Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.340.221
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
CyberDemonVZ kaže...
mcf kaže...
Uff.. kad ce redmi note 5 /redmi 5s.. Trebam novog xiaomija, htio sam uzeti mi note 2, ali odlucio pricekati da vidim na sta ce novi note 5 izgledati. A ovaj nikako da dodje :)

Tak sam i ja razmišljal. Ali mi je onda na pamet palo da bi uskoro mogli biti ogromni popusti na mi Note 2... Ali njih nema i nema....

ja sam vidio negdje cca 232€ za note 2, problem je malo sta zivimo tu di zivimo pa je sj** sa carinom

- inace na gearbestu ima dobrih popusta za mobitele i talijani dosta kupuju kod njih jer sa italy expressom izbjegavaju carinu :)

15 godina
Ove cijene na gbestu za mi note su iz hk skladista, jos sva davanja idu gore.. :(

Kako kolega gore kaze, mozda se 11.11 nadje kakav dobar deal za note 2.

Sto se tice redmi note 5 , chipset mi je tu najmanje vazan, meni osobno, bitnija mi je baterija, kamera, fingerprint, ekran, bezeli..

A na sta vam lici najava redmi 5s? Isto 5.5... vjerojatno jako slicno note 5.
10 godina
neaktivan
mcf kaže...
Ove cijene na gbestu za mi note su iz hk skladista, jos sva davanja idu gore.. :(

Kako kolega gore kaze, mozda se 11.11 nadje kakav dobar deal za note 2.

Sto se tice redmi note 5 , chipset mi je tu najmanje vazan, meni osobno, bitnija mi je baterija, kamera, fingerprint, ekran, bezeli..

A na sta vam lici najava redmi 5s? Isto 5.5... vjerojatno jako slicno note 5.

-da, znam to je samo primjer 

-redmi 5 plus

16 godina
moderator
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Tko je zakasnio, evo opet Mi band 2 za 15.11 uz kupon BAND2

A u 03.00 još par komada za 16.11 uz kupon 11.11GB177

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.11.2017 20:24 (XXX-Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Jel tko zainteresiran za električni brijač 

http://www.mi.com/mj-shaver1/

Već vidim na Aliexpressu neki reselleri prodaju za 45$, malo mi se čini prevelika marža trenutno...

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Dosao mi danas roidme 3s..., naručio ga za 10$ na nekoj akciji, vise kao auto punjac, ali me zanima i ova funkcionalnost da pustam mjuzu na radio jer nemam Bluetooth na radiu... vise manje sam sve upogonio, jedino ne kužim jel ima neka službena app za njega (na kojoj koliko vidim po webu se samo frekvencija mijenja), jer sam skinio neku od nekog čudnog developera... Takoder, ako tko ima tako nešto jel zna na kojoj frekvenciji ima najmanje šumova...? Ako kog što zanima o proizvodu, tu sam. Izrada se cini vrlo kvalitetna i čvrsta.

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
17 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
mcf kaže...
Uff.. kad ce redmi note 5 /redmi 5s.. Trebam novog xiaomija, htio sam uzeti mi note 2, ali odlucio pricekati da vidim na sta ce novi note 5 izgledati. A ovaj nikako da dodje :)

Tak sam i ja razmišljal. Ali mi je onda na pamet palo da bi uskoro mogli biti ogromni popusti na mi Note 2... Ali njih nema i nema....

Mi Note 2 se sad prodaje za 299 dolara, po meni je to prilično dobar deal. Prošle je godine koštao duplo.

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Dečki, i curke naravno, neki komentar na ovaj i ovakav design ?!?! 

LINK; https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_2s_with_iphone_x_like_cut_out-news-28152.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...

Dečki, i curke naravno, neki komentar na ovaj i ovakav design ?!?! 

LINK; https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_2s_with_iphone_x_like_cut_out-news-28152.php

Ovo je fake news, ne znam zašto su korisnici toliko naivni ali iz aviona se vidi da je to samo tema na običnom Mixu... Barem mi koji ga imamo lako prepoznajemo takve gluposti 

Themes app je prepun takvih tema, a i ima ona aplikacija Xoutof10...

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ja sam upravo u dilemi uzeti Mix2 ili Mi6, jel netko moze dati komentar na razliku u kvaliteti kamera?

Skoro sam se odlucio za Mix2, ali malo me iznenadila ocajna snimka u mraku u jednoj domacih recenzija..jel moguce da taj veci otvor blende na Mi6, uz isti senzor, daje toliko razlicite rezultate?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
ocean77 kaže...
Marko_244 kaže...

Mislim da je prije do lomljivosti proizvoda, ipak je u pitanju luster. Pošta se ne odnosi baš nježno s paketima - prijatelj mi je poštar, kaže da ih masakriraju. Bacaju na hrpe, istresaju iz vreća ili bacaju nazad u njih... U tom stilu.

Upravo sam narucio ovaj smart luster, nasao sam web shop koji ima razumnu postarinu (38,89$) pa me sve skupa izaslo 95,58$.

https://www.fasttech.com/products/0/10037800/8204900-authentic-xiaomi-philips-led-ceiling-lamp

Nazalost i ja javljam da nista od ovoga...prije par dana mi je dosao od njih mail da je luster prevelik, tezak i da ne mogu poslati za cijenu koju su sami naveli...pisalo je 38.89$ postarina za zemlje EU tako da ja ne vidim nigdje svoju gresku.

Platio sam im trazeni iznos i ocekivao isporuku, a na kraju su me trazili jos dodatnih 43$ postarine pa ako jos u to ukljucim rizik carinjenja dolazim do prevelikog iznosa za proizvod koji kosta svega 300 i nesto Kn...odgovorio sam im vrlo ostro pa su pokusali dodatno smanjiti postarinu i ponudili su mi jos i full refund...uglavnom trazio sam povrat novca.

Hebiga, iz Hrvatske naruciti ovaj proizvod je nemoguca misija...za neku razumnu cijenu.

10 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

Ja sam upravo u dilemi uzeti Mix2 ili Mi6, jel netko moze dati komentar na razliku u kvaliteti kamera?

Skoro sam se odlucio za Mix2, ali malo me iznenadila ocajna snimka u mraku u jednoj domacih recenzija..jel moguce da taj veci otvor blende na Mi6, uz isti senzor, daje toliko razlicite rezultate?

au ocajna je kamera :/

na kraju mi note 3 ima najbolju

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 14:44 (Deutsch).
17 godina
Deutsch kaže...
majdo kaže...

Decki, brzinsko pitanje.

Xiaomi Mi5, EU skladište, najeftinije, gdje?

Hvala :)

mozda je bolje 5s uzeti na goldwayu(2034kn) jer ne vidim bas da je toliko dostupan mi5?

mcf kaže...

iskreno maksimalno sto se moze dobiti je 630 na noteu 5 (neki navode i p25) koji izlazi u 12.om mj. iz jednostavnog razloga jer mi note 3 vec ima 660 

redmi 5 i 5 plus izlaze ovaj mj te ce imat sd 450/625 

jaca varijanta notea 5 bi trebala imati sd 636 koji je skoro u rangu sa 660, ali to tek u 2-om mj izlazi

Kupiti Redmi 4X (3/32GB) SD 435 za 900kn ili čekati Redmi 5?

Tražim mobitel do 5" i ne znam kakvi će biti novi

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina
neaktivan
mcf kaže...

iskreno maksimalno sto se moze dobiti je 630 na noteu 5 (neki navode i p25) koji izlazi u 12.om mj. iz jednostavnog razloga jer mi note 3 vec ima 660 

redmi 5 i 5 plus izlaze ovaj mj te ce imat sd 450/625 

jaca varijanta notea 5 bi trebala imati sd 636 koji je skoro u rangu sa 660, ali to tek u 2-om mj izlazi

Kupiti Redmi 4X (3/32GB) SD 435 za 900kn ili čekati Redmi 5?

Tražim mobitel do 5" i ne znam kakvi će biti novi

ja bi na tvome mjestu cekao jer su 450/625 dosta bolji procesori.

redmi 4 prime(sd 625) kosta 1365 kn pa ne znam koliko zelis potrosit?

eventualno ce njemu cijena past kada izađe 5-ica pa si open u win-win situaciji

13 godina
neaktivan

I ja sam u sličnoj situaciji. Stari redmi 1s mora u mirovinu, a novi redmi 5 nikako da dođe. Makar, prema leakovima koje sam vidio, nisam pretjerano oduševljen. Običan redmi 5 da će imati dijagonalu 5.7"? Znam da će biti manje mesa s gornje i donje strane, ali svejedno mi se čini da će sveukupno biti veći od redmi 4x. Nadam se da će baterija biti 4000 mAh i da će imati podršku za QC 3.0

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.11.2017 20:38 (Peruneph).
15 godina
neaktivan
TTTT kaže...

Susreo sam se sa Xiaomiem prije dvije i pol godine kad sam kupio Note 4G LTE kojeg sam koristio do prije par mjeseci, a sad mi uz Roidmi 2S sluzi ko glazbeni i navigacijski centar u autu.

Od Xiaomi uredaja trenutno imam:

Note 4G LTE

Roidmi 2S

Xiaomi Mix 4/128

Mi band 2

Pistons youth

Bluetooth handsfree

Yeelight

Powerbank 10000

ZMI 4G prijenosni ruter

Planiram kupiti jos svasta (tj. sve :D )

Edit: zaboravio sam da imam jos i ZMI Xiaomi 4G prijenosni ruter

Obitelji se pridruzuju Amazfit i Mijia M365 elektricni romobil. Nadam se da rombac bude stigao prije nego snijeg padne 

12 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

S ovom Yeelight Bedside lampom ste me baš nabrijali. Sad gledam i ne mogu je nigdje naručiti bez da ne platim carinu :/ No, ima netko Xiaomi Aqara Zigbee wall prekidače? Kolko sam skužio to neće raditi bez Xiaomi Gateway-a? 

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
TTTT kaže...
TTTT kaže...

Obitelji se pridruzuju Amazfit i Mijia M365 elektricni romobil. Nadam se da rombac bude stigao prije nego snijeg padne 

Gdje si uzeo romobil ako se smije znat? Gledao sam na više strana i poštarina je dosta skupa - pliz baci par dojmova kad ti dođe, jako me intrigira mijia

9 godina
neaktivan

https://m.tomtop.com/p-y5899b.html

Kolko vidim free shipping i tax free :D 

17 godina
Kako ako je iz CN odnosno Kine?
Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
17 godina
Za yeelight bedside prati gearbest, oni je znaju imati na eu skladistu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
blackeagle29 kaže...

https://m.tomtop.com/p-y5899b.html

Kolko vidim free shipping i tax free :D 

Uracunaj carinu i dodatni shipping za 5-7 dana ekspress dostave koja ponekad na GBu zna bit mizerna i opet te izade jeftinije nego ovdje. Neki dan je bio 265$ na GBu, mislim da i dalje vrijedi sa kuponom. 

EDIT: To za 270$ je bila youth verzaij sa 10km manjim dometom, dakle 20km dometom. Ali i dalje fenomenalna ponuda.

Ima link u mojem potpisu sa brdo kupona. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.11.2017 20:55 (SimeKZ).
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Može li mi netko ( molim pouzdanu informaciju ) dati link za kupnju  Xiaomi Mi WIFI Route

Znači neki global store (  Aliexpress ) ( da nemam dodatnih davanja (pdv) i slično u cijeni do 30 dolara

kupio bih ga večeras.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Opalit će ti PDV na router, teško je izbjeći - barem ja nisam uspio 3 puta.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Tesko da ces ga naci za tu cijenu, najjeftinije sta sam ja gledao je nekih 40eur sa gb sa eu skladista
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Bome meni ga nije carinilo niti pitalo da saljem racun (Router 3), a jucer mi je dosao Home Security 6in1 kit i to isto tako bez ikakve carine.

A sto se tice cijene, i nije ti neka ponuda na Aliju za 30$, ja sam ga prije koji mjesec za te novce na flash saleu uzeo na Gearbestu, a tamo je nedavno bio kupon s cijenom od cca 25$..

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator

Ima na gearbestu Xiaomi Mi WiFi Router 3 s mojim kuponom za 21,05€, a ispod 22€ nema pdv-a.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8 Face: https://www.facebook.com/gearbest.coupons.discounts/
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Hvala na odgovorima.

mislio sam ovaj kupiti ( link u prilogu ), ali idem prije pogledati prijedlog @XXX-Man 

Link:ovaj ruter sam mislio prije vaših savjeta

0 0 hvala 0
14 godina
alen177 kaže...

Pošto mi je ekipa sa ove teme pomogla pri pronalasku najeftinije cijene za Xiaomi Mi Scale 2, njih pozdravljam i zahvaljujem im se najviše...

...

Nema je više? Samo je Mi scale 1 ostala, i ta je out of stock :/

https://www.cafago.com/en/search/xiaomi-mi-scale-2.html

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice