XP i Vista paljenje i gašenje

poruka: 4
|
čitano: 1.215
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam win XP i komp mi se dugo pali i gasi, na slabijoj konfi od moje(konfa je imala vistu) u jednoj trgovini sam slučajno ugasio komp(pobjego miš) i bio je u trenu ugašen, stavio sam ga paliti i samo sam se dva koraka stigao udaljiti a on je već bio u windowsima. Da li se vista brže pali i gasi od XP-a? 

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ja mislim da nije zbog viste, cini mi se da cak u bugovim novinama pise u onim usporednim testovima, da se vista malo sporije dize od xp-a, a po mojem misljenju to sto si vidio tu u trgovini je zbog toga sto taj komp nije toliko "zacepljen" razlicitim aplikacijama koje mora dic prilikom paljenja, kao sto je to kod nekog msn-a ili antivirus i sl.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Moje iskustvo je da se Vista definitivno boota brze od XP-a i to je itekako vidljivo na "nakracanom" os-u raznim servisima i stratup programcicima. Vrijeme dok XP prodise i moze se "kliketati" po programu nakon boota je neusporedivo na strani Viste gdje se gotovo istoga trena moze pokrenuti program, kliketati po njemu bez obzira sto OS nije clean.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Istina.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice