Meni isti klinac kao i v13. Autobrightness još uvijek ne radi kako treba. Kod dolaznog SMSa na lockscreenu se i dalje na random povremeno prikaže neki drugi kontakt iz imenika,usb storagea i dalje nema po defaultu, led notifikacija podivlja povremeno,.... nijedan veći bug nije spravljen. Ali, to je tako, koliko vidim, pretežno se krpaju bugovi za flagship, znači Mi3 pa onda naniže. Obzirom da xiaomi developeri rade na KK, a i na miui v6, na mob koji je na dnu ljestvice kao naš hongmi dolazi malo pažnje.
Da se barem krpaju bugovi na MI3 oni koji bi se trebali krpati, nego su fokusirani sad na miTab i na V6..
V5 na KK je samo mazanje ociju rulji i poliranje pred izlaza nogog OS-a, sto ce reci pravi KK ce vlasnici RR-a kao i svih ostalih Xiaomi uređaja dobiti tek s V6 MIUI-em za kojeg vec sad govore da ce biti najoptimiziraniji sustav ikada.. Špekulacije kazu da bi za nekih 20-tak dana trebao biti vani..
EDIT: Ako nije problem da mi netko od vas tko ima Hongmi samo posta sliku dijagrama koristenja bat, koliko vam u noci dok je na standby-u pojede baterije..