Da znam, bio je po 150 USD na giztop.com, nije mi toliko bitno je li pre-order ili ne, više sam ciljao na jeftiniju cijenu... A i na zlatni model, kojeg trenutno nema na xiaomiforsale.com...
Zato pitam ako ima kakav discount za giztop
Da znam, bio je po 150 USD na giztop.com, nije mi toliko bitno je li pre-order ili ne, više sam ciljao na jeftiniju cijenu... A i na zlatni model, kojeg trenutno nema na xiaomiforsale.com...
evo ide ipak :D
dečki hvala vam puno :)
Probao sam iskoristi taj popust ali mi javlja da ne vrijedi za redmi 3. Tebi prošao uredno ili?
Koliko ja znam za giztope nema vauchera. iirc rekli su da su najjeftiniji i da onda zbog toga ne daju vauchere.
ovdje ja uzeo frendu
digli su dhl poštarinu za 5$
ukupno US $168.31x7.02=1181,5362 kn- to platiš za silver verziju i nema nikakvih drugih davanja
za 8-10 dana je kod tebe
dal ima gdje povoljnije, možda i ima, nisam dalje tražio od ovog
ovdje ja uzeo frendu
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3-2G-RAM-16G-ROM-Metal-Body-Red-Rice-2-4100-mAh-Snapdragon/342812_32593513062.html
digli su dhl poštarinu za 5$
ukupno US $168.31x7.02=1181,5362 kn- to platiš za silver verziju i nema nikakvih drugih davanja
za 8-10 dana je kod tebe
dal ima gdje povoljnije, možda i ima, nisam dalje tražio od ovog
jeli to poslano kao gift?
je evo tek san sad vidia. >.<
evo ide ipak :D
dečki hvala vam puno :)
Probao sam iskoristi taj popust ali mi javlja da ne vrijedi za redmi 3. Tebi prošao uredno ili?
Koliko ja znam za giztope nema vauchera. iirc rekli su da su najjeftiniji i da onda zbog toga ne daju vauchere.
sve mi uredno proslo, sad ne znam jel moras te navodnike ostaviti ili maknuti..
Ovo je službeni rom i ima samo 2 kineska i engleski jezik ...
Je li onda moguće da se prodaju s nekim drugim romom koji ima uključen i HR jezik?
Ovi recimo navode na popisu jezika i HR
http://hr.mobileshop.eu/mobiteli/xiaomi/redmi-3-dual-sim-16gb-zlatni/
Je li onda moguće da se prodaju s nekim drugim romom koji ima uključen i HR jezik?
Ovi recimo navode na popisu jezika i HR
Određeni prodavači stavljaju modificirani rom na sebi koji ima i hrvatski jezik ali taj rom ne dobija nadogradnje, ja sam svoj naručio s giztop-a i na njemu je bio takav rom ali ja sam gore stavio službeni rom koji dobija nadogradnje ali nema hrvatski jezik.
jesi stavia zadnji ovaj china stable ili? triba bi mi doc mobitel za koji dan i vec ima multilanguage rom ali zelin stavit official, pa koji bi bilo najbolje? mislia san stavit china stable ovaj zadnji
Isto imam i na Mi3, probaj ovo
ja nisam isprobal još, al vjerovatno budem, jer je stvarno tiho dok ti netko priča na spiker, a i ringtone bi mogao biti jači.
Također ovo isprobaj LINK
Hvala na pomoći. Poslao sam mobitel natrag u Češku pa ću vidjet šta oni kažu. Namjeravao sam probati v4a no nisam stigao, jer sam već bio u procesu povrata mobitela pa nisam htio mrdati u zadnji čas, a možda je ipak i hardverski problem. ako mi ga vrate u istom stanju pokušat ću raskinuti ugovor i tražiti povrat novca, a ako ne uspijem onda ću se tražiti rješenje. Nemoguće mi je da je tako tiho i da je to po defaultu. Inače imam dobar sluh i sve, ali kad uzmem drugi mobitel razlika je ogromna. Koristan je ovaj video što si stavio, hvala! Kako je kod tebe, jesi se ti navikao na zvuk i jesi ga uspio s ovime popraviti?
Da li je u redu naručiti s ove stranice? :)
honorbuy?
Ako se kupi preko xiaomiforsale, isporučuju li EU plug za punjač?
Evo da se nadopunim, dobio odgovor od xfs da isporučuju.
Telefon je vrlo popularan pa sam uzeo još jedan za frenda.
Ovaj put preko xiaomiforsale. Što se tiče brzine svaka čast. Naručio u nedjelju navečer, došao danas(četvrtak) dopodne. Jedina zamjerka je dostavnoj službi GLS. Čovjek je nazvao sat vremena prije nego će doći dok DPD se najavi dan prije i imate mogućnost promjene termina dostave. Možda se nekome čini beznačajno, ali meni je dosta važno. Cijena je bila 162,5E što je ok s obzirom na brzinu i navodnu garanciju i da je na giztopu skočio na 175$, a na aliju je 170$. Razlika je 60ak kuna pa ako imaju tu garanaciju 60kn nije smak svijeta.
Došao bez google play, ali vrlo jednostavno se instalira tako da tu nije bilo nikakvih problema. MUI je 7.1.3. Update je bio dostupan čim sam upalio telefon. Model s giztopa je imao već google store i zauzimao je 2gb manje prostora. NA ovom modelu ima samo 8GB slobodnog prostora. Plug je europski ali nije orginal Xiaomi dok je s giztopa došao kineski plug s adapterom, ali orginal Xiaomi.
Danas mi stidao Redmi note 3 Pro. Silikonska maska i kaljeno staklo. Doduše, malo san se zajeba sa postavljanjem stakla, uvatilo mi malo zraka dole u livom kutu. Al nema veze.
Ja prezadovoljan. Mobitel leti.
Danas mi stidao Redmi note 3 Pro. Silikonska maska i kaljeno staklo. Doduše, malo san se zajeba sa postavljanjem stakla, uvatilo mi malo zraka dole u livom kutu. Al nema veze.
Ja prezadovoljan. Mobitel leti.
Ovdje je tema o Note 3 - KLIK
Narucio i ja s xfs, međutim izgleda da im je dostava poskupila, na checkoutu mi izbacilo opciju za GLS dostavu za 8,70E. Onda sam ubacio još silikonsku masku za 5E i upisao kod MYXFS za popust od 7,5E da bar malo snizim, tako da je na kraju ispalo 165,20E.
Sve mi se čini da kad upišeš kod za popust da ti onda podigne poštarinu, a jesu zajebati.
Narucio i ja s xfs, međutim izgleda da im je dostava poskupila, na checkoutu mi izbacilo opciju za GLS dostavu za 8,70E. Onda sam ubacio još silikonsku masku za 5E i upisao kod MYXFS za popust od 7,5E da bar malo snizim, tako da je na kraju ispalo 165,20E.
Sve mi se čini da kad upišeš kod za popust da ti onda podigne poštarinu, a jesu zajebati.
To nije točno. Dostava je i sa i bez popusta 8.70 E. Popust ne možeš iskoristit ako imaš samo jedan item u košarici.
Ti si napisao da si platio 162,5 E. Ako je mobitel 159E, to mi onda ne štima računica.
U prvom koraku ponudi neki shipping za 2,2E i ukupnu cijenu 161,2E.
Ti si napisao da si platio 162,5 E. Ako je mobitel 159E, to mi onda ne štima računica.
U prvom koraku ponudi neki shipping za 2,2E i ukupnu cijenu 161,2E.
Pa platio sam jer nisam uzeo masku za 5E nego neki k.... za 2 E. pederski je što ne daju tih 7,5E popusta na jedan item pa moraš nešto još stavit. A tih 2,2E je dok se ne stavi da živiš u Hrvatskoj.
OK, sad sve jasno.