivan
udarnik60 kaže...
ALVIN kaže...

a to na ovom forumu piše jedno 100 puta

Ja ne kužim ovo:

6) Menu (left button) on home, hold app icon & pull down to "lock" app

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Jel uopće itko dobio Redmi 3 sa orginalnim ROM-om koji u sebi ima samo kineski i engleski jezik ? I od kuda je naručen ?

0 0 hvala 0
15 godina
the_dammed kaže...

Ja ne kužim ovo:

Meni je još teže skužiti bez moba.

Nešto kao drži ikonu određene aplikacije i povuci je na dno ekrana da bi je time zaključao da radi stalno u pozadini. Ali pitanje je u kojem screenu to napraviti. Možda kliknuti ''menu'' kad smo na ''home'' (Znači pritisnuti prvo home, pa zatim menu), te nakon toga ono povlačenje aplikacija. Ne bih znao, nisam probao.

Evo ovaj na nekom krasnom jeziku na youtube objašnjava kako se još mogu zaključati aplikacije, na drugi način, valjda važi i za Redmi 3:

13 godina
the_dammed kaže...

Ja ne kužim ovo:

To ti je ovo kada otvoriš recents app tray (task manager), samo povučeš ikonu od aplikacije na dole.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
15 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Jel uopće itko dobio Redmi 3 sa orginalnim ROM-om koji u sebi ima samo kineski i engleski jezik ? I od kuda je naručen ?

Na Top One je pisalo (vjerovatno je tako još uvijek) da pri naručivanju treba naglasiti želiš li originalno pakovanje  i službeni kinesko/engleski rom, što sam i napravio pa sam taj rom i dobio...

15 godina
Conrad kaže...
ALVIN kaže...

Na Top One je pisalo (vjerovatno je tako još uvijek) da pri naručivanju treba naglasiti želiš li originalno pakovanje  i službeni kinesko/engleski rom, što sam i napravio pa sam taj rom i dobio...

Aha, da, vidio sam da to piše na stranici kad se skrola malo niže. Gdje si im tu poruku napisao točno ?

Btw. Jel još koristiš taj ROM, kakav ti se čini ? Njega je valjda lako automatski update-ati, taj China Stable ROM izdaju sa poboljšanjima svakih oko mjesec dana. Jedan forumaš je napisao da mu je već prilikom prvog paljenja ponudio noviju verziju tog ROM-a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.4.2016 20:33 (ALVIN).
15 godina
neaktivan

pa tamo prije nego potvrdiš narudžbu na dnu imaš mjesto za poruku selleru, međutim ionako kasnije pitaju kakav box/rom želiš: 

5, Please leave us message if you want a sealed box. Otherwise we will unseal the box to do "Quality Control", flash the multi-language ROM and install Google play!

The original box from Xiaomi, Meizu, Huawei(Honor), ZUK, ZTE(Nubia), Oneplus, OPPO, Letv are sealed. They are only with English and without Google play.

Kad sam dobio mob aktuelan je bio MIUI 7.1, nakon par dana stigao je 7.2 apdejt, koristio sam ga neko vrijeme ali sam kasnije otključao bootloader i sad sam na Xiaomi.eu ROM-u

16 godina
Xiaomi Redmi 3

Nakon što vam je paket došao u UK, kolko dana je trebalo da dođe do vas doma ? (za TopOne DHL pričam).

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ALVIN kaže...

da naravno mi koji smo prvi i kupili.xiaomiforsale

14 godina
neaktivan

AmonZero, dan-dva, meni je u subotu došao u UK,pošto u nedjelju nisu radili tek jučer su poslali,prvo je stigao danas ujutro u Italiju i onda je do podneva stigao u Zagreb gdje sam ga i preuzeo

If you want something done right, do it yourself
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2016 19:08 (LGA775).
13 godina
Xiaomi Redmi 3

Gdje bi (trenutno) najbolje prošao (EU) ako uzimam dva komada?

Znači negdje gdje su jako jeftini, ali se plaća poštarina. Koja kad se podjeli na 2, vjerojatno ispadne dosta mala :D

EDIT: Na AliExpressu cijena poštarine naraste dva puta kad se stave dva mobitela!

http://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-3-2G-RAM-16G-ROM-Metal-Body-Red-Rice-2-4100-mAh-Snapdragon/32593513062.html

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 7:46 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Dali vi gasite mob preko noći? Noćas sam ga napunio do kraja, iskopčao punjač i ostavio ga uključenog i dok sam se probudio baterija je bila na 37%,gledam malo potrošnju baterije,aplikacije 97%, ne kužim kak može u 8h otić 60% baterije,a aplikacije nisam koristio. Napravio sam prema onim postavkama za sprečavanje kašnjenja notifikacija,možda je zbog toga,ima li tko sličan problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LGA775 kaže...

Dali vi gasite mob preko noći? Noćas sam ga napunio do kraja, iskopčao punjač i ostavio ga uključenog i dok sam se probudio baterija je bila na 37%,gledam malo potrošnju baterije,aplikacije 97%, ne kužim kak može u 8h otić 60% baterije,a aplikacije nisam koristio. Napravio sam prema onim postavkama za sprečavanje kašnjenja notifikacija,možda je zbog toga,ima li tko sličan problem?

Napravi screenshot da vidimo šta od aplikacija troši toliko bateriju, očito su aplikacije ludovale u pozadini.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
14 godina
neaktivan
Sad sam ga dopunio jer mi treba danas cijeli dan,al neki vrag mu sigurno jeje kad za 20 min potroši 5% baterije,a gotovo da ga ne koristim uopće.
13 godina
LGA775 kaže...
Sad sam ga dopunio jer mi treba danas cijeli dan,al neki vrag mu sigurno jeje kad za 20 min potroši 5% baterije,a gotovo da ga ne koristim uopće.

Ovo definitivno nije normalno :D

Za početak ga restartaj.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Jesam,evo sad sam bio u teretani i mob je cijelo vrijeme bio u ormariću zaključan, od 11 pa do sad 10% baterije otišlo...nezz kaj mu je
14 godina
Xiaomi Redmi 3

Primjetio sam da mi se punjač koji je došao uz mob jako grije, na dodir skoro da ga nemožes primiti duže od sekundu, dvije, kad ga puni maksimalnom strujom (izmjerio 1,7A). Naručen je s XFS-a. Kakva su vaša iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice