Xiaomi je danas najavio Xiaomi 13T/13T Pro koji će imati 4 android ažuiranja
Xiaomi 13T (650 eura)
Xiaomi 13T Pro (899 eura)
Xiaomi je danas najavio Xiaomi 13T/13T Pro koji će imati 4 android ažuiranja
Xiaomi 13T (650 eura)
Xiaomi 13T Pro (899 eura)
Da li su riješili problem sa proximity senzorom u ovim modelima?
Jeli kupio netko da zna reći?
Pitam za Xiaomi 13T Pro
Hvala
Pozdrav,
ja ti za Xiaomi 13T mogu reći da radi uredno i proximity kao i notifikacije. I ne samo to nego mi je ovo 4-ti xiaomi, a na zadnja 3 uvijek ista priča oko proximityja i notifikacija. Krenulo je dok sam imao Mi MAX 3, pa se nastavilo sa Poco F2 Pro i sad opet isto sa 13T... ni na jednom nisam iskusio niti jedan od ova dva problema. Te priče valjda po defaultu dođu skupa s pričama o kineskom bloatweru čim izađe novi Xiaomi...
Mi doma imamo Xiaomi 10T i 10t Pro i oboje imaju veliki problem sa proximity senzorom, tj. nema ga i kad god pričaš na mobu redovno upalis sto klinaca.
Naravno nema lijeka za to, ali i kako sam čitao i neki noviji modeli su imali problema sa istim.
U svakom slučaju se želim osigurati prije kupnje, jer osim toga mobiteli su odlični za te novce.
Ja sam uzeo 13t, zasad nisam vidio problem s proximity senzorom, na prethodnom 11 lite 5g mi se povremeno događalo, na ovom još nije
13t pro ima fizički proximity senzor:
https://mob.hr/xiaomi-13t-i-13t-pro-budget-flagshipi-recenzija
"Prvih par dana sam imao problema s proximity senzorom na 13T Pro modelu, nešto što nisam imao paralelno na običnom 13T, ali i to je riješeno s updateom. Proximity senzor fizički postoji i sada nakon posljednje nadogradnje radi savršeno, tako da ćete biti zadovoljni s tim."
lp
Pozdrav svima, dali je netko upoznat sto je sa ovom ponudom ht-a Xiaomi 13T za cca 7 eura mjesecno+tarifa??
Mobitel je u A1 59 eura odmah + 20eura mjesecno+tarifa? u slobodnoj prodaji je 519 eura u vecini trgovina?
Ako misliš uzeti tu tarifu, to je odlična cijena za 13T
Cijena je nerealno niska.. bas mi je nejasno dali je u pitanju nekakva pogreška? svakako narucio sam pa cu vidit uskoro :D ... tarifu koristim svakako.. i kad nisam pod ugovorom tako da mi to dode na isto... a dati jos 7€ mj za takav mobitel mi se cini no brainer...
I meni se tako cini.. nema nikakvog smisla.. ali eto narucio sam ga pa cu vidit sto ce se desit.. i naravno javim ovdje
UPDATE: U razgovoru sa njihovom korisnickom podrskom putem web stranice. Agent mi potvrduje cijenu uredaja od 6.65 eura mjesecno + L tarifa. Eto ako nista imam i pisani dokaz :D
I meni se tako cini.. nema nikakvog smisla.. ali eto narucio sam ga pa cu vidit sto ce se desit.. i naravno javim ovdje
UPDATE: U razgovoru sa njihovom korisnickom podrskom putem web stranice. Agent mi potvrduje cijenu uredaja od 6.65 eura mjesecno + L tarifa. Eto ako nista imam i pisani dokaz :D
Jesi imao prije preplatu u t mobile
eh kad bi se mogao uzeti samo mobac bez tarife :D Tarifa je faking 23 eura, sad sam na bonbonu za 6.5e
naručio i ja
jesi li pokušao pojačati u postavkama? mislim da je pod haptic feedback.
Evo i sluzbeno je akcija stavljena.. a danas su me i zvali i potvrdili... stize novi Xiaomi za 7 eura/mj :D
Kak ide to prebacivanje tocno ? Trenutno sam na bonbonu (bez ugovorne obveze) i uzeo bi L i magenta1 ponudu, samo popunim sve i uz uredjaj bude dosla i nova kartica sa istim brojem jel ?
Bogami brzo :D jesi imo ti pretplatu vec na tcomu? ja nisam prelazim sa drugog operatera
.
Bogami brzo :D jesi imo ti pretplatu vec na tcomu? ja nisam prelazim sa drugog operatera
Ček 7€ mobitel + tarifa?
Koja je pobogu to tarifa?
HT snizio cijenu 73% u čemu je fora da nisu sa falinkama , ja ne mogu uzeti jer imam još 9 mj. ugovor sa popustom inače je povoljno kome treba tarifa pogotovo je naj. Unlimited .
nisam imao pretplatu, ja sam sa bonova prešao na tarifu,,, mada iz web shopa mi nisu poslali novu karticu a na staroj sam još uvijek na bonovima
Kak ide to prebacivanje tocno ? Trenutno sam na bonbonu (bez ugovorne obveze) i uzeo bi L i magenta1 ponudu, samo popunim sve i uz uredjaj bude dosla i nova kartica sa istim brojem jel ?
Odeš na web shop (ili t com centar) i kažeš im da se želiš prebaciti sa bonova na pretplatu,, i to je to
Ponuda mobitela je super, ali najmanja tarifa im je 20ak eura što je pljačka za uključenih 10gb.
Ponuda mobitela je super, ali najmanja tarifa im je 20ak eura što je pljačka za uključenih 10gb.
Ja sam za ravnih 20 eura dobio 30GB i 6000 minuta, zbog povezivanja u Mangeta1 fiksnu liniju. Mobitel me izašao za 160 eura. To je za mene bingo.
23 eura je 30gb i hrpa minuta.. neznam kaj ti gledaš...