Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.282.781
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
XXX-Man kaže...

Ima!

Imaš sve u mojim kuponima pod xiaomi, samo treba potražit koji radi :)

Kupon: GBZDCJ27
16.99

Hvala!

Deset minuta sam kopao baš kroz tvoje kupone, ali ovog nisam pronašao  :/

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
moderator

Ukucaj u search naziv proizvoda i odaberi all sheats pa klikaj next :)

Isto možeš i sa SKU brojem (on ti se nalazi kad otvoriš stranicu proizvoda desno od ili ispod naziva, samo je bijeli i vidiš ga tek kad selektiraš mišem text

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
14 godina
XXX-Man kaže...

Ukucaj u search naziv proizvoda i odaberi all sheats pa klikaj next :)

Isto možeš i sa SKU brojem (on ti se nalazi kad otvoriš stranicu proizvoda desno od ili ispod naziva, samo je bijeli i vidiš ga tek kad selektiraš mišem text

Ovo nisam znao sa SKUem, hvala :)

Koji search? Ctrl+f ne pretražuje. Onaj ugrađen na stranicu? Nisam ni vidio da ima opciju All sheats...

16 godina
moderator

CTRL + H ili edit > search

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.10.2017 16:45 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja imam od Xiaomi yeelight bedside i mogu reci da je odlicna, ova od 80$ bi trebala biti super i za vecu prostoriju jer ima 3000lumena to je kao 2 zarulje od 100 watta (3200lumena)
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina

Sve je to super, ali poštarina je paprena...

15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ima ko Mi Wifi extender? ako ukljucim wifi roaming to znaci da mi mob bude ocitavao samo jedan AP pa kako se krecem po kuci tako se on reconnecta na jaci wifi, ima li gubitaka kod poziva preko vibera ukoliko dode do reconnecta izmedu routera i extendera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

https://www.gearbest.com/massage-relaxation/pp_944603.html

Nešto novo? Za tu cijenu mislim da naručujem, pa makar jednom zakeljio na sebe. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.10.2017 11:39 (Shpiro31).

0 0 hvala 0
11 godina
Imam ja. Kad mi je bilo isto ime, cesto mi je pucala veza kad sam spojen na extender. Stabilnije mi je kad je drugo ime mreže. Negdje sam pročitao da kad imam extender, trebam obrisati sve mreže sa uređaja, spojiti se prvo na mrezu preko extendera i da ce bit stabilnija veza. To sam isto napravio i kazem, bez roaminga mi je stabilnija veza nego u roamingu.
16 godina

Imam ja. U prizemlju je Innbox v51 modem/router bez vanjske antene, pa sam na kat stavio Mi Wifi extender 2. Super radi, puno bolje. Daje punu brzinu i bez ogromnog packet lossa koji je prije bio. Na kraju je ispalo to čudo ima i dolje pokraj routera skoro pa jači signal od njega. Za Viber ne znam ima li gubitka poziva za tih 1-2 sekunde koliko inace traje reconnect na drugi AP, nisam testirao.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
protjeran
Mi Hrvatska/Mi Croatia

zna li tko kada ce xiaomi laptopi doci u hrvatsku?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kexzoR kaže...

Za 2-4 tjedna ako ih sad naručiš 

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
kexzoR kaže...

Nekako sam uvjerenja da je kolega imao nešto sasvim drugo na umu ?! 

Nešto u stilu; "kada će doći da se mogu optički vidjeti i nadasve fizički osjetiti, opipati"! 

A to bih i ja volio znati, da se odokativnom metodom uvjerim u kvalitetu, ili nekvalitetu. 

ATJ Lučko
14 godina
ATJLučko kaže...
CyberDemonVZ kaže...
kexzoR kaže...

No shit  Znam što je mislio, zato je tamo i smajli.

Xiaomi proizvoda još nema službeno nigdje u HR, a kamoli laptopa.

Nisam siguran ni za Europu.

Ima samo mnogo dućana koji kupuju Xiaomi robu i preporodaju.

Tako da ako je pitanje kad će službeno, odgovor je vjerojatno još dugo ne.

A ako je pitanje, kad će neko od dućana nabaviti robu, onda je odgovor: kad vlasnik vidi da bi na tome moga zaraditi. Zovi dućane, pitaj, pokaži da ima zainteresiranih.

A pošto to, naravno, nitko neće napraviti, i ovo se neće tako skoro dogoditi.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
ATJLučko kaže...
CyberDemonVZ kaže...
kexzoR kaže...

No shit  Znam što je mislio, zato je tamo i smajli.

Xiaomi proizvoda još nema službeno nigdje u HR, a kamoli laptopa.

Nisam siguran ni za Europu.

Ima samo mnogo dućana koji kupuju Xiaomi robu i preporodaju.

Tako da ako je pitanje kad će službeno, odgovor je vjerojatno još dugo ne.

A ako je pitanje, kad će neko od dućana nabaviti robu, onda je odgovor: kad vlasnik vidi da bi na tome moga zaraditi. Zovi dućane, pitaj, pokaži da ima zainteresiranih.

A pošto to, naravno, nitko neće napraviti, i ovo se neće tako skoro dogoditi.

Utvaram si da samo potražimo po osi Slovenija-Austrija-Njemačka, da bi našli sigurno makar jedan shop koji ima u ponudi XIAOMI gadgete, mamicu im nesposobnu lihvarsku ovima kod nas!!!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Nisu lihvarski nego je jednostavno PDV i carina preopaka da bi Xiaomi proizvodi bili konkurentni cijenom. Drugo je da si sami hocete narucit i da imate novaca, onda se cak i isplati uz PDV i carinu. Jos bolje ako postoji EU skladiste.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
ATJLučko kaže...

Utvaram si da samo potražimo po osi Slovenija-Austrija-Njemačka, da bi našli sigurno makar jedan shop koji ima u ponudi XIAOMI gadgete, mamicu im nesposobnu lihvarsku ovima kod nas!!!!!! 

Haha, da 

Ali, moram priznati da kad sam ih tražio po netu, ni jedan jedini EU fizički dućan mi nije izletio u pretraživanju...

Al gle ovak.

Neki dućan bi ih morao naručiti.. koliko za početak? Recimo 10 komada?

1 ili 2 idu u izlog ili za probanje.

Jedan košta oko 4000kn... plus PDV= 5000kn.

Onda gore još neka marža. Nemam pojma kolike su... 20%? Pa još gore da pokriju moguće servise ili slanje opet u Kinu....

I eto ti cifre od minimalno 6000kn za "kineski laptop". A pogledaj što se od ostalih može kupiti za tu lovu...

I to sve "na blef". Ulaganje od 50 000 kuna.

Takvih lokalnih smartphone dućana vjerojatno nema baš puno, koji su spremni uložiti toliko i nadati se prodaji.

A možeš misliti kak se veliki trgaju da naručuju Xiaomi, kad im i bez njih ide dobro :(

14 godina
SimeKZ kaže...

Nisu lihvarski nego je jednostavno PDV i carina preopaka da bi Xiaomi proizvodi bili konkurentni cijenom. Drugo je da si sami hocete narucit i da imate novaca, onda se cak i isplati uz PDV i carinu. Jos bolje ako postoji EU skladiste.

Ma kolega, nisam ja komentirao u tom smislu! 

Ako već kako kažete da su prepreke PDV i carina, e netko treba probiti led i pobrati vrhnje sa ponudom! 

Karikiram, talijanski LOTO se povukao iz Hrvatske, konkretno Zagreba, makar su imali Vrhunski dućan u Teslinoj ulici, razlog izlaska sa tržišta je meni nepoznat, ali da netko, znači jedan sa mudima na okvirno tržište sa oko 8.000.000 stanovnika, sa jednom brojkom ljudi iz susjednih država, uzme kontingent od pet kontejnera, uz to otvori i servis, u ovo vrijeme, win win potez, ipak je to XIAOMI brend u pitanju, a gdje su tek promocije ponude i mogućnosti, povezivanje, implementacija, ....?!?! 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan

Njima treba službeno zastupništvo za Europu i da se dotično pobrine za logistiku i sve ostalo, i onda bi i dućani lako uzimali njihove proizvode.

Kao što svi veliki brandovi rade.

Ali, Xiaomi nema uopće zamisao širiti poslovanje izvan Kine u neko dogledno vrijeme.

Predobro im ide ovak.

Kruha i igala...
14 godina
fer-de-lance kaže...

Njima treba službeno zastupništvo za Europu i da se dotično pobrine za logistiku i sve ostalo, i onda bi i dućani lako uzimali njihove proizvode.

Kao što svi veliki brandovi rade.

Ali, Xiaomi nema uopće zamisao širiti poslovanje izvan Kine u neko dogledno vrijeme.

Predobro im ide ovak.

Pa nije istina, aktivno se šire... Već su dostupni u Rusiji, Poljskoj, Grčkoj i uskoro u Španjolskoj.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
9 godina
neaktivan
a izgleda i u Srbiji u dogledno vrijeme..
;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ima li tko iskustva s ovime: https://www.gearbest.com/ceiling-lights/pp_596249.html

Ili se barem razumije u tematiku? Ja baš i ne. :(

Zanima me može li kvalitetno osvjetljavati, recimo, dnevnu sobu poput žarulje od kakvih 75-100 W?

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
14 godina
Marko_244 kaže...

Ima li tko iskustva s ovime: https://www.gearbest.com/ceiling-lights/pp_596249.html

Ili se barem razumije u tematiku? Ja baš i ne. :(

Zanima me može li kvalitetno osvjetljavati, recimo, dnevnu sobu poput žarulje od kakvih 75-100 W?

Baš sam ja prije koji dan pitao za to :D

Velika poštarina i cijena. I još gore PDV.

Na netu vidim prilično zadovoljne korisnike.

Mislim da i piše za koju veličinu sobe je namjenjeno.

Ima dosta videa na Youtube, samo upiši ime lampe.

16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Baš sam ja prije koji dan pitao za to :D

Velika poštarina i cijena. I još gore PDV.

Na netu vidim prilično zadovoljne korisnike.

Mislim da i piše za koju veličinu sobe je namjenjeno.

Ima dosta videa na Youtube, samo upiši ime lampe.

Vidio sam po jubitu, svejedno su me zanimala iskustva korisnika iz prve ruke kod nas. Možda netko naleti. :)

17 godina
Obična zarulja od 100w daje 1600lumena tako da je ta lampa sasvim dovoljna jer daje 2000lumena, problem je postati na, ja sam uspio jedino uzeti yeelight bedside lampu sa gearbestu sa eu skladišta , treba pratiti mozda ce imati nesto imati i na EU skladištu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Meni je konkretno ova https://www.gearbest.com/flush-ceiling-lights/pp_633589.html puno napetija, ali poštarina je ajme. Zato je i neću, pa gledam ovu slabiju.

1 0 hvala 0
14 godina
Marko_244 kaže...

Meni je konkretno ova https://www.gearbest.com/flush-ceiling-lights/pp_633589.html puno napetija, ali poštarina je ajme. Zato je i neću, pa gledam ovu slabiju.

Tu i ja gledam.

Ako nađeš negdje dobru priliku, obavezno javi. Ja hoću.

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pitanje vezano MiHome app i settiranje locale-a da mi rade svi Smart Home uređaji koje sam naručio.

Trenutno u kući imam Mi Router 3 i Wifi Extender 2, a stiže mi cijeli Security kit. U MiHome aplikaciji, kada postavim locale na Other vidim Extender, dok kad stavim na Mainland, vidim Router 3..

Kako vidim listu uređaja koji se mogu dodavati, vjerojatno ću morati prebaciti na Mainland pošto je lista u tom slučaju puno veća?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Marko_244 kaže...

Tu i ja gledam.

Ako nađeš negdje dobru priliku, obavezno javi. Ja hoću.

Ekipa,

Ako imate nekog u Sloveniji, obratite pažnju na ovo :-) : "Shipping Cost:$6.53 to Slovenia Via Priority Line

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice